Şimdi Ara

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
804
Cevap
27
Favori
45.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ELINIZE SAGLIK COK IYI INCELEME OLMUS BIRDE CS GO ICIN EKOLAYZER AYARI YAPABILIRMISINIZ
  • catnis C kullanıcısına yanıt
    Kulaklık bende yok, olan arkadaşlar görünce ilgilenir umarım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    İNŞ MURAT BEY OYUNDA TAM PERFORMANS ALAMIYORUM O KADAR PARA VERDIM YAH BOSUNA GİTMESIN @MühendisMurat
  • Herkese merhabalar. Kulaklığımı 1 senedir sorunsuz kullanıyordum fakat son günler de şarjı bitiyor şarj kablosunu bağladığım zaman kulaklık sürekli kapanıp açılıyor. Şarj kablosunu çıkardığım zaman sorunsuz çalışıyor. Bu problemin çözümünü bilen var mı ?
  • bakalım bekliyorum 69.99$ ı gördüğümde hemen çökecem :D
  • Arkadaşlar,

Kulaklığı 2 aydır kullanıyorum. Yazılıma çok dikkat etmek gerekiyor. Yüklediğiniz en güncel sürücüler bile kulaklığın düzgün çalışmamasına neden olabiliyor.
    Mesela en son sürücüyü daha yeni indirdim. Kulaklığın ne kadar kullanım süresi kaldığı yazmıyor artık. Başka bir sürücüde ekolayzır ayarını yapamıyordum.
    Eğer kulaklığınızı sorunsuz bir driver ile kullanıyorsanız, zorunlu değilseniz; yazılımı güncellemenize gerek yok.
  • Arkadaşlar Merhaba;

G930 G502 ikilisini birlikte kullanan var mı acaba ? G930 umda sıkıntı yoktu bendeki eski driveri yeni mouse u görmediğinden yeni driver indirdim b seferde mouse çalışıyor fakat kulaklık gitti ses yok. Eski driver ina donuyorum kulaklıgın ses geliyor ama bu seferde mouse u görmüyor lgs sürümü eski olduğu için bu tarz bir problem ile karşılaşan oldumu acaba ?
  • Hocam amazondan aldığım bu ürün artık şarj olmuyor, garantisine tr dekiler bakmıyormuş,ne yapmaliyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 30 Nisan 2016; 2:37:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik sıkıntı büyük problem..
    Bunun sarjsiz olanini almalıydık..
    Benimki de oyle idi artık hiç sarj olmuyor..
    Murat hocadan cozum bekliyorum

• RoadSing3r kullanıcısına yanıt
    Ben ne yapayım kardeşim bu duruma :)
  • Sizin de şarja takılıyken kulaklık açılıp kapanıyor mu ? Sonunda kulaklığı fırlatıp atıcam artık. Arada düzeliyor ama genelde sürekli aynı. Hele şarjdan çıkarınca 10 dakika kullanamıyorum.
  • Maalesef evet..
    Logitech tr destek bana mail atmıştı, cihaz kapanınca verdikleri kod ile otomatik olarak cihaz kendini açıyordu, elimi o tuşa getirmeme böylece gerek de kalmıyordu..
    Ama şarj olmuyor, otomatik olarak açılan bir şey de yok artık..

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Logitech garantisi tr de geçmiyor bunu alırken biliyordum, şimdi ise nereyle irtibata geçmeliyim belki tecrübeniz vardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Logitech garantisi tr de geçmiyor bunu alırken biliyordum, şimdi ise nereyle irtibata geçmeliyim belki tecrübeniz vardır..

Gene TR ile iletişime geçeceksiniz, ücreti karşılığında yapıyorlar mı diye sorarsınız.
  • 270 tl sıfır kapalı kutu alınır mı bu cihaz ? Amozon ürünü
  • Merhaba.

Logitech g930 headset satın aldım. bağlantı kuramıyorum.

Sorunum şudur. USB ucunu bilgisayara taktığımda eksiden Denetim masasi-Donanım ve Ses- Ses e tıkladığımda eskiden Logitech gözüküyordu. Şimdi USB bağladığımda Avnera Audio Device çıkıyor. Ve kulaklık wireless a bağlanmıyor. G30 ile ilgili birçok sorun okudum fakat hepsi bağlantının kopması. Benimki hiç bağlanmıyor.

Sitesinden programını yükledim hiçbir cihaz algılanmadı diyor.

Anakartım Asus formula.

YARdımcı olabilicek varmı?
  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt
    Ehh, alınabilir.
  • vidoq V kullanıcısına yanıt
    Farklı bilgisayarda deneyin olmuyorsa cihazda sıkıntı vardır.
  • Önceden gözüküyordu Logitech diye. Daha önce bağlandım ama alalı 4 ay oldu 3 kere bağlabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidoq

Önceden gözüküyordu Logitech diye. Daha önce bağlandım ama alalı 4 ay oldu 3 kere bağlabildim

Eee yani bu cihazlar bozulmamak üzere üretilmediki ? elbet bir gün bozulacak kimisi erken kimisi daha geç maalesef elektronik aletler böyle bilirsin sende elektronik alet şansı diye bir tabir vardır :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.