< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 5 Mayıs 2020; 23:53:55 > |
Logitech G930 Kulaklık Batarya yükseltmesi rehberi (600mAh=>2100 mAh =14 Saat)
-
-
Hocam konu yeni gördüm çok faydalı.Bendede aynı kulaklık var sürekli kapanıp açılıyor.Geçen sene yaptırdım bir elektrikçiye bir kaç ay gitti gene bozuldu şimdi senin dediğinin aynısını yapıcam bakalım olacak mı -
Merhabalar ben bu işlemi yapıcak beceride değilim kime yaptırabilirim ?
2 saat sonra bitiyor pil. -
Malzemelerle birlikte bir elektronikçiye gidin, konuyu gösterin yardımcı olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: KabusAdam
Merhabalar ben bu işlemi yapıcak beceride değilim kime yaptırabilirim ?
2 saat sonra bitiyor pil. -
Kulaklığı böyle yapmaya çalıştım yapamadım pilde gitti ne yapacağım bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fcc3fcc3Kulaklığı böyle yapmaya çalıştım yapamadım pilde gitti ne yapacağım bilmiyorum
ne gibi bir sorun yaşadınız? Ne yaptınız ne oldu?
-
Bu aldığınız malzemelerin linkleri var mı benim G930 un da bataryası öldü.Sarjda tutmuyor artık elzem oldu batarya değiştirmem.
-
Pili söktüm pildeki devreyi söktüm sonra lehim yaptım olmadı. Sonra aldım Yazıcıoğlu iş hanına götürdüm orada bir şeyler yaptı biri ama pilden söktüğüm devreyi yeni pile lehimlemek yerine pili direk lehimlemiş şimdi şarj olmuyor kendi kendine kapanıp duruyor gitti güzelim kulaklık Aliexpress2ten baktım piller 100 lira +25 lira kargo parası + gümrük vergisi felan 200 lirayı bulacak galiba olup olmayacağını da bilmiyorum kulaklık çöp oldu boş yere en azından kablo ile kullanıyordum artık oda yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fcc3fcc3Pili söktüm pildeki devreyi söktüm sonra lehim yaptım olmadı. Sonra aldım Yazıcıoğlu iş hanına götürdüm orada bir şeyler yaptı biri ama pilden söktüğüm devreyi yeni pile lehimlemek yerine pili direk lehimlemiş şimdi şarj olmuyor kendi kendine kapanıp duruyor gitti güzelim kulaklık Aliexpress2ten baktım piller 100 lira +25 lira kargo parası + gümrük vergisi felan 200 lirayı bulacak galiba olup olmayacağını da bilmiyorum kulaklık çöp oldu boş yere en azından kablo ile kullanıyordum artık oda yok.
Parçalar duruyor mu? Tamir edilebileceğini sanıyorum. Çok dağılmadıysa düzeltilebilir.
@DH | equ*
parçaları google'dan arayıp bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangrooParçalar duruyor mu? Tamir edilebileceğini sanıyorum. Çok dağılmadıysa düzeltilebilir.
@DH | equ*
parçaları google'dan arayıp bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Alıntıları GösterSadece pil olması sorunu çözer diye düşünüyorum diğer parçalar sağlam zaten ama Türkiye'de pil yok malesef.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fcc3fcc3Sadece pil olması sorunu çözer diye düşünüyorum diğer parçalar sağlam zaten ama Türkiye'de pil yok malesef.
Alıntıları Göstertelefon bataryası denemek istemez misiniz? ben çok memnunum. ortalama günde 2 saat kullanıyorum 5 gün gidiyor.
-
hocam denek isterim ama yaptım olmadı dediğim gibi direk bağladı diğer pilin soketini ama sorun var çözemedim.
-
Eğer yapmakta yardımcı olurum derseniz kalem pil bile takarım.
-
Merhaba bende bu kulaklığın aynısından var sarjı çabuk bitiyor ve kulaklığın sağ tarafından ses gelmemeye başladı ve arada bir cızırtı wireless de temassızlık yapıyor kulaklık kötü bir kulaklıkta değil Ankarada yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim -
Benimkinin bataryası 5 yıl olmasına rağmen ilginç bir şekilde hala 5-6 saat gidiyor ama kapasiteyi artırmak istiyorum. Acaba 1.25mm 3 pin soket uyumlu olur mu? Olmazsa soketi değiştirip kullanabilir miyim?
Bir de aklımda bu batarya var, sanırım soket uyuyor, boyut olarak da çok iyi fakat 1cm kalınlığı var sığar mı sizce?
Bir de bu tip bataryalar var:
https://urun.n11.com/diger/alcatel-1t-10-2020-smart-8092-tlp040m7-tablet-batarya-pil-P306836567
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felisleo2 -- 20 Ocak 2021; 9:19:35 >
-
Merhaba uyumlu pin için model numarasını yazmıştım ilk mesajda oradan bakabilirsiniz. Bir diğeri batarya yeri çok geniş değil. 1cm bataryanın sığacağını sanmıyorum. Bence Çin'den batarya siparişi vermenize de gerek yok. n11 gibi yerlerde 50 lira civarına kullandığı bataryayı bulmak mümkün. ayrıca mAh olarak kapasitesi çok önemli, model numarasını aratın bulursunuz aynısını. Son olarak li-po batarya kullanmanızı tavsiye etmem, patlama gücü çok yüksek, kafamın üzerinde bir plastik patlayıcı olmasını istemezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 22 Ocak 2021; 14:2:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kangrooMerhaba uyumlu pin için model numarasını yazmıştım ilk mesajda oradan bakabilirsiniz. Bir diğeri batarya yeri çok geniş değil. 1cm bataryanın sığacağını sanmıyorum. Bence Çin'den batarya siparişi vermenize de gerek yok. n11 gibi yerlerde 50 lira civarına kullandığı bataryayı bulmak mümkün. ayrıca mAh olarak kapasitesi çok önemli, model numarasını aratın bulursunuz aynısını. Son olarak li-po batarya kullanmanızı tavsiye etmem, patlama gücü çok yüksek, kafamın üzerinde bir plastik patlayıcı olmasını istemezdim
Hocam teşekkür ederim, ben N11'deki bataryada karar kılmıştım en son ama fikrim değişti, soket de yok ülkede her yerde stok tükenmiş, Aliexpress'ten lehim seti sipraişi verdim artık o gelince bir şeyler yaparım :) Orijinal pili 5 yıllık ama hala 6 saat götürüyor. Bu arada tavsiye ettiğiniz bir batarya var mı en az 1200 Mah olacak şekilde.
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- rootdir nedir
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- oyuncu kulaklığı önerisi
- en iyi kablolu kulaklık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X