Şimdi Ara

Logitech G930 or Corsair Vengeance 2100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14.12.14 Pazar gunu Amazon.com dan Corsair Vengeance 2100 aldim , aslinda basta g930 istiyordum fakat fiyat 99.99 dolar oldugundan ve 50 dolar kadar vergi ucreti kestiginden Vengeance 2100 e kaydim . Su an G930 70 dolar kargo ile beraber 90 falan tutacaktir . Ben 2100 kargo falan dahil 94 dolara aldim (230 TL ) Sorum su : Sizce iptal edip G930 almali miyim ? Veya tavsiye edebileceginiz yaklasik fiyatlarda wireless oyun kulakligi onerirseniz sevinirim . Kulakligi twitch de yayinda , oyun oynarken vede youtube da video cekerken kullanacagim yani mikrofonuda iyi olmali . Simdiden fikirleriniz icin tesekkurler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hhazar9999 H kullanıcısına yanıt
    Dostum iki kulaklığın incelemelerine baktığımda genel olarak farkları şu şekilde.
    G930 için:
    Üzerindeki tuşlar ile atamalar yapabiliyorsun
    Dock sistemi ile tek usb giriş ile hem şarj hem de alıcısı bağlanabiliyor.
    Ses yalıtımı biraz daha iyi.

Corsair 2100 için:
    Kulak padleri terletmiyor.
    50mm sürücüleri ile biraz daha iyi bass kalitesi vaat ediliyor.
    Şarj ve alıcı için 2 tane usb slotu kullanmanız lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhazar9999 H kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam. geldi mi 2100? bende ikisinin arasında kaldım. deneyimlerini paylaşabilir misin eline ulaştıysa?
  • Evet dostum elime ulaştı kulaklık . Gayet memnunum tek bir sıkıntım var spotify uygulamasında iken mesela müzik dinlemeyi bitirip müziği kapattıktan sonra yaklaşık 3 4 saniyeliğine çok hafif bir cızırtı oluyor sonra geçiyor tabi . Detaylı inceleme yapmayı düşünüyorum keza kulaklık Türkiyede yok .
  • Konu acilali bayaga olmus lakin ayni sorunun cevabini ariyorum, sizce hangisi?

• Yaklasik 8-9 aydir Logitech G930 kullaniyorum muhteşem bir kulaklik simdiye kadar hicbir problem yasamadim cok memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.