Bildirim
logitech g930 usb alıcısı kayboldu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Logitech desteğe başvurup bilet atarsan sorununu çözeceklerdir.(Ücretli veya ücretsiz)
http://support.logitech.com/tr_tr/home -
Hocam bilet atma nasıl oluyor
Ben bugün bayagi baktim anlayamadim
yardimci olursaniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Logitech ile mail ile temasa geçtim
Stoklarda kalmamış dediler ama bir defaya mahsus istisna yapabiliriz dedi ama para konusu daha belli değil
F710 gamepad nano alıcı için bilet atan kişilere bir sefere mahsus ücretsiz gönderin yapmışlardı. Bu ürün içinde yaparlar umarım
inşallah hocam :)
One time exception yazdı zaten. ...
Hocam ücretsiz gönderi yaptilar :)
İşin ilginç yanı bir ara fatura istediler. Amazonun verdiği faturayı kabul etmediler. Amazon Özür dileyip kulaklığın parasını gönderdi. Bir gün sonra logitech garantiyi kabul etti.
ramazan bereketi...
Adamların iş ahlakı işte hocam. Logitech sitesinde dock station, alıcı ve bataryası 5 ile 15 $ arasında değişiyor. Ama kullanıcı memnuniyeti için bir seferlik böyle uygulamaları var.
Bu arada amazon size ürünü gönderirken küçük bir fatura göndermedi mi?
Hocam gönderdi ama onun en altında bu geçerli fatura değildir ibaresi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X