Şimdi Ara

Logitech HD Webcam C510

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ÜRÜN COK TEMİZ OLUP 1,5 YIL DAHA GARANTİSİ OLMAKTADIR ÜRÜN BİRKAC AY KULLANILMIS OLUP ÜZERİNDE HİC BİR TOZ CİZİĞİ BİLE BULUNMAMAKTADIR KUTUSU CANTASI ORJINAL CDSİ GARANTİ BELGESİ VE KULLANIM KLVAUZLARI ÖZENLE PAKETLENİP GÖNDERİLECEKTİR İZMİT İCİNE ELDEN TESLİM EDİLİR KARGO BEDELİ ALICIYA AİTTİR FİYATI 50 TL DİR
    ÜRÜNÜ İNCELEMEK İSTİYENLER BU LİNKTEN BAKABİLİRLER..

http://www.vatanbilgisayar.com/webcam/logitech-960-000594-c510-hd-720p-8mp-webcam/productdetails.aspx?I_ID=48314
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Logitech HD Webcam C510

• Bende kullanıyorum emsallerine göre gayet süper ama fotoğraf kalitesi süper değil idare eder, daha önce kalitesiz ucuz cam kullanan arkadaşlar süper olduğunu söylüyorlar ben daha kalitesizini kullanmadığım için bir kıyas yapamıyorum tabi ama beklentileri karşılıyor, sadece kutusundan çıkan taşıma kılıfı dahi 10 tl eder o kadar kaliteli ki işçilik süper ben bu kılıfı e 250 telefonu taşımak için kullanıyorum, benim için önemli olan bir diğer unsurda yazılım desteği...ve logitech bu konuda süper.....belki yeğenime hediye olarak düşünebilirim...
  • Kesinlikle haklısın beklentileri karsılayacak bir webcam beni en cok tatmin eden özelligide aldıgı video kayıtlar ve özellikle karsılıklı coklu skype gorusmelerı yaptıgınız zaman 10 kişi ıle gorusme yapıyorsunuz dusunelım skype uzerınden sohbett sesin hicbir sekilde bozulmaması ve karsıdakine telefonla gorusauyormus düsüncesi verıyorsunuz resmen buda ınsanları mıkrofon olduguna ınandırmıyor bile demem oki gercektennn fiyatını hakedicek bir cihaz zaten suan piyasa degeri vatan computerde 90 tl olup yalnızca birkac ay kullanılmıs tertemız bır üründür satmamdaki sebepte bir üst model olan 12 mp hd 1080 puan ürününe gecmemdirr saygılarımla
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.