|
Bildirim
Bu zamana kadar 2-3 ürün aldım yanlış hatırlamıyorsam. Hiçde mağduriyet yaşamadım o yüzden hak ediyorlar |
Yillar once klavyeli ipad kilifi almistim. Kilifin kosesi catlama yapti ilk haftadan, cok dardi cunku. Destekle gorustum, kullanici hatasi olabilecegini fakat yine de yeni kilif gondereceklerini soylediler, adres istediler. 36 saat icinde Hollanda'dan kargo yapildi ve teslim edildi. Gorustugum kisi de Turkiye'dendi yanlis anlama olmasin. Yeni gelen kilifin seri farkliydi sanirim guncelleme yapilmis.
O gun bu gundur fiyat farki gozetmem, aksesuar alacaksam ilk Logitech bakarim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu zamana kadar 2-3 ürün aldım yanlış hatırlamıyorsam. Hiçde mağduriyet yaşamadım o yüzden hak ediyorlar |
Kaliteli işler yapıyorlar haketmişler |
Logiteche her zaman güvenirim |
Leş ve kaliteli olduğu sanılan çöp bir marka.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Mayıs 2021; 17:12:52 > |
Pandemi sürecindeki webcam ve konferans kamerası talebi sebebiyle olmuştur. Şahsen ben bile toplantılar için webcam almak zorunda kaldım ve doğal olarak logitech tercih ettim. |