Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech K350 Wave Kablosuz Klavye Satın Al 17 Mart 2021 17:48 1 1 Logitech K350 Wave Kablosuz Klavye Ürün tertemizdir. Hiçbir tuş deforma olmadı.Bilek dayama kısmı sıfır gibi hasarsızdır. Kozmetik olarak 10/10Logitech Unify yazılımı ile tuşlara görev atayabilirsiniz.Multimedya özellikli.Unify alıcısı ile birlikte verilecektir. Diğer logitech kablosuz cihazlarla uyumludur. Ben de Şuan M515 fare ile birlikte kullanıyorum.3 yıl pil ömrü varFotoğraflar bizzat bana aittir.Sadece sağ ayağı kırık, 60-TL ye çift taraf ayak alınabiliyor, ben yükseltme olmadan kullanıyorum. Bu nedenle fiyatını uygun yazıyorum.Oyuncu klavyesi alacağım için satılıktır, hiçbir sorunu yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Turkcell Platinum ve Platinum Black Kodları Burada [SATILDI] Vakko 10.000 TL Gift Card --> Uygun Fiyata Verilecektir [SATILDI] Logitech X540 5+1 Ses Sistemi + 3 Ek Uydu Hoparlör + 2 Hoparlör Ayağı [SATILDI] Satılık 2097 Bolbol Puan