Şimdi Ara

LOGITECH Kablosuz Desktop MX3000 Kb/Mouse hakkında yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.LOGITECH Kablosuz Desktop MX3000 Kb/Mouse kullanıyorum.setimin mause nda problem var.sol click tuşunda sanırım problem.Herhangi sayfaya tıklandığında bazen çift sayfa açıyor.Bi yazı kopyalamaya çalıştığımda yazının tamamını bir türlü sol click tusuyla tutamıyorum tutsada kesik kesik tutuyor.Acaba bi ayar falanmı gerekıyor.Yardımcı olabılırsenız memnun olurum saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metto05 -- 1 Ağustos 2009; 21:46:23 >

• selam malesef mouse ömrünü doldurmuş bendede aynı set vardı klavyemden vaz geçemediğim için mouse'u tamir ettirmek veya sadece mouse değişsin diye ugraştım ama bu sadece ürünümün iyade alınmasını geciktirdi ve çok uğraştım tam 101 gün sürdü bunun için logosoft firmasına ve çalışanlarınada LOGITECH iyi bir firma ama ithalatcı firmalar çok kastırıyor garanti süren devam ediyorsa paketle hemen servise yolla yada kendine yeni bir mouse al tavsiyem mx620 veya mx 1100 elin hangisinde rahat edersen al ikisinide kullanıyorum tavsiye ederim sağlıcakla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.