Şimdi Ara

Logitech Kablosuz Mouse bağlantı kopma sorunu yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Standart kablosuz notebook farelerinden olan logitech m185 farem var. Fare eskiden arada sırada yapmakta olduğu sorunu şu ara gerçekten çok sık yapmaya başladığı bir kopma sorunu var.

Kopmanın sebebiyle alakalı bir şey bulamadım ancak ne alıcıyı çıkarıp takınca ne mouse u kapatıp açınca düzeliyor illa ki pili çıkartıp takmam gerekiyor.
    Acaba fare pil kapağının kaybolması ile mi alakalı diye düşünüyordum denedim o şekilde değil. Ayrıca farklı pc de farklı mouse ile de denedim yine de olmadı. Bir türlü çözüm bulamadım yardım arkadaşlar

• Wireless mouse problemlerinden birisi her zaman kablosuz en iyisidir oyuncu iseniz zaten kablosuz ile işiniz olmasın kablolu mouse her zaman daha hızlı tepkime süresi verir. =)
  • Merhaba garantiye yollar iseniz sorununuzu halleder servis.

Logitech garanti bakımından pişman etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Merhaba garantiye yollar iseniz sorununuzu halleder servis.

Logitech garanti bakımından pişman etmez.

ya biliyorum da 25 liralık mouse için de en azından 15 20 gün garanti beklemek istemiyorum. Evde hali hazırda yedek mouse um yok.

@K E N

onu biliyorum da bu sorunun çözümü değil ki :) mali durum gereği şu anda mouse alacak durumum yok. Sadece basit çözümü varmı
  • Kusura bakmayın benim hatam o zaman çözümü olduğunu pek sanmıyorum =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.