Şimdi Ara

Logitech Kablosuz Trackman sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, arattım lakin bulamadım. böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?

yaklaşık 6 ay önce logitech kablosuz trackmanini aldım, 4 ay iyi kullandıysam sonrasında takılarak çalışmamaya başladı. mouseu kullanırken birdenbire takılıyor, bir süre sonra da hiç çalışmıyor. sanırım sorun vericisinde. bazen onu yaklaştırıyorum çalışır gibi oluyor. sonra bakıyorum yine kımıldamıyor. fıtık oldum. programını sildim yükledim. sildim güncelini yükledim. ne yaptıysam 2 aydır düzelmiyor. pilini değiştirdim alkaline duracell pil aldım yine, ful gösteriyor zaten ama banamısın demedi. logitechin kendi forumuna baktım aynı sorunu yaşayan 3-4 kişi daha var ama adamlara ne cevap verilmiş ne de adamlar akibetlerini yazmış.

ürün hala garanti kapsamında ama şimdi ben oraya götürürüm adamlar kurar çalışır, "bizde hata yok" diyip geri yollarlar diye korkuyorum. çünkü bu driverini silip tekrar yükleyince bi yarım saat falan sorunsuz çalışıyor. sonra tekrar duruyor. içimden bir ses sorun vericide diyor, çünkü onun yerini değiştirdiğimde anlık da olsa mouse imleci geliyor gidiyor.

aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulmuş biri varsa yardımını rica ediyorum. şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merci -- 18 Eylül 2010; 13:18:51 >

• burda konu açılmadı sanıp teknik yardıma da aynı konuyu açmışım kusura bakmayın. konu açarken hata vermişti de. hangisi yanlış yerdeyse onu silerseniz sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.