Videolarda gördüğüm kadarıyla esnek bir yapısı var tableti tutan noktalarda. O 0,2 mm'lik derinlik farkı sorun olmaz gibi duruyor. |
Logitech Klavyeli Kılıf İPad 11 için 799 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu fakire de bir el atın. Ne zamandır iPad 9. Nesil 10,2 inch için kılıf bakıyorum ne alacağımı bilemedim. 150-200 TL bandında ürün aldım leş çıktı iade ettim. Spigen ler güzel gibi ama ne bilim 5000tl tablet için kılıfa 600-700 vermek ( ekran koruyucu ve kalem ayrı para bu rakam sadece kılıf ) . Ne yapalım böyle indirimli gören varsa bir haber etse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üye olup sipariş verdim. Satın alırken ödemeden sonra troy sitesi hata verdi param çekildi ama siparişlerim kısmında bir şey gözükmüyor durduk yere sorun çıkardım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Durduk yere borca girdik ama iyi fiyat. Teşekkürler
Siteden siparişi görebilen var mı ? Ben göremiyorum sorun sadece bende mi acaba
Bende hazırlanıyor olarak gözüküyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetlerini aradınız mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kargoya verildi olarak yaziyor ama kargo takip yok.
-
Aradım ama hiçbir şey bilmeyen biri çıktı malesef haftasonu diye sanırım
Kargoya verilmiş, bekliyoruz.
-
Sorun çözüldü mü?
-
Dün tekrar aradım durumu anlattım. Mailde de dekont vs göndermiştim. İlgilenip sorunu düzelteceklerini, siparişlerim kısmında gözükeceğini söylediler fakat bir değişiklik yok halen.
Kılıf şu an geldi. Onunla yazıyorum. En son çıkan 11” ipad pro ile tam uyumlu. Yalnız takarken baya zorlandım. Sanırım tak çıkar yapmak zor olacak. Fena değil benim hoşuma gitti, bu fiyata alınması mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 9 Ağustos 2022; 11:8:41 > -
bende aldım haber verene çok teşekkkürler.
-
bana da kılıf ve ekran koruyucu lazım, bulabildiniz mi, uygun fiyatlı
-
Teşekkür ediyorum faydalandım sayenizde. Fiyat gerçekten uygun diğer sitelerde 2000 tl ye yakın gibi gördüm.
-
ben ipad’i 6 ay önce aldım, markasız çin malı klavyeler bile 600 liradan aşağı değildi, ihtiyacı olan kaçırmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 9 Ağustos 2022; 11:58:21 > -
sanırım sadece pro serisine uyumlu air 5e olmuyor
-
Bu arada benim gibi 3.nesile sahip olanlar videodan uyumlu olduğunu görebilirler.
Kod Adı : Heiseyoutube
Merhabalar efenim bugün yeni bir içerikle karşınızdayız :)) Yakın zamanda almış olduğum ürünlerin kutu açılışını ve bir takım bilgilendirmeler yapıyoruz :) Yorumlarda görüşlerinizi ve eleştirilerinizi yazmayı unutmayın iyi seyirler efendim :)https://www.youtube.com/watch?t=1065&v=KvHRouxvCh0&feature=youtu.be -
11” iPad Pro 2020 ye uyumlu mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 9 Ağustos 2022; 12:12:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X