Şimdi Ara

logitech kulaklık ve fare tavsiyesi ((logitech g402 hyperion fury vs g502 hero))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar bilgisayar sistemimi komple elden geçirmekteyim miladı dolan ürünleri yenilememem gerekli şuanda logitech g213 prodigy rgb klavye kullanıyorum yanında ise logitech g300s fare klavye daha yeni aldım sayılır son derece memnunum fakat farem artık 4.5 yıllık oldu tuşları sertleşti ve biraz yıprandı en önemlisi örgü kablo ve rgb değil (g213 yanında aşırı sırıtmakta)   faremi letgodan 1 arkadaş ile anlaştım 100-tl ye satacağım bu gün fare olarak g402 mi yoksa g502 mi daha iyi olur hangisini tavsiye edersiniz pub.g cs go gta-5 tarzında oyunları oynuyorum fps ağırlıklı yani kulaklıklar hakkında herhangi bir bilgim yok tavsiyenize açığım 100-400 tl arası logitech rgb kulaklık tavsiyeleriniz bekliyorum

mouse olarak g402 mi yoksa g502 mi daha iyi olur

not: logitech dışında herhangi bir marka istemiyorum kesinlikle önermeyin tavsiye etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 30 Ağustos 2021; 15:5:38 >

• biraz araştırdım fps oyuncuları arasında çok sık kullanılan bir ürün olduğu söylendi umarım pişman olmam siparişimi verdim beklemedeyim geriye ihtiyacım olan kulaklık (logitech) önerilernizi bekliyorum

trendyol.com
    logitech G502 Hero Kablolu Gamıng RGB Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/logitech/g502-hero-kablolu-gaming-rgb-oyuncu-mouse-p-49815872?boutiqueId=559107&merchantId=222627
  • Logitech g810 orion spectrum klavye ve g502 mouse kullanıyorum. Güzel set oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

Logitech g810 orion spectrum klavye ve g502 mouse kullanıyorum. Güzel set oluyor.

oda güzel ne olursa olsun mekanikleri ben sevmiyorum bu sebepten logitech  g213 prodigy klavye ve yeni kargodan gelen g502 hero yu kullanmaya başladım hocam bana çok uçuk olmaması şartıyla logitech rgb kulaklığı önerebilir misinz ?

• G332

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

G332

hocam baktım gayet güzel fakat sanırsam bu ürün rgb değil oysa fiyatı tam istediğim gibiydi başka önerebileceğiniz rgb li model var mı -?

• Merhabalar. 2014'ten beri birçok Logitech ürünü kullanmış birisi olarak bazı tecrübelerimi aktarayım. Bugüne kadar çeşitli markaların altmıştan fazla kulaklıklarını ve yirmi civarlarında da farelerini kullandım. Eğer ki Logitech alacaksanız kesinlikle alacağınız ürün kategorisi fare ya da klavye olsun, maalesef kulaklıklar Razer ve HyperX markalarının gerisinde kalmakta.

Ben fare olarak sırasıyla G502 (3 yıl) ve G900 (2 yıl) modellerini kullandım. İki fare de gerçekten güncel farelere göre ağır, ancak gerçekten çok konforlu ve son derece kullanışlı. Özellikle Logitech farelerde olan Infinity Scroll özelliği de almak için bir sebep olabiliyor. Ürünlerde RGB seçeneği de mevcut, ürünler daha çok FPS tarzı oyunları oynayanlar için.

Kulaklık olarak G230 ve G430 modellerini kullandım ve maalesef çok da beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Ürünlerin ses profilleri aşırı sıcak ses tonlu ve baslar bir tık önde ki bu da sesin dengesini biraz bozabiliyor. Onun dışında "eğlenceli" bir ses profiline sahip. Bunun sebebini kumaş pedlerin olmasına bağlamaktayım.

Logitech'in tüm ürünlerinde beğenmediğim tek şey, kablo kalitesinin problemli olması. Belli bir süreden sonra- G900 hariç, zira fare kablosuz olarak kullanılabiliyor; ayrıca farenin kablosu değiştirilebiliyor- kablolar ya ince olduğundan dolayı bir yere takılıp hasar alıyor ya da çok kalın olduğundan ve sürekli süründüğünden dolayı yırtılabiliyor. Maalesef böyle can sıkıcı bir problem de mevcut...

Uzun lafın kısası, fare olarak G502, G900 veya G60. modellerini öneririm; ancak hiçbir şekilde kulaklık öneremeyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soultechuser -- 2 Ekim 2021; 0:22:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.