Logitech m185 fare satın aldım. Heyecanla bilgisayarıma taktığımda farenin çalışmadığını gördüm. Acaba fare de mi sorun var diye düşünüyordum ki Logitechin Unifiying özellikli usb algılayıcısını taktığımda fare imlecinin hareket ettiğini gördüm. Ne ettim ne yaptıysam diğer usbyi bir türlü çalıştıramadım. Usbyi bilgisayara taktığımda usbyi bilgisayar görüp tanıyor. Sorun nereden kaynaklanıyor anlamadım. Varsa buna bir çözüm bulan lütfen yazsın. Herhalde sorunu çözemezsem ürünü geri götüreceğim ama yazılımsal bir sorun ise boşuna da adamları uğraştırmayayım.
merhaba bende aynı mouse'dan almıştım.ilk zamanları çalışmıyor diye sürekli pil değiştirdim.bir ara öyle sinirlendim hızla masaya vurdum.ama mouse kabahatı yokmuş.ben daha önce kablosuz mouse kullanmamıştım.pc'nin arkasındaki usb de sinyali alırdiye oraya takmıştım.sonra ön tarafta usb'ye taktım.aylardır aynı pil ile sorunsuz kullanıyorum.kendi tecrübemi paylaştım,belki sizin için de yardımcı olur.belki sizin sorun farklıdır,kusuruma bakmayın.
Dizüstü bilgisayarda kullanıyorum. Denemediğim usb portu kalamadı ama sorunu bir türlü çözemedim. Başka bilgisayarda da denedim gene olmadı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme