Şimdi Ara

logitech MK710 Mouse Klavye Seti Sorunu Acil Yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Orijinalden alıntı: turkaboy

benim sorun hala devamkadaşlar ediyor arkadaşlar...bir program kasıyor pc.yi fena ram yiyor sanırım. o programı arıyorum. sanırım google chore tarayıcısı...inşallah çözerim şu işi...bilenlerden yardım bekliyorum..

bi çalışıyo bi çalışmıyo :D

Bu arada sorun hala devam ediyormu bu klavyeyi almak istiyorum ancak böyle bir sorun olacaksa almayayım.

bendeki sorun hala devam ediyor....onlarca defa format attım...uluslararası forum sitelerinden araştırın bu klavyeyi..türkiyede kaşılaşılmış böyle bir sorun yok ancak yabancı bir kaç sitede sorunu görmüştüm diye haıtlrıyorum..(yahoo answers vs. tarzı sitelerde)...iyi araştırın..bu arada bu klavye büyük taşımaya gelmez...evde kullanım için ideal ama..taşımak için çok kullanışlı değil..vatan veya bimeksten gidin görün baktıktan sonra alın derim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

benim sorun hala devamkadaşlar ediyor arkadaşlar...bir program kasıyor pc.yi fena ram yiyor sanırım. o programı arıyorum. sanırım google chore tarayıcısı...inşallah çözerim şu işi...bilenlerden yardım bekliyorum..

bi çalışıyo bi çalışmıyo :D

Bu arada sorun hala devam ediyormu bu klavyeyi almak istiyorum ancak böyle bir sorun olacaksa almayayım.

bendeki sorun hala devam ediyor....onlarca defa format attım...uluslararası forum sitelerinden araştırın bu klavyeyi..türkiyede kaşılaşılmış böyle bir sorun yok ancak yabancı bir kaç sitede sorunu görmüştüm diye haıtlrıyorum..(yahoo answers vs. tarzı sitelerde)...iyi araştırın..bu arada bu klavye büyük taşımaya gelmez...evde kullanım için ideal ama..taşımak için çok kullanışlı değil..vatan veya bimeksten gidin görün baktıktan sonra alın derim...

Hocam söylemek istediğim bu hata dışında 2 3 metreden klavyeyi yarım saat gibi bir sürede kullanıp sorun yaşadınmı ? Kopma donma gibi özellikle mousede.Tabiki sendeki kalıtsal sorun dışında.

Ürün 2010 yapımı olduğu için korkuyorum açıkçası olmadı kablolu alacaz başka çare yok.

• ürünün çekim gücü mükemmel..diğer odalardan bile çekiyor...bendeki hata benim donanım ile alakalı olabilir...ürün aslında 4 4 lük her yönden..yazım kolay, çekim gücü mükemmel, kullanım kolay...AA pil ile çalışıyor...tek sorunu taşımak için elverişli değil
  • quote:

ürünün çekim gücü mükemmel..diğer odalardan bile çekiyor...bendeki hata benim donanım ile alakalı olabilir...ürün aslında 4 4 lük her yönden..yazım kolay, çekim gücü mükemmel, kullanım kolay...AA pil ile çalışıyor...tek sorunu taşımak için elverişli değil

Taşıma gibi bir derdim yok.Çekim gücü düşündürüyor.Birazdan siparişini vereceğim yarın sabah elimde olur.Bir deneyelim bakalım.
  • Konuyu hortlatalım.Aynı sorunu Logitech mk320 klavye mouse setinde bende yaşıyorum.Mouse sorunsuz çalışıyıor fakat klavye geç agılıyor kelimeyi yazıp bitiriyorum klavye ondan sonra gönderiyo kelimeyi.Bazen arada bir kaç harf eksik geliyo eskiden 8-10 mt mesafeden sorunsuz kullandığım set şimdilerde kafayı yedi.Kablosuz setlerde daha önce de aynı sorunla karşılaşmıştım.Başlarda dehşet çalışan setler 1-2 yıl sonunda kafayı yiyor.Sanırım bu kablosuz setler için kronik bir sorun.
  • Aynen öyle krizler geçiriyorum artık kronik bir sorun sürekli algılamaması canıımdan bezdirdi adam gibi çalışan sinyal sorunu yapmayan set yokmu ya kafayı yemek üzereyim yenisi alıp bunu zevkle kırıcam kimseye yar etmicem o derece sinirliyim !
  • konuyu biraz da ben hortlatacağım ama ben de de aynı sorun var, bu yüzden kaç tane klavye değiştirdim, şu an logitech kullanıyorum daha az oluyor ama yine de oluyor bazen, bazı sitelerde sorunun modemin wireless ayarlarından kaynaklanan frekans çatışması olduğu yazıyor , hatta nasıl çözüleceğini de anlatmışlar ama ben pek anlayamadım maalesef:(
  • Bir hort da benden :)

Benim sorunum biraz daha farklı,tek alıcı ile mk 710 klavyesi ve performance mx kullanıyorum aynı takılmalar klavye ve mouse da mevcut ama farklı marka kablosuz mouse ile,kablolu klavye ve kablolu mouse ile kullandığım zaman dahi takılmalar oluyor.Ankartta sorun vardır dedim değiştirdim sonuç aynı,ramleri değiştirdim sonuç aynı,ekran kartı keza öyle.Son olarak modemin wireless ı kapattım sonuç aynı,canımdan bezdim kanser etti beni artık.Komple sistemi değiştiricem bu gidişle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuatKenan -- 26 Eylül 2016; 4:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuatKenan

Bir hort da benden :)

Benim sorunum biraz daha farklı,tek alıcı ile mk 710 klavyesi ve performance mx kullanıyorum aynı takılmalar klavye ve mouse da mevcut ama farklı marka kablosuz mouse ile,kablolu klavye ve kablolu mouse ile kullandığım zaman dahi takılmalar oluyor.Ankartta sorun vardır dedim değiştirdim sonuç aynı,ramleri değiştirdim sonuç aynı,ekran kartı keza öyle.Son olarak modemin wireless ı kapattım sonuç aynı,canımdan bezdim kanser etti beni artık.Komple sistemi değiştiricem bu gidişle..

hocam bu kadar üzmeyin kendinizi, demek ki wriless klavyelerde böyle bi genel problem var, belki de en iyisi kablosu uzun olan klavye ve mause kullanmak hem daha az radyasyona maruz kalmış oluruz ki esas kanser sebebi onlar maalesef:)
  • stalker7777 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajımı tekrar okuyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuatKenan

Hocam mesajımı tekrar okuyun :)

pardon hocam , kabloluyla böyle bi sorun yaşanabileceği aklıma bile gelmediği için atlamışım onu , sizinki de harbi bahtsız bi durummuş.
  • stalker7777 kullanıcısına yanıt
    Nasip hocam nasip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam sizin sorun farklı ama , sanırım kablosuz klavyelerdeki takılma sorunuyla modem arasında bi bağlantı var.
  • Ben sorunumu klavye mouse setinin usb jakını ekran altına kadar çektiğim bir usb uzatma aparatına takarak çözdüm.Fuatkenan size tavsiyem bios ayarlarınızı kontrol etmeniz yada usb mouse yerine eğer anakartınız üzerinde girişi mevcut ise eski sistem seri mouse kullanmanızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 2 Ekim 2016; 20:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar konuyu hortlattım kusura bakmayın, yoksa ben hortlamak üzereyim, yıllardır diz üstü bilgisayarımda sorunsuz kullandığım MK270 set kafayı yemeye başladı, bilgisayarı açınca mause bir kaç dakika sonra bağlantıyı kopuyor, klavye ise sonradan tepki vermeye başlıyor, bazı tuşlar kendi kendine basmaya başladı. Yapabileceğim bir şey varsa yapayım, yoksa gidip yenisini alacam, logitech'den soğudum başka ne alabilirim? Yine klavye mause şeklinde set olması lazım....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.