Şimdi Ara

(Bitti) Logitech MX Keys Türkçe Kablosuz Q Klavye 1469 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mediamarkt

• sapphiretonic kullanıcısına yanıt

mx master 3 almıştım iade ettim. dpi çok yavaş geldi. mx master 3s in daha iyi olduğu söyleniyor ama fiyatı çok pahalı. Bulduğum en ucuz fiyat bugün için 2.339 TL. Bu MX keys ve mx master 3s alıp bir set yapmayı planlıyordum ama şimdilik mouse işi rafa kalktı. Belki kasım indirimlerinde (11.11 veya efsane cuma) uygun fiyata bulabilirim.

• Enigmatical kullanıcısına yanıt

Ben, oğlum (yazılımcı) ve 2 arkadaşım 1 yıldır kullanıyoruz. Hiçbirimiz bir sorunla karşılaşmadı şu ana kadar.

• Bu fiyata keşke der miyiz ilerde hiç mi dönemeyiz bu seviyelere ona göre gözü karartıp alacağım.

• Ben önce mediamarkt tan sipariş vermiştim, sonra iptal edip Teknosadan 200 Tl indirim ile tekrar sipariş verdim.

Cpp eğitimi veren eğitmen kullanıyordu, hoşuma gitti. ben ilk defa kullanacağım, hayırlısı bakalım.

• Ben de aldım bir adet başlığı açana teşekkürler.
    Evden çalışmaya başladım ve klavye ihtiyacım vardı. Yorumlardan okuduğum ve burda okuduklarıma istinaden aldım. Bu kadar paraya değer umarım.
    Bir de jabra 2300 aldım geçen hafta sürekli toplantı olduğu için.
    Sanırım sırada mouse var ama kablolu olan idare ediyorum. Sadece etraf çok kablo oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 10 gün önce 500 lira pahalı fiyata Amazon’dan aldım Çok acımasız oldu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.