Şimdi Ara

Logitech MX518 - 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Logitech MX518 - 500 TL

Merhaba,

Temiz, sorunsuz ürün. Az kullanıldı, yedek olarak tutuyordum. Monitör almak istediğim için satıyorum.

FİYAT: 500 TL

Sadece İstanbul içi elden teslim. Alacak olan kişi görüp inceleyebilir.

İstanbul dışı isteyen olursa önce ödeme, sonra kargo şeklinde olabilir ancak iadeyle uğraşmam. O yüzden önceliğim elden teslimdir.

Logitech MX518 - 500 TL

Logitech MX518 - 500 TL

Logitech MX518 - 500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam fiyat uçuk 350 liraya satıyorum aynı mouse’u

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfırı 1600 TL olan bir ürün. Diğer sitelerde de güncel tarihli ikinci el fiyatları 800 ile 1200 arası değişiyor. Kullanım ömrü, kozmetik bakımı vs vs değişkenlik gösterebilir tabii ama siz çok ucuza satıyorsunuz gibi geldi. Alıcı ve satıcı tercihleri sonuçta.

• DeIimavi D kullanıcısına yanıt

Satışı kalmamış bu gibi niş ürünlerin sıfır fiyatını baz almayın hocam. En basitinden bu mouse'tan çok daha iyi model logitech g502'nin sıfırı 1250 lira. Aynı şekilde kablosuz g305 1050 lira. Hayır ben bile satamıyorum siz hiç satamazsınız o yüzden diyorum. 1 aydır satışta 350 liradan. Mesaj atan bile olmadı Logitech MX518 - 500 TL 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.