Şimdi Ara

Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
14.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ewreka

programlanabilir tuşlara f3-f5 gibi veya klavyeden herhangi bir tuşu atayabiliyormuyuz?

Customizing my Performance Mouse MX with Logitech software (SetPoint)
    http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/13197
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ancak ben Battlefield 3 oynuyorum. Size olan sorularım: Bir problem olur mu(ilerde),pil için Duracell şarjlı alıp mouse'dan şarj edebilir miyiz yoksa kendi aletinden mi etmek gerekir? Bir hüsran( ) yaşamak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkans33

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ancak ben Battlefield 3 oynuyorum. Size olan sorularım: Bir problem olur mu(ilerde),pil için Duracell şarjlı alıp mouse'dan şarj edebilir miyiz yoksa kendi aletinden mi etmek gerekir? Bir hüsran( ) yaşamak istemiyorum

Şarz edilebilen bütün pilleri kendisi şarz ediyor. Tecrübe ile sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizliozne

quote:

Orijinalden alıntı: volkans33

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ancak ben Battlefield 3 oynuyorum. Size olan sorularım: Bir problem olur mu(ilerde),pil için Duracell şarjlı alıp mouse'dan şarj edebilir miyiz yoksa kendi aletinden mi etmek gerekir? Bir hüsran( ) yaşamak istemiyorum

Şarz edilebilen bütün pilleri kendisi şarz ediyor. Tecrübe ile sabittir.

ben elimdeki cıkma alkalin pilleri bitirmeye calışıyorum taktıgım alkalın pil en az 1 hafta gidiyor kimisi demiş şarjlo pil 3gün gidiyor bunun normali ne normalde kaç gün gidiyor

• Valla bende 3 ile 5 gün arasında gidiyor. En son Varta pil aldım onu taktım bakalım kaç gün gidecek.
  • Beyler kararsız kaldım , ben de almak istiyorum bazı yorumlar soğuttu.Elim büyük olduğu için alacaktım , oyun oynamıyorum , 3D çizim yapıyorum , ne dersiniz bu mouse ya da başka önerisi olan var mı?

Bir de kullanan arkadaşlardan rice etsem skatezleri hakkında bilgi verebilirler mi , bir kullanıcı eridiğini ve yenisini bulamadığını söylemiş , alırsam mouse pad dışında bir yerde kullanmayı düşünmüyorum ama böyle bir mouse da erime sorunu can sıkıcı , 2 yıldır logitech m100 kullanıyorum ama skatezleri sapasağlam duruyor , skatezlerin malzemesi farklı mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKE CHECK -- 7 Eylül 2012; 14:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKE CHECK

Beyler kararsız kaldım , ben de almak istiyorum bazı yorumlar soğuttu.Elim büyük olduğu için alacaktım , oyun oynamıyorum , 3D çizim yapıyorum , ne dersiniz bu mouse ya da başka önerisi olan var mı?

Bir de kullanan arkadaşlardan rice etsem skatezleri hakkında bilgi verebilirler mi , bir kullanıcı eridiğini ve yenisini bulamadığını söylemiş , alırsam mouse pad dışında bir yerde kullanmayı düşünmüyorum ama böyle bir mouse da erime sorunu can sıkıcı , 2 yıldır logitech m100 kullanıyorum ama skatezleri sapasağlam duruyor , skatezlerin malzemesi farklı mı acaba ?

Arkadaşım fare hakkında eğer rahatlık istiyorsan kesinlikle tavsiye elim bu mouseye alıştı fare seçmem aslında ama hiç bir fare tatmin etmiyor gelelim sağlamlığına bu benim ikinci darkfield verdiğin parayla sağlamlığı orantısız beş liralık fare bundan daha sağlam piline hiç kafayı takma yüksek değerde kaliteli bir pil önerdi satıcı hiç bir sıkıntı yok biraz zaman geçince parlak yer soyuluyor altdaki zoom yeri içine göçüyor çift tıklama nette araştırdığıma göre çok yaygın ve benim başımada geldi scroll tuşunun kenarlarındaki parlak yerlerde sayulama ve şuanda farenin alğılamassında sorun var ama kullanım açısından kullandığım en rahat fare ikincisini aldırtıcak kadar.

skatezler gelince kullanım yüzeyine göre değişen birşey heralde öyle söylendiği gibi bir hafta gibi bir sürede gözle görülür aşınma olmuyor. Ama gerelde bir aşınma oluyor 1,5 yılda çok az bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonoyuncu -- 14 Eylül 2012; 16:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonoyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: MIKE CHECK

Beyler kararsız kaldım , ben de almak istiyorum bazı yorumlar soğuttu.Elim büyük olduğu için alacaktım , oyun oynamıyorum , 3D çizim yapıyorum , ne dersiniz bu mouse ya da başka önerisi olan var mı?

Arkadaşım fare hakkında eğer rahatlık istiyorsan kesinlikle tavsiye elim bu mouseye alıştı fare seçmem aslında ama hiç bir fare tatmin etmiyor gelelim sağlamlığına bu benim ikinci darkfield verdiğin parayla sağlamlığı orantısız beş liralık fare bundan daha sağlam piline hiç kafayı takma yüksek değerde kaliteli bir pil önerdi satıcı hiç bir sıkıntı yok biraz zaman geçince parlak yer soyuluyor altdaki zoom yeri içine göçüyor çift tıklama nette araştırdığıma göre çok yaygın ve benim başımada geldi scroll tuşunun kenarlarındaki parlak yerlerde sayulama ve şuanda farenin alğılamassında sorun var ama kullanım açısından kullandığım en rahat fare ikincisini aldırtıcak kadar.

skatezler gelince kullanım yüzeyine göre değişen birşey heralde öyle söylendiği gibi bir hafta gibi bir sürede gözle görülür aşınma olmuyor. Ama gerelde bir aşınma oluyor 1,5 yılda çok az bişey

Mouse u 10 eylül pazartesi aldım.Çok rahat bir mouse.Skatez olayını da yabancı siteden buldum , oradan halledeceğim.Bilgilerin için teşekkür ederim.

• zoom tuşu sizdede diğer tuşlar gibi tık tık ses çıkartmıyomu acaba ? sanki zoom tuşuna basınca sadece içine azıcık göçüyo gibi oluyo ? :S
  • Dpi ayarını nasıl yapıyoruz , bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: migale

zoom tuşu sizdede diğer tuşlar gibi tık tık ses çıkartmıyomu acaba ? sanki zoom tuşuna basınca sadece içine azıcık göçüyo gibi oluyo ? :S

Ses çıkartıyor , ama dediğin gibi biraz içine göçüyor gibi oluyor
  • şarj kablosu ile mause hem şarj olup hem kullanılabiliyor mu? electroword ' den alırken kullanabileceğimi söylediler. kullanılmıyo galiba.. şuan çalışmıyor :)) ya da ben yanlış yapıyorum.
  • logıtech cok ıyı bır marka ama bu modelı bence o kadar ıyı degıl.ıyı bı mouse arayan varsa Cyborg RAT 5 tavsiye ederım.ben kullanıyorum cok memnunum..

http://www.sanalmarketim.com/urun/af3903e234f76e6bc39cb0623d21330f/CYBORG-R.A.T.-5-Gaming-Mouse
  • orta tusunda tiklama sorunu oldugu icin iade ettim.
    orta tustan mekanik tik sesi geldikten sonra daha da bastirinca tikliyor anca.

acaba sorun bendeki urunde mi diye google'da
    arattigimda bircok kisinin bu sorunu yasadigini gordum.
    http://goo.gl/sWlAr

hatta tusun altina parca ekleyerek cozen resimli anlatimlar felan bile var
    http://www.instructables.com/id/Logitech-Performance-MX-Fix-middle-Click/

Bir de 1.90 boyum var ona gore elim var, benim elime tam oturmadi bu mouse,
    bir arkadasimda dahttp://www.logitech.com/tr-tr/mice-pointers/mice/7244
    vardi, o daha konforlu geldi bana avuc kullanimi icin.

Ayrica mouse'u avuc ile degil parmaklariniz ile kullaniyorsaniz, boyle buyuk
    mouse'larla rahat edemeyebilirsiniz. Ben sahsen bas ve yuzuk+serce parmaklarim
    arasinda ileri geri aliyorum mouse'u. Avucta olunca (imlec hizini yavas
    sevdigim icin) kolumu oynatmam gerekiyor yukari asagi hareketler icin...

• Şu an bu ürünün bir önceki versiyonu olan Logitech MX Revolution kullanıyorum, üründen pil ömrü dışında memnundum ancak son günler çift tıklama sorunu yaşamaya başladım. Şöyle ki, ara ara tek tıklama yapmama rağmen çift tıklama yapıyor, bir şeyi seçmeye çalışırken içine giriyor/açıyor, sürükle bırakın ortasında sürüklediği şeyi bırakıyor falan. İnternetten araştırdım çok genel bir sorunmuş, hem MX Revolution hem de Performance MX modellerinde görülen. Performance MX'e geçmek istiyorum ama tekrar aynı sorunu yaşamak can sıkıcı olacaktır. Sizde durum nasıl?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/mouse/logitech-910-001116-performance-mx-%28darkfield%29-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41345
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001759-g700-wireless-5700dpi-laser-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=48793

2'si arasında kaldım çok etkili iç&dış ve işlevsellik bozulmaları olmadan kullanabileceğim ve elime iyi oturup ne küçük ne de büyük gelecek birşey istiyorum.15 yaşındayım 1.80'e yakın boyum var ve buna orantılı olarak da büyük bir elim var.Oyun ve rahat günlük kullanım için istiyorum.Her türlü oyun oynayabilirim yarış ta oynarım FPS de oynarım MMORPG de oynarım.Vatandan indirim yakalayıp öyle alacağım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.