Şimdi Ara

LOGITECH S220 2+1 iyi midir? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
62.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suikast067

quote:

Orijinalden alıntı: D-Smart HD

notebook için alacağım tavsiye eder misiniz?

Arkadaşım aldınmı bilmiyorum ama almadıysan tavsiye ederim

Almadım şu an kampanya bekliyorum cevabın için teşekkürler
  • Logitech S220 az önce elime ulaştı arkadaşlar. Benim gibi ince eleyip sık dokuyan ve hangisini alsam diye düşünenlerdenseniz kesinlikle bu ürünü denemelisiniz. Fiyatı ve küçük boyutu sizi yanıltmasın. Ürün oldukça kaliteli ve son seste dahi çızırtı vermeyecek şekilde tasarlanmış. Şu anda gittigidiyorda kampanyada. Bu arada, ürünü test etmeden, ondan ses mi çıkar gibi kelimeler ile dalgaya alan arkadaşlara da, ürünü denemelerini tavsiye ediyorum. Demek ki neymiş boyutu değil, işleviymiş... 50 liraya daha iyisini bulan varsa bana PM atabilir.

Düzeltme ve ekleme: Mesaj sayıma bakarak, bu ürünü övmek için kayıt olduğumu düşünenler olabilir. Profilime bakarsanız kayıt tarihimin 2010 olduğunu görebilirsiniz. Bu mesajı hakeden bir ürün olduğu için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falancas -- 17 Mart 2012; 14:16:24 >
  • İlk ses sistemim oydu ilk aldığımda baya iyi ses veriyordu sonra ses yetersiz gelmeye başladı sonra x-210 modelini aldım oda yetersiz gelmeye başladı bu sefer gittim x-530 5.1 ses sistemi aldım bu yeterli
  • Bence tizleri hiç iyi değil, creative a200 daha alt model olmasına rağmen çok daha net ses veriyor bence özellikle tizler çok daha iyi bir de a300'ü dinlediyseniz s220'yi beğenmezsiniz. Tabii bu benim fikrim. Bende de var bu ses sisteminden ama almasaymışım keşke dedirtiyor creativin bu saydığım modelleri ile kıyaslayınca. Hem fiyatı da uzun süre daha yüksek seyretti o modellere göre :(
  • Ben yeni aldım eski hoporlorlerime göre cok memnun kaldım uygun fiyata fazla yer kaplamayan bir cihaz istiyorsanız tavsiye ederim sesi yeterli basslar iyi tiz biraz zayıf ama pc eq dan onuda ayarlayabilirsiniz güc kablosu biraz kısa okadar.
  • Ürünü bugün AnkaMall'de Teknosa'dan aldım, 1 günlük mağaza indirimi vardı. 47.90tl' den satışa sunulmuş(normal fiyatı 59.90tl)
    Bu fiyata daha iyi bir ürün alacağımı pek sanmıyordum zaten...
    Notebook için kullanıyorum, sesi bası tizi gayet iyi, son seste(+,-) ''cızzırtı'' bile yapmıyor...
    4-5 liranın hesabını yapan biri olarak, 12 lira daha ucuza aldığım için de ayrıca mutluyum=)), en azından yol parasını kurtardık 10 lira cepte kaldı...=D
    Sizde paranızın hesabını biliyorsanız, bu ürünü ucuzlayınca alıp, sıkıntısız kullanabilirsiniz, ama ucuzlayınca alın...
  • bu ses sistemini hepsiburadadan aldım gayet te memnunum odan orta boyutlarda ise normal ama sen 106 ekran lık bir televizyonun bulunduğu yere alcaksan yeterli değil kısacası benim hosuma gitti odam küçük bass ı tatmin edici
  • ürünü bugün aldım gayet memnun kaldım ses seviyesi çok iyi ama merak ettiğim bişey var cahilliğime verinde bu kapaklı subwoofer nedemek oluyor tam olarak
  • 1.5 Yıldır kullanıyorum.Ses seviyesi yüzde 65den sonra bozuluyor fakat yeterli küçük odada kullanım için net bir sesi var basları güzel.Bazen uydunun birinden ses gelmediği oldu biraz kabloyu takıp çıkarınca düzeldi jag girişi kalitesiz galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeş son seste bile hatasız ses alıyorum...
    Bence fiyatıyla, üretimi durmayan tek 2+1 ses sistemi bu olmalı=))
  • subwoofer basın geldiği yer onun arkasında bir tana çevrilecek tus var onu - ye çevir bak ses nasıl bass sız oluyor :)
  • Ben ekşisözlük te beğenildiğini görünce aldım. Ekşideki adamlar kolay kolay bir ürünü beğenmezler.

İyi ki de almışım, odada kullanım için gayet uygun.
  • Bende uzun zamandır kullanıyorum alacakların aklında şüphe olmasın.. tabii bu fiyata göre
  • Az önce bu sayfayı gözden geçirip rahatlıkla sipariş verdim. Yorumlara bakılırsa memnun kalıcağımdan eminim. İnanılmaz kaliteli bi şey aramıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Az önce bu sayfayı gözden geçirip rahatlıkla sipariş verdim. Yorumlara bakılırsa memnun kalıcağımdan eminim. İnanılmaz kaliteli bi şey aramıyorum zaten.

Hayırlı olsun....
  • Konu eski ama yazayım yine de. 35tl'ye almıştım, x540'ı tv sistemine geçirdiğim için PC'de bunu kullanıyorum. dediğim ayarları yaparsanız tatmin edecektir.
    EQ ve diğer ayarları ss'deki gibi yapın. woofer'ı yerden yukarıya konumlandırın. yan tarafı boş olsun. hoparlörleri de masa üzerine koymayın. 50cm kadar yanlara koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 8 Ekim 2012; 12:43:32 >

• arkadaşlar mükemmel bir bass beklemeyin :D 17WATT RMS komşu rahatsız etmeyecek kıvamda. ama ben aldım mı güm güm etsin diyorsan Logitech Z-623 THX 2+1 almanı tavsiye ederim 400WATT RMS :D odamın kapısı kırılacak gibi oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BozgunKing

arkadaşlar mükemmel bir bass beklemeyin :D 17WATT RMS komşu rahatsız etmeyecek kıvamda. ama ben aldım mı güm güm etsin diyorsan Logitech Z-623 THX 2+1 almanı tavsiye ederim 400WATT RMS :D odamın kapısı kırılacak gibi oluyor :D

Hocam z 623 200 watt değil miydi... Ve bende o sistemi düşünüyorum da konusunda ses kartı mevzusu çok geçmiş sizce gerek var mi yoksa normal performansı da gayet güzel mi ve bass lar i gerçekten iyi mi ((vatan da ki görevli uyuz denetme di

• quote:

Orijinalden alıntı: 1111_996buqra

quote:

arkadaşlar mükemmel bir bass beklemeyin :D 17WATT RMS komşu rahatsız etmeyecek kıvamda. ama ben aldım mı güm güm etsin diyorsan Logitech Z-623 THX 2+1 almanı tavsiye ederim 400WATT RMS :D odamın kapısı kırılacak gibi oluyor :D

Hocam z 623 200 watt değil miydi... Ve bende o sistemi düşünüyorum da konusunda ses kartı mevzusu çok geçmiş sizce gerek var mi yoksa normal performansı da gayet güzel mi ve bass lar i gerçekten iyi mi ((vatan da ki görevli uyuz denetme di

200 watt rms fazal yazöışım :D
    ama para sorun değil ses olsun diyorsan şu alete br bak
    http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-z-906-51-thx-speaker/productDetails.aspx?productId=bd130975&categoryId=256

500 watt

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1111_996buqra

quote:

200 watt rms fazal yazöışım :D
    ama para sorun değil ses olsun diyorsan şu alete br bak
    http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-z-906-51-thx-speaker/productDetails.aspx?productId=bd130975&categoryId=256

500 watt

O fazla gelir, gerek yok apartmanda hatta mahalle de açamazsin onu.. s220 iyidir paran varsa z623 de iyidir paran var ve villa da müstakil evde oturuyorsan o zaman z906 ((iyi konuştum demi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.