Şimdi Ara

LOGITECH S220 2+1 iyi midir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
1
Favori
62.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: suataydemir

benım cıhazda olmuyor ole bısı denedım .dedıgın olabılır cıkıs gucu coksa ondan olabılır yada akımde pazarıtler varsa ondanda olur

topraklamadan fln da bahsetti bende yok toprak belki ondan..
  • sorun düzeldi arkadaşlar. ses denetimlerinden özelliklerden tüm hepsini işaretledim. ve pınk front in kısmını sessiz olarak işaretledim cızırtım kesildi. sewsim çok daha iyi oldu. e tabi full+full seste çok az bozulma oluyor o da normaldir. HD ses kartına 50 ytl lik hop takıyoruz. bunu boşverin. hopörlör harika..
  • Arkadaşlar,
    Ben 60 Ytl civarı 2.1 ses sistemi almayı düşünüyorum. İlk öncelikle bu topic'le direkt ilgili soruyu sorayım. Benim de, yukarıda yazan "tda 1562q" gibi bu sistemi son seste dinleme gibi bir imkanım yok. Genel olarak Bilgisayardan film izleyip oyun oynayacağım. Bu durumda S220'nin güçsüz kısımları yine de çok belli oluyor mu?
    Sonuç olarak ise:

LOGITECH S220 2+1 SPEAKER (43 Ytl)
    ALTEC LANSING BXR1121 2+1 SPEAKER (42 Ytl)
    TRUST SP-3100 2+1 SPEAKER (41 Ytl)
    SPEAKER MICROLAB ML 4500 5+1 SIYAH (78 Ytl)

Logitech X230 2+1 Speaker (32W) (101 Ytl)

Sizce özellikle ilk 4'den hagisi alınır...
  • tabi ki
  • Cevap için teşekkürler, umarım uzaklaştırılma nedenin
    quote:

tabi ki

bu cevabın değildir. Bu arada başka yardım edebilecek kimse yok mu?
    Araştırdıkça yeni yeni modeller çıkıyo karşıma deli oluyorum.
    Sizce hangisini alayım ve neden (yani ne kadar iyi) ?
    Bütçem 50-60 Ytl civarı...

En çok önerilenler:
    LOGITECH S220 2+1 SPEAKER (43 Ytl)
    CREATIVE SBS-370 SPEAKER (41 Ytl)

Diğer tanınmış markalar:
    ALTEC LANSING BXR1121 2+1 SPEAKER (42 Ytl)
    SONICGEAR MORRO 321 2+1 SPEAKER (42 YTL)
    MICROLAB MC-820 yada MC-300

5.1 ses sistemleri:
    MICROLAB ML 4500 5+1 SPEAKER (78 Ytl)
    ALTEC LANSING VS3251 5.1 SPEAKER (81 Ytl)
  • ben s220 kullanıyorum gayet ii bı ürün tavsıye ederım .ses olarak doyurucu onemlı olan da sesı net vermesı .
  • s220 almanı şiddetle tavsiye ederim
  • beyler ürün hakkındaki yorumlarım tamamen değişti gerçkten çok kaliteli BAHÇELİEVLER GOLD MAĞAZASINDA ürün kurulu vaziyette o kadar büyük bir alanda logitechin bütün modelleirini deneme imkanım oldu. son seste dahi boğlma riski yok üstelik ses cam gibi tertemiz ben MP3 çalarımdan bağlamıştım. demekki adam gibi giriş vermek gerekiyormuş direk cihazı kötülemeye hiç gerek yokmuş. şimdi ya bu ürünü ya da logitech X30 70 WATT 5+1 almayı düşünüyorum...şu anda dolar yükseldi yazın düşer belki o zaman alırım.

LOGİTECH X-530 için ayrıyeten ses kartı almama gerek varmı almışken adam gibi bir sistem toplayalım diyorumda. benim anakart üzeinde realtek AC97 sıradan bir ses çıkışı var bu logitech e önerebileceğiniz bir ses kartı varmıdır ??
  • bende bir 2+1 alacağım 40-50 arası bir bütçem var almışken iyi olsun diorum.. altes hiç duymadım bi marka ama baya övüolar alsammı.. yoksa logitechmi
  • almışken bilineni almakta fayda var logitech almanı tavsiye ederim bendede 2+1 var memnunum
  • 40-50 Ytl'ye ne alırsanız alın üçaşşağı beş yukarı hepsinin kalitesi aynıdır. Tipini beğendiğiniz cihazı almanızı tavsiye ederim. Pek fazla bir şey de beklemeyin...................
  • bende bir haftadır hopörler bakıyorum notebook'um için. logitech S220 2+1 hem ses olarak hemde tasarım olarak iyi gibi geldi bana. küçük olması benim için avantaj. onu alacağım galiba..
  • pisman olmassın ,5 aydır kullanıyorum ,küçük bir dev performans çok iyi,önemli olan da sesi net vermesi.
  • Ben de yaklaşık bir aydır ürünü kullanıyoru. Çok yüksek seste boğulma oluyor ama zaten o kadar sese ev ortamında imkansız çıkamıyorum. Ses temiz ve net. Baslar dolgun. Çok beklentiniz yoksa sistemden başlangıç için çok başarılı. Tavsiye ederim...
  • fiyatına göre başarılı bir sistem alternatif olarak creative sbs370 düşünülebilir bass olarak creative den biraz üstün ancak mid ve tiz performansı olarak creative önce çıkıyor bir de creative in kumandası bana daha kullanışlı geldi 2 sini de dinlemenizi tavsiye ederim
  • s 220 ile millet evler yıktı deprem yarattı way be bi insan ancak bu kadar sıkabilir
    allahtan 1000 wattlık woofer yok elinde o zaman binaları yıkardın kibrit çöpüyle evi salladığına göre
  • quote:

merhaba, bende 2+1 ses sistemlerini araştırıyordum.halaoglunda sbs 370 var ve sesi fena deildi.onu almayı düşünmüştüm ama piyasada bulamadım,onun yerine sbs a300 karar kılmıstım kı logitech s220 fark ettim.geçen gün özelliklerine ve forumlardakı incelemeleri okuduğumda almaya karar verdim.ama dün sağolsun ikiz kardeşim süpriz yapıp almıs ürünü.kutusundan cıkınca oyuncak gibi geldi :) sistemi bağladım ve ses kalitesi ve bası çok ii geldi.benim için önemli olan sesin netliğiydi.sesini bıraz açtığınızda rahatsız olan komsu sayınız artıyor :) son ses değerlerinde sbs 370 kadar bozulma olmuyor,gayet başarılı.almaya karar kılanlar varsa tavsıye ederim.dizaynı da cok göşterişli,sistemime uyum sağladı

LOGITECH S220 2+1 iyi midir?

işte bomba yılın yorumu
    şu an yerlerdeyim komşular raharsız olur demişsin ne yaptınız bee 10 wattlık woofer altı üstü göbeği çatlasa ne bass verirki

• quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

quote:

merhaba, bende 2+1 ses sistemlerini araştırıyordum.halaoglunda sbs 370 var ve sesi fena deildi.onu almayı düşünmüştüm ama piyasada bulamadım,onun yerine sbs a300 karar kılmıstım kı logitech s220 fark ettim.geçen gün özelliklerine ve forumlardakı incelemeleri okuduğumda almaya karar verdim.ama dün sağolsun ikiz kardeşim süpriz yapıp almıs ürünü.kutusundan cıkınca oyuncak gibi geldi :) sistemi bağladım ve ses kalitesi ve bası çok ii geldi.benim için önemli olan sesin netliğiydi.sesini bıraz açtığınızda rahatsız olan komsu sayınız artıyor :) son ses değerlerinde sbs 370 kadar bozulma olmuyor,gayet başarılı.almaya karar kılanlar varsa tavsıye ederim.dizaynı da cok göşterişli,sistemime uyum sağladı

LOGITECH S220 2+1 iyi midir?

işte bomba yılın yorumu
    şu an yerlerdeyim komşular raharsız olur demişsin ne yaptınız bee 10 wattlık woofer altı üstü göbeği çatlasa ne bass verirki

o setle karıncalar rahatsız olmaz be

• bende aynı durumdaydım logitech s220 alıcaktım x230 a da param yetmiyodu
    microlab mc300 aldımhttp://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=3919 gayette memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakketenci

bende aynı durumdaydım logitech s220 alıcaktım x230 a da param yetmiyodu
    microlab mc300 aldımhttp://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=3919 gayette memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suataydemir -- 17 Temmuz 2008; 21:29:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.