Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Logitech s220 2+1 ses sistemim var Pc ye taktıgım zaman çok iyi ses alıyorum ancak Samsung Lcd Tv ye taktıgım zaman ses pc deki gibi olmuyor bunun nedeni ne olabilir? Arkadaşımdada s220 var ve tv olarak da Lg 3D tv var onda da aynı sorun var bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..
Aynı sorun benim samsung tada mevcut. Panasonic te sorun yok yalnız. Anladığım samsung bir şekilde kulaklık sesini filtreliyor ve kısiyor. Buda ses kalitesini düşürüyor.
bi yolu yok mu bi aparatı flan bunu düzeltmenin :D
Direk kaynaktan ses almalısınız. Bu receiver veya mediaplayer olabilir. Başka yolu yok gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: tamay_aytam
Direk kaynaktan ses almalısınız. Bu receiver veya mediaplayer olabilir. Başka yolu yok gibi.
Tam anlayamadım dedginizi yani Tv ye baglıyorum ama Pc deki gibi kaliteli ses alamıyorum
Televizyonun kulaklık çıkışı kaliteli ses veremiyor. Bu yüzden receiverın arkasındaki çıkışlardan ses almalısınız . Ses kalitesi ancak bu şekilde artar. Şöyle bir kabloya ihtiyacınız olacak bunun için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme