Şimdi Ara

Logitech Touch Mouse T620

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fareyi oldukca uzun zamandir kullaniyorum bana gore artilarini ve eksilerini yazayim. Alacak olan arkadaslar eksilerine dikkat etsinler, normal kullanicilar ise artilarina baksalar yeterli :)
    Farenin ayrintilarina ve daha fazla bilgiye buradan ulasabilirsinuz,
    http://www.logitech.com/tr-tr/product/touch-mouse-t620?crid=7
    Yine burada daha once bi haberi verilmisti,
    http://donanimhaber.com/logitech/NewsDetail.aspx?id=36819

Artilari
    *Fareyi bir aydan uzun suredir kullaniyorum ve programindan pil durumuna baktigimda hala sarji neredeyse tam dolu. Sanirim 6 ay falan rahat gidecek. Fareyi hic kapatmiyorum ve gunde ortalama 6-7 saat kullaniyorum.
    *Agir fare sevenler icin oldukca iyi, hafif sevenler de tek pil ile calistirabilirler. Bu oldukca iyi bir ozellik olmus
    *Hemen hemen her yuzeyde calisiyor, isin ilginc yani anywhere mx gibi cok kalin cam yuzeylerde de calisiyor. Cok ihtiyacim olmuyor ama ihtiyac olunca da yari yolda birakmadi hic.
    *Bende beyazi var ve oldukca sik duruyor. Alacaklara tavsiyem kesinlikle beyaz almalari yonunde. Kaybolunca da kolay bulunuyor hem :)

Eksileri
    *Oyun oynuyorsaniz almamanizi oneririm cunku sag tus basili iken sol tusa basma gibi bir imkan yok, mesela durbunlu tufek kullanamazsiniz ya durbunu acacaksiniz ya da ates edeceksiniz
    *Farenin orta tusunu cok kullananlara da pek tavsiye etmiyorum, orta tusu kullanmak oldukca zor, iki farkli ayar var ancak ikisi de zorlastiriyor kullanimi. Surekli yanlislikla sol tusa basmis oluyorum
    *Henuz windows8'in uygulamalari yeterince gelismedigi icin uygulanalar arasinda gecis yapmak o kadar da onemli gelmiyor bana. Farenin bu ozelligi ve charmi ortaya cikarma ozelligi son derece iyi calisiyor.
    *Eger sayfalar arasinda fare uzerinden ileri geri giden birisi iseniz ne yazik ki biraz hayal kirikligi olmus bu. Ya ilk seferinde algilamiyor hareketinizi ya da kendinizi onceki sayfa yerine baska bir uygulamada buluyorsunuz.
    *tekerlek olayi guzel dusunulmus ancak ben ayarini tutturamiyorum, ya cok asagi kayiyorum ya da sayfada ayni yerde kaliyorum. Eminim iyi calisiyordur ancak ben beceremedim pek.

Logitech'in diger fareleri ile kiyaslayacak olursak,
    Sanirim sarji anywhere mx'e gore oldukca iyimgidecek ama bir m525 degil elbette.
    M525'e ve m705'e gore iyi bir yuzey hassasiyeti var ama bu iki fare de hemen hemen (cam ve parlak yuzeylerde cok iyi degiller o kadar) tum yuzeylerde calisiyor zaten gayet iyi.

Sonuc olarak:
    Oyun oynuyorsaniz veya herhangi bir uygulama kullaniyorsaniz surekli olarak pek tavisye etmiyorum, m505 ve 705 kullanmis birisi olarak eski farelerimi oldukca ariyorum. (bu fareler bozulmadi, yanlislikla ben kirdim ikisini de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebani88 -- 10 Şubat 2013; 10:25:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Görünüşü Zaten İnsanı Çekiyor Günlük Kullanım İçin İdeal Görünüyor Teşekkürler Bİlgiler İçin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.