Şimdi Ara

Logitech Ultimate Ears 200vi & 350vi kulaklıklar video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş ses kalitesi sadece bass'tan mı ibaret ??tiz nerede??parlatılmış hissimi veriyor yoksa soft mu? bass tiz mid balansı nerede? mid performansı nasıl sesteki nüanslar kayboluyor mu buradaki başarım ne??işin erbabı olmayan editörler kullanıcı yorumundan öte gidemez burada bir site incelemesi yapılıyorsa işi bilen müzisyenlere yada konusunda önde gelen insanlara ses sistemi yorumu yaptırın inceleme malesef vasattan öteye gidememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wierstrassss

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_koyun

Bir çok arkadaş Ultimate Ears markasını bilmeden yorum yapmış ne yazık ki.Aslında biraz kuruluş hikayesine bakmak lazım. Alex Van Halen (Van Halen grubunun davulcusu) konser esnasında kullandığı monitor kulaklıkların çok kötü olduğunu ve istediği verimi alamadığını düşününce ses mühendisi ile beraber çalışıp custom kulaklıklar yapmaya başlıyorlar. Bu kulaklıklar o kadar başarılı oluyor ki diğer gruplarda bunlardan kulaklık talep etmeye başlıyor. Sonrada markalaşmaya gidip Ultimate Ears ı kuruyorlar. 2008 de de logitech bunları satın alıyor. UE ı logitech içinde bulunan farklı bir marka olarak değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. Çünkü tek yaptıkları şey kulaklık yapmak.

http://www.logitech.com/en-us/ue

katılıyorum hatta donanımhaber bu konuda birde haber yapmıştı. Ultimate Ears Özel üretim stüdyosunu tanıtan birde video vardı içinde isteyen arkadaşlar için aşağıda link paylaşayım
    http://donanimhaber.com/logitech/NewsDetail.aspx?id=30949

o studyoda sadece custom sınıfı kulaklıklar üretiliyor,incelemedekiler değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: wierstrassss

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_koyun

Bir çok arkadaş Ultimate Ears markasını bilmeden yorum yapmış ne yazık ki.Aslında biraz kuruluş hikayesine bakmak lazım. Alex Van Halen (Van Halen grubunun davulcusu) konser esnasında kullandığı monitor kulaklıkların çok kötü olduğunu ve istediği verimi alamadığını düşününce ses mühendisi ile beraber çalışıp custom kulaklıklar yapmaya başlıyorlar. Bu kulaklıklar o kadar başarılı oluyor ki diğer gruplarda bunlardan kulaklık talep etmeye başlıyor. Sonrada markalaşmaya gidip Ultimate Ears ı kuruyorlar. 2008 de de logitech bunları satın alıyor. UE ı logitech içinde bulunan farklı bir marka olarak değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. Çünkü tek yaptıkları şey kulaklık yapmak.

http://www.logitech.com/en-us/ue

katılıyorum hatta donanımhaber bu konuda birde haber yapmıştı. Ultimate Ears Özel üretim stüdyosunu tanıtan birde video vardı içinde isteyen arkadaşlar için aşağıda link paylaşayım
    http://donanimhaber.com/logitech/NewsDetail.aspx?id=30949

o studyoda sadece custom sınıfı kulaklıklar üretiliyor,incelemedekiler değil.

evet sadece custom sınıfı kişiye özel üretim yapan kısım orası zaten üstteki arkadaşımızda ultimate ears kulaklıkların ortaya çıkışından bahsetmişş bende onunla alakalı olarak paylaşım yaptım.

• bence logitech'in alması ve fiyatların düşük olması kalitenin düştüğünün bir göstergesi olabilir. ben şahsen deneyen biri olarak sennheiser ın daha kaliteli olduğunu düşünüyorum..
  • neden kimsede çıkıp android destekli bi kulaklık yapmaz anlamıyorum nedir bu i fenalık geldi sevdası....
  • kulaklığın android destekli olması ne anlama geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

kulaklığın android destekli olması ne anlama geliyor?

kulaklık üzerindeki kontrol panelinin akıllı telefonu desteklemesi demek yani kulaklıktaki tuşlarla şarkı değiştirme çağrıya cevap verme kapatma vs gibi özelliklerin kullanılabilmesi demek
  • 350vi modeli almak istiyorum satan neresi var ?
  • Android kullanan bir telefonda deneyen var mı acaba, kontrol tuşları (ses açma/kapama, ileri/geri vs) çalışıyor mu?
    Samsung I9003 (2.3.6) için almayı düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanrupid -- 10 Mayıs 2012; 10:32:50 >
  • Fiyat/performans, alınabilecek en mükemmel kulaklık brainwavz'dir, sennheiser'ın cx serisi hem pahalı hem tiz mid açısından yetersiz, creative ep 630 ucuz ama basstan ibaret, brainwavzlerde burn in sonrası tüm sesler harika, sennheiser fiyatına brainwavz alabilirsiniz..
  • Android telefonlarda düzenli çalışmıyor. Düzenli olarak çalışması için müzik dinlerken ya da görüşme yaparken ortadaki kontrol tuşuna basılı tutmanız gerekiyor. Pc'de mükemmel ses var ancak android telefonlarda çalışmıyor. Android telefonlar için VM modeli varmış Logitech'i arayıp öğrendim ama Türkiye'de yok. 350VI Modeli hiç kullanmadan satıyorum ilgilenenler olursa 2. mp3 plarlar bölümünde ilanıma ulaşabilir çok uygun fiyata satıyorum. Kullanıcı adı: Ugler

• emeğinize sağlık, ama çok yüzeysel bir inceleme olmuş, belirli marka modellerle kıyaslayarak anlatım yapılsa bir fikir verirdi, bu şekilde pek bir şey ifade etmiyor.

• Bass kalitesi: Klik
    Tamamdır, bunu alalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.