Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam istediğim gibi bir maus en önemlisi nette dolaşırken en cok kullandığım ileri geri tuslarını olması cok güzel. cogu piyasadaki mauslarda bu tuslar yok. alınası bir ürün
  • @Forceofnature,

@mlado, evet o ileri geri tuşlarının getirdiği rahatlık gerçekten mükemmel, benimde bu mouseyi seçmemdeki iki büyük etkenden biri zaten o tuşlar, diğer etkende nano alıcısı zaten

edit: @vyc, taşıma kılıfı demişsin sonradan gördüm kusura bakma. benimkinden kutudan kılıf çıktı.sende şu hani cep telefonları için yumuşak kılıflar oluyor,onlardan kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 21 Kasım 2008; 11:09:52 >
  • Masaüstü pcde ms sidewinder gamer moue kullanıyorum,laptopumda ise vx nano kullanıyorum..

Vx nanoya alıştıktan sonra diğer mouselar kullanılmıyor açıkcası,Elimdeki ms sidewinder yerınede logıtech nano almayı düşünüyorum..Diğer mouselar çok hantal kalıyor bunun yanında..
  • Datron Mobee Mini Netbook ta VX450 Nano kullanıyorum. Keinlikle mükemmel aletler. Mtreden bile rahatlıkla çalışıyor. Bu Nano erii Mauseları taviye ederim.

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 21 Kasım 2008; 17:36:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufocu

Datron Mobee Mini Netbook ta VX450 Nano kullanıyorum. Keinlikle mükemmel aletler. Mtreden bile rahatlıkla çalışıyor. Bu Nano erii Mauseları taviye ederim.

v450de çok güzel.
    @{PeGaSuS}, aynen bende artık mx518i kullanamıyorum.kocaman geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: resetit

LOGITECH VX Revolution

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.MSE.N.VX.RE/LOGITECH-VX-Revolution-Kablosuz-Notebook-Laser-Mouse

LOGITECH V450 Kablosuz Notebook Lazer Mouse

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.MSE.N.V450.02/LOGITECH-V450-Kablosuz-Notebook-Lazer-Mouse-

LOGITECH VX Nano C/L Laser Mouse NB 910-000255

http://www.sanalmarketim.com/urun/7d3ba1d046db7363255df913e1ed8803/LOGITECH-VX-Nano-C/L-Laser-Mouse--NB-910-000255

hangisi laptop için en ideal seçenek?

üçüde gerçekten çok güzel mouseler. ben olsam vx nanoyu tercih ederim( ki ettim) Alıcısının ufacıkması büyük kullanım sağlıyor.laptopa takıyorsun ve unutuyorsun. diğerlerinden alıcının bir yere takılıp kırılabilme olasılığı çok yüksek.
    bende vx revolation ile vx nano arasında kaldım, vx nanoyu tercih etim alıcısından dolayı,
    genede karar senin

• Arkadaşım aldım,yok böyle bi mouse,kaymak gibi kayıyor,sen bneim müşterimsin,kalite yapıyorum ben demiş yani Logitech

Aldım,kutuyu açmadan 1 foto çektim,açtıktan sonra aklıma geldi foto çekmek kusura bakmayın,gerçekten güzel,pilin kaç gün kaldığını gösteriyor,görcem bakalım gerçeklik payını,bende 169 gün diyor

Yüzük parmağım sağına oturuyor,baş parmağım sola oturuyor,diğer 2 parmak malum tuşlarda,ama elim büyük oolduğu halde nasıl olduda denk geldi anlayamadım

Süper bişey bu yaaa,dün girip yazamadım elektrikler gitmişti,şimdi deniyorum fln,aşırı hassas bişey,her hareketi algılıyor kerata

Kutu çok düzenliydi gerçekten,yani açtıkça sırayla gerekenler çıkıyor,alıcı ve fare en üstte zaten,alıcıyı takınca direk çalışmaya başlıyor,sonra garanti fln bissürü şey geliyor işte,pilide sağolsunlar içinde
    onun dışında tuşlara istediğiniz özelliği atayabilmeniz ve kaç gün ppili kaldığını öğrenmek için içindeki CD'yi yüklemeniz gerekiyor...2 resim çektim ekleyeyim

http://img227.imageshack.us/my.php?image=22112008425to8.jpg

http://img117.imageshack.us/my.php?image=22112008427rp7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ectilase -- 23 Kasım 2008; 13:26:20 >

• hayırlı uğurlu olsun serhat kardeşim.güle güle kullan.
    yanlız o pilin ne kadar kaldığını gösteren şeye pek inanma, daha doğrusu gün olarak inanma. çün gün olarak baktığın zaman çok çabuk düşüyor. başta bende anlayamadım yahu dedim hemen bitecek bu. sinirimde bozulduydu hatta, ama seçeneklerden days değilde PERCENT(yüzde) olarak ayarla daha doğru sonuç veriyor.
    bende mesela şu anda yüzde olarak %75, gün olarakta 14 gün gösteriyor(alalı 1 ay oldu tam, günde yaklaşık 10-12 saat çalışıyo). yani işin açıkçası güne inanma. o senin şu an 169 gösteren 3 gün sonra 130 lara inebiliyor yani. bide pc de sağda aşağıdaki ikonun üstüne getirdiğin zaman mouseyi ordada pil durumunu gösteriyor( full, good, fire şeklinde).

bide bir tavsiye daha, mouseyi direk masanın üstünde asla kullanma, altındaki kaygan pedler çok çabuk aşınıp kullanılmaz hale gelirmiş.(yani bu işlerden daha iyi anlayanlar öle diyorlar, ben demiyorum) bende kumaş bi mouse pad aldım onda kullanıyorum. gerçi masada çok daha iyi kayıyor ama mousenin sağlığı için mecbur
    quote:

Yüzük parmağım sağına oturuyor,baş parmağım sola oturuyor,diğer 2 parmak malum tuşlarda,ama elim büyük oolduğu halde nasıl olduda denk geldi anlayamadım

benim eller orta boyutta, öle çok büyük değildir ama küçükte değildir. aynen benimde bu şekilde oturuyor elime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 23 Kasım 2008; 15:45:47 >

• Sony VAIO FW, konusunada koymuşsun resimleri, şekil olmuş
  • Evet orda da almak isteyenler vardı,fikir edinilmesi için koydum ama yakında daha güzel resimler çekip koyuca,ordakiler aceleden baya bi bulanık noise fln oldu
    VAlla emektardan kalan mouse pad vardı,tavsiyen üzerine koydum onu,onda kullanalım madem

Evet of alt sağdaki programın üstüne gelince full olarak gösteriyor,baya bi kurcalarım ben ordan anladım
    Percent olarak ayarladım,sağolasın

valla kardeşimin elleriküçüktür,onun da eline aynı şeklde oturdu anlamadım valla süper bişey ama tam istediğim gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Evet orda da almak isteyenler vardı,fikir edinilmesi için koydum ama yakında daha güzel resimler çekip koyuca,ordakiler aceleden baya bi bulanık noise fln oldu
    VAlla emektardan kalan mouse pad vardı,tavsiyen üzerine koydum onu,onda kullanalım madem

Evet of alt sağdaki programın üstüne gelince full olarak gösteriyor,baya bi kurcalarım ben ordan anladım
    Percent olarak ayarladım,sağolasın

valla kardeşimin elleriküçüktür,onun da eline aynı şeklde oturdu anlamadım valla süper bişey ama tam istediğim gibi

adamlar öle bir yapmışlar ki büyük el küçük el farketmiyo her ele uyum sağlıyor meret.valla helal olsun tasarımcılarına

• Katılıyorum,valla ben her kullanocoya hitap ederim,yeterki kalite istesin dedirtmiş yani bakalım şimdilik herşey istediğim gibi
  • Selamlar

Bugün Siparişi verdim almayı düşünen arkadaşlar kaçırmayın uzun zaman uygun bir fiyat aradım ve buldum

119YTL
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.025.1453.0054
  • quote:

Orjinalden alıntı: åziz

Selamlar

Bugün Siparişi verdim almayı düşünen arkadaşlar kaçırmayın uzun zaman uygun bir fiyat aradım ve buldum

119YTL
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.025.1453.0054

şuan için gerçekten uygun bir fiyat.ben 99 a almıştım ama şans eseri denk gelmişti bana. şuan electroworldde 135 teknosada 143 civari. 119 ytlde şuan için uygun.alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum

• inceleme çok güzel olmuş.güle güle kullan.bende bu aralar mause bakıyorum.bu çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

inceleme çok güzel olmuş.güle güle kullan.bende bu aralar mause bakıyorum.bu çok hoşuma gitti.

teşekkürler arkadaşım.gerçekten çok güzel mouse, tavsiye ederim.
  • 2 seneye yakın microsoftun kablosuz mouseunu kullanmaktaydım.ama alıcısına dizimle vurduğumdan dolayı alıcısı bozuldu.bi bilgisayarcıdan uyduruktan bir mouse aldım 15 ytlya narita diye ama hiç memnun kalmadım yeni mouse almayı düşünüyorum.

kablosuz mouse almamaya tövbe ettim ama bluetooth mouselar ve logitech nanolar gibi mouselar ilgimi çekti.bunlarda alıcının bozulma gibi bişi olma ihtimali çok hoşuma gitti.

nanolardan birini almayı düşünüyorum ama microsoft mouseun alıcısı büyük olmasına rağmen genede çekim mesafesi düşük geliyordu.mesela bilgisayar masa üstünde mouse altında olduğunda kontrolde sorunlar oluyordu.bundada öyle şeyler olurmu acaba.çekim mesafesi ne civarda.bu konularda beni bilgilendirirseniz mouse seçimi konusunda beni baya rahatlatacaksınız:)
  • hiç bir şekilde çekim sorunu yaşamazsın kardeşim. ben yaklaşık 5 metreden çatır çatır kullandım. hiçte bir takılma vb sorun yaşamadım
    Mouse masanın altındada olsa hiç bi sorun oluşmaz gönül rahatlığı ile alabilrisin tavsiye ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.