Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zerotolerance

Dalgınlıgıma gelen bir şey olacağını çok sanmıyorum.
    Ses sistemlerinden çok iyi anlayan müzisyen bir arkadaşımda baktı çünkü ya subwoferda yada sağ uyduda sorun var dedı ama kulaklık takınca çalışıyor sağ uydunun power ışıgıda yanıyor:S

Nasıl olsa garantisi bitmiş subwooferi açın bakın. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.brksnl -- 31 Temmuz 2012; 16:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

quote:

Orijinalden alıntı: zerotolerance

Dalgınlıgıma gelen bir şey olacağını çok sanmıyorum.
    Ses sistemlerinden çok iyi anlayan müzisyen bir arkadaşımda baktı çünkü ya subwoferda yada sağ uyduda sorun var dedı ama kulaklık takınca çalışıyor sağ uydunun power ışıgıda yanıyor:S

Nasıl olsa garantisi bitmiş subwooferi açın bakın. :/

=) Valla aklıma gelmiyo değil ama elektronikten çok analamam logosoft yerine sokak arası bıyere goturmek daha mantıklı gıbı :S
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım...
    Arkadaşlar de ürünü aldım elime bugün geçti ama sorunum var..

Anakart : Gigabyte MA785GT-UD3H/ DDR3 S+V+GL+1394+16X 938pin

DriVerların hepsi güncel fakat realte sürücüsünden baktığımda 5+1 yaptığımda alt 2 hoporlerden alamıyorum ses...
    7+1 yaptığımda ise sorun düzeliyor ama tabiiki 7+1 olarak görüyor dolayısıyla sanki problem oluyor ses gelişlerinde.
    Not: Kasada 3 +3 giriş var çeşitli renklerde ben en üstteki 3 girişi kullanıyorum.
    Ne yaptıysam 5+1 olarak ses alamıyorum 2+1 e dönüyor gelen sesler ve 2 hoporlerım kayıp oluyor.
    Zaten 5+1 yaptığımda realtekin yazılımında
    orta işaretli
    subwofer işaretli
    yan çift işaretli
    Arka çift İŞARETLEME YERİ YOK (KAPALI)
    7+1 yaptığımda ise hepsi açık durumda Arka çift işareti açılıyor...
    Sorun hakkında yardımcı olabilecek bir dostumuz mevcut mu acaba forumda ?
    7+1 çalışıyor şu anda :(
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demonturk -- 3 Ağustos 2012; 20:03:26 >

• Arkadaşlar cevap verebilecek var mı yuarıdaksoruma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonturk

Arkadaşlar Lütfen Yardım...

DriVerların hepsi güncel fakat realte sürücüsünden baktığımda 5+1 yaptığımda alt 2 hoporlerden alamıyorum ses...
    7+1 yaptığımda ise sorun düzeliyor ama tabiiki 7+1 olarak görüyor dolayısıyla sanki problem oluyor ses gelişlerinde.
    Not: Kasada 3 +3 giriş var çeşitli renklerde ben en üstteki 3 girişi kullanıyorum.
    Ne yaptıysam 5+1 olarak ses alamıyorum 2+1 e dönüyor gelen sesler ve 2 hoporlerım kayıp oluyor.
    orta işaretli
    subwofer işaretli
    yan çift işaretli
    Şimdiden teşekkürler...

hocam 5.1 önde olmayan uyduları SIDE olarak seçeceksiniz.

ayrıca mp3 dinlerken 5.1 ses alamazsınız mp3 ler stereo olarak kaydedildiği için.

filmlerdede hangi oynatıcı ve codec kullandığınızı bilmiyorum ama onların ayarlarından da 5.1 yada 6ch olarak seçmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Arkadaşlar Lütfen Yardım...

orta işaretli
    subwofer işaretli
    yan çift işaretli
    Şimdiden teşekkürler...

hocam 5.1 önde olmayan uyduları SIDE olarak seçeceksiniz.

ayrıca mp3 dinlerken 5.1 ses alamazsınız mp3 ler stereo olarak kaydedildiği için.

filmlerdede hangi oynatıcı ve codec kullandığınızı bilmiyorum ama onların ayarlarından da 5.1 yada 6ch olarak seçmelisiniz.

Dostum benim realtek programından baktığımda ;
    Kırmızı --- Orta / Subwofer
    Siyah--- Arka Hoporlor Çıkışı
    Gri----- Yan Hoporler çıkışı
    gözüküyordu...
    5+1 yaptığımda Ön olmayan Arka hop.lardan ses alamıyordum...
    Sadece Siyah olanı yani Arka Hoporlor çıkışını Öm hoporler çıkışı olarak yaptım ve 5+1 ses alabildim arkalardan.Yani şöyle oldu benim bağlantılarım...
    5+1
    Siyah--- Ön Hoporlor Çıkışı

5+1 için bu doğru bir yapılandırmamıdır ?

• evet hatırladığım kadarıyla son yazdığınız sıralama doğru. windows ses yönetici üzerinde de 5.1 yapılandırmayı ayarladınız mı belki orada bir sıkıntı olabilr?

kayıttan yürüt kısmında speakers üzerine sağ tıklayıp hoparlörleri yapılandır seçeneği.
  • quote:

evet hatırladığım kadarıyla son yazdığınız sıralama doğru. windows ses yönetici üzerinde de 5.1 yapılandırmayı ayarladınız mı belki orada bir sıkıntı olabilr?

kayıttan yürüt kısmında speakers üzerine sağ tıklayıp hoparlörleri yapılandır seçeneği.

gözüküyordu...
    Sadece Siyah olanı yani Arka Hoporlor çıkışını Öm hoporler çıkışı olarak yaptım ve 5+1 ses alabildim arkalardan.Yani şöyle oldu benim bağlantılarım...
    5+1

SON AYARLAR...
    Yukarıda en son ayarlamayla benim arkada duran hoporlerler ÖN olmuşlaardı ve bu şekilde 5+1 yapabilmiştim...
    fakat biraz kafa kurcalayıp neden dah düzgün bir ayar yapamayayım dedim...
    AYARLARI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE YAPTIM - Sorun yaşayanlara ÖRNEK olması amacıyla paylaşıyorum...

Siyah--- YAN Hoporlor Çıkışı
    Gri----- ÖN Hoporler çıkışı

Subwoferın arkadaki çıkışları RENK SIRALAMASINA DOKUNULMAMIŞTIR...yani
    SİYAH
    SARI
    BEYAZ
    KIRMIZI ...

Not : Klite CODEC kullanıyorum, bilemiyorum sizce doğru bir kodecmi başka kodek tercih edermisiniz ?

Umarım benim gibi sorun yaşayanlara çözüm olur, tabii bu arada pc ye giren bağlantılarda ve subwofera giren bağlantılarda herhangi bir değişiklik yapmadığımı tekrar hatırlatıyorum...
    Not: Anakarta göre değişiklik gösterebilir REALTEK probleminden dolayı...2 günlük tecrübeden aldığım bilgi maalesef bu...

@what_tha Hodjam çok teşekkürler 2gündür kafayı yiyordum tetiklettin... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demonturk -- 4 Ağustos 2012; 22:26:29 >

• quote:

quote:

evet hatırladığım kadarıyla son yazdığınız sıralama doğru. windows ses yönetici üzerinde de 5.1 yapılandırmayı ayarladınız mı belki orada bir sıkıntı olabilr?

gözüküyordu...
    5+1

SON AYARLAR...
    Yukarıda en son ayarlamayla benim arkada duran hoporlerler ÖN olmuşlaardı ve bu şekilde 5+1 yapabilmiştim...
    fakat biraz kafa kurcalayıp neden dah düzgün bir ayar yapamayayım dedim...
    AYARLARI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE YAPTIM - Sorun yaşayanlara ÖRNEK olması amacıyla paylaşıyorum...

Siyah--- YAN Hoporlor Çıkışı
    Gri----- ÖN Hoporler çıkışı

Subwoferın arkadaki çıkışları RENK SIRALAMASINA DOKUNULMAMIŞTIR...yani
    SİYAH
    SARI
    BEYAZ
    KIRMIZI ...

Not : Klite CODEC kullanıyorum, bilemiyorum sizce doğru bir kodecmi başka kodek tercih edermisiniz ?

Umarım benim gibi sorun yaşayanlara çözüm olur, tabii bu arada pc ye giren bağlantılarda ve subwofera giren bağlantılarda herhangi bir değişiklik yapmadığımı tekrar hatırlatıyorum...
    Not: Anakarta göre değişiklik gösterebilir REALTEK probleminden dolayı...2 günlük tecrübeden aldığım bilgi maalesef bu...

@what_tha Hodjam çok teşekkürler 2gündür kafayı yiyordum tetiklettin... :)

geçmiş olsun :)

açıkcası codeclerle ilgili pek bilgim yok ben KMplayer kullanıyorum tüm film diziler için, programın kendi codecleriyle şidmiye kadar açılmayan film olmadı. ses olarak da ac3 filter var. başka birşeye gerek yok sanırım.

• Ac3 filter ne işe yarıyor, yarar mı bana @what_tha ?
  • quote:

Ac3 filter ne işe yarıyor, yarar mı bana @what_tha ?

hocam ac3 filter ses codeci. digital surround ve dts sesleri çözüyor. sizdeki codec paketinin içinde yüklenmiş olabilir.
  • O zaman sorun yok benim açımdan...
    Klite ı kaldırıp bu ac3filteri yüklemem lazım değil mi ?
    Eğer gerek yok Klite işini görür dersen kalsın bu şekilde...
  • Ayak isteyen varmı ?
  • quote:

Ayak isteyen varmı ?

hocam senin ayaklara baktımda, hoparlorlerı montelediğin yeri nasıl yaptın? yani daha doğrusu hoparlore delik mi açtın nasıl o şekilde birleşik ve sağlam duruyor çubuğun üstünde?
  • yaa arkadaşlar benimde subwoofer bozulmuştu hiç elektrik gelmiyodu kolonlara bi elektrikçi arkadaş vardı o yaptı wooferın içinde cam gibi bşy vardı o yanmış sanırım onu çıkarttı leyimle bişyler yaptı ama ondan sonra sesi ne zaman son ses açsam inanılmaz rahatsız edici bi ses çıkıyo ortaya kısınca geçiyo sonra o ses ayarında da uzun süreli çalınca gene cızırtı yapıyo sizce nedir bunun sorunu wooferdamı sorun var yoksa kolonlarda mı yoksa miyadı doldumu 5+1 in yardımcı olursanız cok sevınırım yuksek ses müzik dinlemek istiyorum artık ama hiç açasım bile gelmıyo :(((
  • quote:

quote:

Ayak isteyen varmı ?

hocam senin ayaklara baktımda, hoparlorlerı montelediğin yeri nasıl yaptın? yani daha doğrusu hoparlore delik mi açtın nasıl o şekilde birleşik ve sağlam duruyor çubuğun üstünde?

Hoparlörün ayağını çıkardım dikkat etmişsindir. Altındaki saçta 2 mm.
  • dün çalışan ses sistemim bugün çalışmıyor. odamın yerini değiştirdim ses sitemini yeniden kurdum ama ses alamıyorum bağlantılar tama elektrikte geliyor ses gelmiyor. mesela normalde müzik açık değilken ses açtığında gelen cızırtılar da gelmiyor bu neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Ayak isteyen varmı ?

Hoparlörün ayağını çıkardım dikkat etmişsindir. Altındaki saçta 2 mm.

fikri olan yokmuuuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihtr100

yaa arkadaşlar benimde subwoofer bozulmuştu hiç elektrik gelmiyodu kolonlara bi elektrikçi arkadaş vardı o yaptı wooferın içinde cam gibi bşy vardı o yanmış sanırım onu çıkarttı leyimle bişyler yaptı ama ondan sonra sesi ne zaman son ses açsam inanılmaz rahatsız edici bi ses çıkıyo ortaya kısınca geçiyo sonra o ses ayarında da uzun süreli çalınca gene cızırtı yapıyo sizce nedir bunun sorunu wooferdamı sorun var yoksa kolonlarda mı yoksa miyadı doldumu 5+1 in yardımcı olursanız cok sevınırım yuksek ses müzik dinlemek istiyorum artık ama hiç açasım bile gelmıyo :(((

Kaç sene oldu alalı ? Servise göndermekten başka çare yok. Bi müşteri hizmetlerini ara istersen. Büyük ihtimal yüksek gerilimden, elektrik hattından vs. etkilendi.

• Merhaba arkadaslar odamda guitar hero falan oynarken tvye baglamak icin sesi gur ve temiz orta hallice bir hoparlor ariyorum bugun saturnde bana bunu tavsiye etti gorevli. siz de kullananlar olarak tavsiye eder misiniz yoksa baska bir model mi onerirsiniz.. simdiden tesekkurler..
    Oncekileri sayfalari okudum ancak yine bir sormak istedim saygilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.