Bildirim
logitech X-530 woofer çalışmıyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xantarim
Merhaba arkadaşlar...
Öncelerde cızırtılı ses çıkartan woofer şimdi hiç çalışmıyor:( ne yapmamı önerirsiniz veya bir tamir edilesi varmıdır?
Dostum muhtemelen patlamıştır önceden cızırtılı ses çıkartıyo demişsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 12 Ekim 2012; 1:05:55 > -
quote:
Merhaba arkadaşlar...
Öncelerde cızırtılı ses çıkartan woofer şimdi hiç çalışmıyor:( ne yapmamı önerirsiniz veya bir tamir edilesi varmıdır?
Garantisi var hiç uğraşma gönder yapsınlar hocam yoksada tamir ettir bir başka bir sistemde dene pek ihtimal vermiyorum ama bir telefona vs birşeye tak öyle dene ses sistemini aynı ise patlamıştır -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin57
quote:
Merhaba arkadaşlar...
Garantisi var hiç uğraşma gönder yapsınlar hocam yoksada tamir ettir bir başka bir sistemde dene pek ihtimal vermiyorum ama bir telefona vs birşeye tak öyle dene ses sistemini aynı ise patlamıştır
hocam ya arkadaşı tanıyorsun yada pm den sohbetiniz var çünkü garantisinin olduğuna dair yazı göremedim :)
bende x-530 kullanıcısıyım 2sene olacak az bir zaman sonra ama maşallah taş gibi hala
EDİT: ARKADAŞIM TAMİR ETTİRMEK İSTEMEZ VEYA UĞRAŞMAK İSTEMEZSEN AMFİSİ İÇİN ALABİLİRİM FİYATTA ANLAŞIRIZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 4 Kasım 2012; 17:12:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar...
Garantisi var hiç uğraşma gönder yapsınlar hocam yoksada tamir ettir bir başka bir sistemde dene pek ihtimal vermiyorum ama bir telefona vs birşeye tak öyle dene ses sistemini aynı ise patlamıştır
hocam ya arkadaşı tanıyorsun yada pm den sohbetiniz var çünkü garantisinin olduğuna dair yazı göremedim :)
bende x-530 kullanıcısıyım 2sene olacak az bir zaman sonra ama maşallah taş gibi hala
EDİT: ARKADAŞIM TAMİR ETTİRMEK İSTEMEZ VEYA UĞRAŞMAK İSTEMEZSEN AMFİSİ İÇİN ALABİLİRİM FİYATTA ANLAŞIRIZ
Kusura bakmayın ben orada garantisi varsa yazacaktım ama eksik yazmışım kusura bakmayın tekrar özür dilerim
Benim x 530 un kim yaptıysa birisi ana hoparlörün yani ses açma kapama yeri olan hoparlörün tülün içindeki hoparlörün kafasını biraz ezmiş birisi ne gezdi bilmiyorum arkadaş
-
x-530 çok dayanıklı kaliteli bir mal büyük ihtimal subwoofer bozulduğunda garantisi kalmamış demektir çünkü uzun süreler geçmeden veya hor kullanılmadan bozulacak bir mal değil. büyük ihtimal garantisi yoktur.
tabi konuyu açan arkadaş bizi aydınlatıcak -
quote:
x-530 çok dayanıklı kaliteli bir mal büyük ihtimal subwoofer bozulduğunda garantisi kalmamış demektir çünkü uzun süreler geçmeden veya hor kullanılmadan bozulacak bir mal değil. büyük ihtimal garantisi yoktur.
tabi konuyu açan arkadaş bizi aydınlatıcak
Bekliyoruz aydınlatmasını hocam birde o hoparlör ün başındaki ezik ses kalitesine bir etkisi olmadı ama bir sorun çıkalır mı acaba -
quote:
quote:
Bekliyoruz aydınlatmasını hocam birde o hoparlör ün başındaki ezik ses kalitesine bir etkisi olmadı ama bir sorun çıkalır mı acaba
şöyle söyliyim ses kalitesi değişmiştir elbetta ama çok küçük bir değişiklik olmuştur
nedeni ise o şekil sesin dağılımını belirliyor yani sinyallerin dağılımını etkiliyor o yönden bir değişim söz konusu ama bunu fark etmek biraz zor
kaliteyi etkilemez ama görünümü kötüleştirir bende olsa satarım sistemi direk çok rahatsız eder gözümü biraz takıntılıyım da
-
quote:
quote:
quote:
Bekliyoruz aydınlatmasını hocam birde o hoparlör ün başındaki ezik ses kalitesine bir etkisi olmadı ama bir sorun çıkalır mı acaba
şöyle söyliyim ses kalitesi değişmiştir elbetta ama çok küçük bir değişiklik olmuştur
nedeni ise o şekil sesin dağılımını belirliyor yani sinyallerin dağılımını etkiliyor o yönden bir değişim söz konusu ama bunu fark etmek biraz zor
kaliteyi etkilemez ama görünümü kötüleştirir bende olsa satarım sistemi direk çok rahatsız eder gözümü biraz takıntılıyım da
Bende çok fazla değer veririm sistemime ama birisi bastırmış ezik o kadar fazla değil değiştirmek gereksiz olur yani yardımın için ayrıca teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X