LOGITECH X230 2+1, CREATIVE A300 2.1 , CREATİVE I-TRIGUE 3400 2.1 ( bu biraz pahali digerlerine gore) arkadaslar bunlardan hangisi dersiniz????
ilk ikisi makul 3 . guzel ama fiyatina deger mi acaba ??
CREATİVE I-TRIGUE 3400 2.1 super urun bende var parasının karsılıgını veriyor ayrıca cok sık goruntusu var millet imreniyor bakınca
ben olsam logitechtewn yana tercihimi kullanırdım x230 çok yi bi sistem ve ayrıca buda benim fikrim trigue midir nedir hiç sevmedim görüntüsü (tabiiki bu benim görüşüm)
Arkadaslar LOGITECH X230 2+1 parasini yatirdim yarin kargoyla yola cikcak gelince resmini korum artikin ve degerli yorumlarimida tabiki :D:D:D
bekliyoruz yorumlarını
ya bugun kargoya konumus yarin pazar o yuzden pazartesi elime geccek biraz bekletcem yorum icin :D
hata yaptın ama neyse alınmış alınmıştır hayırlı olsun
evet bence ı-trigue çok daha iyiydi x230 dan neyse sağlık olsun moralini bozmaya gerek yok
hocam arada epey fiyat farki var yoksa kalitede sinir yok 500 tl ye 2. el 2.1 gordum bose :D
yaw ona o kadar para verceğine x230 daha iyidir en iyisini yaptın
hocamurun elime gecti hp laptobumda ve masaustumde denedim gerek film gerek muzik ve yunda iyi bass kaliteli ses herseyiyle guzel sectigime pisman olmadim birazdan x230 sayfasina resimli koycam bi yorum oraya koyarsam alcaklar icin yardimci olur
bu konu burda kapanir. iyi gunler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme