Şimdi Ara

Logitech X530 5+1 Hoperlör + 5.1 Sound Decoder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba çok önceden uygun fiyata 5+1 x530 hoperlörlerini almıştım. Bu hoperlörler sesi kuvvetli vermekten ve mantık olarak 5 farklı yerden ses vermek dışında bir işe yaramıyor. bir z5500 değil bildiğim kadarıyla onun için de dahili DTS decoder filan var.

ps3 üm var optik çıkışlı anakartı olan bir bilgisayarda alacağım yıllar önce yapmış olduğum araştırma sonucu gereken ürünü az çok tahmin edebiliyorum fakat bana aşağıdaki bağlantısının gösterildiği ürün ile x530 cihazıma z5500 özelliği varmış gibi kullanabilir miyim.

10 seneki önceki teknolojili bir ev sinema sistemi 5.1 dts destekli filan bir dvd film de örneğin araba kazasında cam kırıklarının sesini bir hoperlörden arabanın lastik sesini bir hoperlörden verebiliyordu.

Logitech X530 5+1 Hoperlör + 5.1 Sound Decoder

Şekilde ki ürün ile yapacağım olay normal olan 5.1 hoperlörüm birer DTS destekli hoperlör haline gelecek ve bende ps3 ten DTS destekli oyun veya bilgisayardan optik çıkış ile yine örneğin netflix ten film izlerken yukarda bahsetmiş olduğum sinema salonlarındaki gibi efektlere sahip olabilir miyim.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Delerıum kullanıcısına yanıt
    ürünü biliyorum zaten direk orjinal sitesinden linkteki resmi aldım.

benim öğrenmek istediğim 3 adet stereo 3.5mm jack çıkışı olan x530 hoperlörlerimi bu cihazla digital çıkışı olan cihazlara bağlayabileceğim fakat DTS filan çözecek mi bu cihaz sinema efekti verecek mi ?
  • Yapacağı iş o zaten neyinde takıldınızki AVR değil ki bu farklı ses versin ayar yapıp da veya eq ünitesi değilki kaynak cihazınızın kabiliyeti neyse onu yapar bu cihaz bir nevi logitech cihazınıza digital bir kapı açacak hepsi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 4 Ekim 2017; 20:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHaMaRa

ürünü biliyorum zaten direk orjinal sitesinden linkteki resmi aldım.

benim öğrenmek istediğim 3 adet stereo 3.5mm jack çıkışı olan x530 hoperlörlerimi bu cihazla digital çıkışı olan cihazlara bağlayabileceğim fakat DTS filan çözecek mi bu cihaz sinema efekti verecek mi ?

Hocam o cihazın görevi o zaten dts çözen dekoder o.

Delerium’un dediklerine katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
    cihazda dts özellikleri de var ve analog bağlantıyı digital yapmaya yarıyor.
  • İş görecek en pratik çözümdü. işinizi gördüyse problem yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.