Aynı sorun bendede var win7 64bit.Asus p8z68v-le anakart var.Onboard ses kartı 8 kanallıymış ama ben 2.1 kullanabiliyorum çözümü yok mu bunun.
çözümünü belirttim dediklerimi eksiksiz yaparsan sorunu çözersin çok konu açtım ve çok uğraşarak bu çözümü buldum x530 ve realtek alc888-1200 ile denendi onay alındı. 8CH 24Bit 7.1 Destekli ses kartı bendeki de. P5Q3 anakarta entegre olarak gelmekte
quote:
Orijinalden alıntı: diemcizone
quote:
Orijinalden alıntı: GamingMan
Aynı sorun bendede var win7 64bit.Asus p8z68v-le anakart var.Onboard ses kartı 8 kanallıymış ama ben 2.1 kullanabiliyorum çözümü yok mu bunun.
çözümünü belirttim dediklerimi eksiksiz yaparsan sorunu çözersin çok konu açtım ve çok uğraşarak bu çözümü buldum x530 ve realtek alc888-1200 ile denendi onay alındı. 8CH 24Bit 7.1 Destekli ses kartı bendeki de. P5Q3 anakarta entegre olarak gelmekte
3 jakı da tek tek mi bağlıyosun yoksa 3ü 1 e indiren aparatla mı bağlıyosun ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: diemcizone
quote:
3 jakı da tek tek mi bağlıyosun yoksa 3ü 1 e indiren aparatla mı bağlıyosun ?
3 jakıda tek tek bağlıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme