Şimdi Ara

Logitech x540'ı Sony STR-DE595' e bağlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamamdır.. Bu arada Logitech şuanda PC ye bağlı..

Windowsun ses ayarında hoparlör yerleşim düzeni var ya.Başlat çubuğunda bulunan, sağ taraftaki küçük kırmızı Hoparlöre tıklayınca açılan pencereden bahsediyorum.. Bu ekranda 5.1 seçili.

Bu beş hoparlöre tek tek tıkladığında sesleri kontrol edebiliyorsun...

Sağ ön hoparlöre tıkladığımda ses çok boğuk bir şekilde subwoofer dan geliyor. Sağ ön hoparlöreden gelmiyor.
    Jakların yerini değiştiriyorum. Bu sefer sağ ön hoparlörede aynı şey oluyor mesela...

Bazen de düzeliyor..

Bunun nedeni ne olabilir?
  • Tam da bunun için yazmak istememiştim. Kafan daha da karıştı. Benim sana daha farklı bir tavsiyem olacak, hiç karıştırmadan. Elindeki parayla ampli alma, onun yerine paket ses sistemlerinden bi tane al. Ps3 ve xbox ı hatta varsa uydu reciever ını ona bağla. x540 ta bilgisayarında kalsın. Böylece hiçbirşeyi de kesmekle falan uğraşmazsın.

Bilgisayarındaki sorun ise x540 ile bilgisayarın arasındaki 3 kabloyu doğru girişlere takmamandan kaynaklı. resimlerini eklersin bakar hallederiz.
  • quote:

Benim sana daha farklı bir tavsiyem olacak, hiç karıştırmadan. Elindeki parayla ampli alma, onun yerine paket ses sistemlerinden bi tane al. Ps3 ve xbox ı hatta varsa uydu reciever ını ona bağla. x540 ta bilgisayarında kalsın. Böylece hiçbirşeyi de kesmekle falan uğraşmazsın.

PC de TV nin altında ama.. Nox Live Kasa, HTPC olarak kullanıyorum. Yani PC yide bağlamam gerek..

LG HT503TH Sinema sistemine baktım önerinden sonra. Fakat bunu HTPC ye bağlamak pek mümkün görünmüyor. Yani LG HT503TH alsam, xbox 360, Ps3 ve HTPC ye bağlamam mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorassa -- 11 Mart 2010; 14:39:37 >
  • philips hts-3370 ve hts-3270 de seçeneklerin arasında olsun.
  • Ben de ses sistemi düşünüyorum. Fakat divx oynatıcı felan olsun istmiyorum. Zaten yeterince oynatıcı var elimde (popcorn, PS3, Pc)

Receiver alıp, elimdeki 5.1 ses sistemini buna bağlamak daha mantıklı görünüyor. Pc de kullandığım ses sistemini Anfi ye bağlarsak, subwoofer' ıda subout a bağlarsak 5.1 anfisini kullanamıyoruz değil mi?
  • Sadece sub için bilgisayar ses sisteminin anfisini kullanmış oluyorsunuz. Uydular için alacağınız avr yi kullanmış olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhifi

Sadece sub için bilgisayar ses sisteminin anfisini kullanmış oluyorsunuz. Uydular için alacağınız avr yi kullanmış olacaksınız.

Peki bunun herhangi bir sakıncası varmı? Performans kaybı yaşatır mı??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.