sağol dostum vazgeçtim ben ya x530 yada şubat başı çıkarsa x540 alcam.. iyidir herhalde .
oğru seçim x530 arkadaşımda var sesini dinledim hakikaten sağlam sistem.
x530 kesinlikle mukenmel bendede 5200 vardı ondan dağa iyi yannız seskartı al çok dağa iyi oluyor
çıksında alcam x540 ı ama bekleyemiyorum 530 alcam dayanamayıp sonunda ocak sonu çıksa süper olcak x540 yada şubatın hemen başında. tam tarihte yok.
ohaa :D HOCA bunun çıkıcağı bellimiydi 5 ay önce yaa neyse bekleyelim bakalım para hazır bende ürün tatminkar olsun yeter
ya bunların hiç biri 5 para etmez x530 da etmez x540 da etmez he sunuda sölim bana göre etmez başkasının kararına saygı duyarım ama benim fşkrim - yönde
niye etmiyor açıklasan bi ??
x540 ben bulamadım
çıkmadıki daha bulaman tabi
tek fark kumanda 20$ fazla olmasının sebebide bu.
Kumanda diyip küçümsemeyin çok faydası var.Artık X-540 kullanıcıları hoparlörlerini duvara asabilecekler X-530 da kumanda olmadığı için bu durum can sıkabiliyor.
valla sonuçta yen ibir alet 20 dolara değer matrix moduda varmış ..
peki duvara asıcazda neyi asıcaz biz 5 tane uyduyu asabilcekmiyiz acaba
X-530 da asıldığına göre bunda da asılır ama bu daha avantakjlı kumandayla.
x530 asılmıyordu ya ben öyle biliyorumm
bide Oyun konsolları için çevirici adaptör çıkmıyordu galiba 530 dan yanlışsam düzeltin.
Asılıyor , arkadaşım almıştı ordan biliyorum ha birde konsollar için aparatta mevcut yanında geliyor yani.
asılabiliyor özelliklerinde de yazıyor zaten
arkadaşlar x-540 ın kumandası kablolumu , kablosuz mu???
kablosuzdur umarımmm resimlerdede öyle gibiydi
Sabır tası bıle catlar artık su alet gelsın Turkıye'ye
X-540'ın bas çıkışı yere bakıyor. apartmanda oturuyosanız dikkat edin...!!!! söylendiği gibi x-540'dan oyun konsollarına bağlantı için adaptör çıkıyor...