Şimdi Ara

Logitech yedek parça ve fahiş fiyatlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istedim

Logitech wave klavye mausumun alıcısını bizim ufaklık kırdı !

neten araştırıp yetkili teknik servisle ile telefonla görüştüm

klavye mausumun benim hatamdan dolayı kırıldığını yenisi ne kadarsa fiyatlandırılıp bana gönderilmsesini
    istedim bana bayi üzerinden ancak alabileceğimi söylediler bende kızdım doğal olarak devlet kurumlarında gezdirilen vatandaş misali neden işi uzatıyorsun benim hatam olduğunu
    + ücreti neyse vereceğimi belirtiğim halde işi neden uzatıklarını belirtim tabi adamların çok da umurunda işlerimden dolayı 3 aydır klavye maus yatıyor

yok bayiye git derdini anlat yok efendim kırık olan parça gelmezse olmazmış muhabeti ardından klavye mausun servise gitmesi gerekmiş dediler
    ve gidiş kargosunun onlara ait olacağı 49usd artı kdv ve kargo ücreti yani resmen çöpe at diyiyorlar malı ben burada nasıl davranacağımı şaşırdım

klavye mausumu vatancobilgisayar dan satın almıştım...

bu işi daha kolay çözemezmiyiz böyle bir iş başınıza geldimi geldiyse nasıl çözdünüz
    bana haklsızlık var gibi geliyor direk servise gönderebilmeliydim ne garakiyorsa yapmaları gerekdi işi bu kadar uzatmanın ne anlamı var ...

• Tüketici hakkı diye bir olay yok... Her şey satana kadar... Çalışanlar ve tüketiciler kanunla korunmazsa olacağı budur... Çok yetersiz tüketici hakları ve ilgili kanunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkog -- 17 Kasım 2008; 12:42:12 >
  • @firaz, sorun senin hatandan kaynaklandığı için bence durumu anlatan İngilizce bir yazıyı direkt olarak Logitech yetkililerine gönder. Belki onlar daha iyi bir çözüm bulabilir.
  • dostlar ingilizcem yok demeki klavye mausu ya çöpe atacam veya 49+ kdv ye boyun eğecem
    ilginiz için Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: firaz

dostlar ingilizcem yok demeki klavye mausu ya çöpe atacam veya 49+ kdv ye boyun eğecem
    ilginiz için Teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_25381959/mpage_5/key_//tm.htm#27888270

burdan yardım iste kesinlikle Tr deki logitechin tutumunu bizzat anlat tel ver isim ver [:o

Ayrıntıları kaçırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turber T kullanıcısına yanıt

12 yıl geçmiş inşallah işine yarar  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.