Şimdi Ara

Logitech Z-5500 Kablo Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Salonumu yeniden düzenledim fakat bunun sonucunda bir sorunla karşılaştım.Kabloları duvar diplerinden geçirdğim için z5500'ün arka hoparlörlerine kabloların boyları yetmemeye başladı.Yeni hoparlör kablosu almak zorunda kaldım.Ancak ne taraz bir kablo alacağım kaç ohm olacak vs. hiç bir bilgim yok.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPro_MetheuSx -- 11 Eylül 2009; 10:56:29 >

• ses sistemleri ile ilgili mağazalardan alacağınız herhangi bir kablo işinizi görür,zaten siz onlara durumu anlatırsanız yardımcı olurlar.
  • Teşekkürler dostum.Yani özel dirence sahip bir kablo gerekmiyor anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPro_MetheuSx

Teşekkürler dostum.Yani özel dirence sahip bir kablo gerekmiyor anladığım kadarıyla.

arabalara ses sistemi yapan yerlerde düşük direnc (kalın) ve düşük kapasitansta (kabloları biraz aralıklı) kablolar olur. bunlar daha iyi verim için tercih edilebilir. ancak plastik dandik uydular için bas reponsu cevabı aranmadığından siz kalınlıktan ziyade yüksek frekans kaybını azaltmak için kapasitansı düşük; aralıklığa önem verebilirsiniz. düşük direnç (kalınlık) daha çok; streo yüksek litreli kabinler yada pasif sub gibi bas cevabı aranan kabinler için önemlidir.
  • Teşekkür ederim dostum yani düşük kapasitanslı ve düşük dirençli kablo almam gerekli.
  • 0,75 mm veya 1,5 mm kablo işini görür
  • 2x0,75 izli kablo işinizi görür, herhangi bir elektrikçiden metresi 0,75 tl civarı alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.