Şimdi Ara

Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar z-5500 ü bu forumda çoğu insan z906 dan üstün tuttu ve bunun için z906 mın yanına z-5500 ü almış bulunuyorum..
    2 dev sistemi birleştirdim gerek optik kablo ile (180TL orjinal altın uçlu) gerek normal analog stereo kablo ile. Sonra tek tek denedim hangi sistem daha iyi hem tız de hemde bass da.
    Şoyle birşey farkettım Z-5500 Tız larda birazcık daha iyi fakat çok bi fark yok. Bass konusunda acayıp kotu derecede sınıfta kalıyor z-906 ya gore.
    Bass larda Z-5500 acayip derecede kotu vuruyor normalde Subwofer iyiye benzıyor yanı muzık açtıktan sonra izliyorum, yani insan diyorki bu subwofer bu kabın insan gozunde bı an bu evı yıkar diyor fakat bass da vururken tatlılıkla alakası yok tamamen sanki suntaya çekıçle vurursunuz ya oyle bırşey. bass ın derınlığını anlıyorsunuz fakat çok kötü geliyor bana gore. kısaca ornek vermek gerekirse 2 adet z906 alıp bass ın ve sesın kalıtesını ve zevkını alırsınız. bende şuanda tek z906 ve z5500 var. nasip olursa z5500 ü elımden çıkartıp 1 adet daha z906 alıp 2 sistemi bırleştirmek gayem..

Bende bu forumda z-5500 ü çok met ettikleri için 2. el temiz buldum dırek aldım birazcıkta tuzlu fıyata oldu fakat urunumun ustunde bır cızıık yok çok temız yanı 3 yıla yakındırda kullanılmıyor.
    Benım tercıhım alıcak kişiler hiç beklemesin z-906 alsınlar. z-5500 benı bass sevdığım için hayal kırıklığına urattıı..

Bu konuyu açış sebebım Hem elımdekı z5500 satıp hemde z5500 ile z906 arasında kalan arkadaşlara uyarı yapmam asıl amacım.
    Ben hem Logitech z-906 hemde Logitech z-5500 kullanıcısıyım. benım gibi hem bass hem ses hemde sinama tadında ses sevenler z906 yı gonul rahatlıgıyla alabılır diyorum..

Bu arada ses kartım Creative zx modeli...
     Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım

• Guzel konu iyi noktalara deginmissiniz tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5500 ı ne kadara satıyorsunuz
  • Z5500 ve Z906 Oyun - film için ideal bir sistemdir. Müzik için stereo sistemler ya da tiz - mid sürücüleri barındıran Hoparlörler tercih edilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z906 sub daha dinamik, z5500 ritim sorunu var sanki , çok yüksek seslerden z5500 ancak kendine geliyo ama bu ses bir çok ev ortamında sıkıntı yaratır,
    Benim tercihim z906 olurdu, ikisi arasında kalan arkadaşlar,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum,beni anlıyan biri çıktı sonunda.Ben bunları söylerken mesajlarım - leniyordu burda.Hatta kimisi kullanmıyorsun filan bile diyordu halbuki iki sistemde elimin altında ama inanmıyorlar işte.

Z-5500 overrated bir sistemdir bana göre.Hatalarından ders çıkartıp Z-906 yı piyasaya sürmüşlerdir.Her türlü Bass-Tizz-Mid konusunda çok daha başarılıdır.Boyut değil işlevin daha önemli olduğunu Z-906 Sub her müzik dinleyişimde bana kanıtlamıştır.

Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım

• AyhanGüler kullanıcısına yanıt
    hocam konum çok önemli z5500 alın başka bi yere koyun bakalım orda nasıl bass vuracak ben z906 ilk aldım zamanlar kuru gürültü yapıyodu bassları sonra gittim başka bi yere koydum sert bass vurdu başka yere koydum yumuşak sürekli değişti bassları en sonunda sattım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH Z 313 HAKKINDA 1 SORU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam özelden mesaj atarsanız daha iyi yardımcı olacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Katılıyorum,beni anlıyan biri çıktı sonunda.Ben bunları söylerken mesajlarım - leniyordu burda.Hatta kimisi kullanmıyorsun filan bile diyordu halbuki iki sistemde elimin altında ama inanmıyorlar işte.

Z-5500 overrated bir sistemdir bana göre.Hatalarından ders çıkartıp Z-906 yı piyasaya sürmüşlerdir.Her türlü Bass-Tizz-Mid konusunda çok daha başarılıdır.Boyut değil işlevin daha önemli olduğunu Z-906 Sub her müzik dinleyişimde bana kanıtlamıştır.

Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım Logitech z-5500 ve z-906 konsepti yaptım

Katılıyorum hocam kesinlikle haklısınız, z-906 yı çıkartırken z-5500 un eksilerini tamamlayıp uretmışlerdir. ama bunu duşunemeyen veya z-5500 alıp onun havasında kalanlar anlamıyor veya anlamamazlıktan geliyor..
    Z-5500 e gore z-906 kral gibi sistem toplu ve ufak ama işlevi harika...

• Sadece ikisi kiyaslanacaksa Z-5550 mu Z-906'mi sorusunun cevabi Z-906'dir daaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................

Z-5500'de Z-906'da parasini hak etmeyen ses sistemleridir istediğiniz kadar burada övün durun.. Ses sistemi denilen şeyde Müzik kaliteli dinleniyorsa ses sistemidir... Bazi minikler var ki aramizda, Müzik dinleyecekseniz almayin ama Mükemmel bi sistem diye övüp duruyor.. Müzik dinlenecekse almayin nedir ? Tiz sesleri vermekten aciz bi ses sistemimi olur ? Logitech'in yillardan bu yana eski yeni ses sistemlerinde yaptiği saçmaliktir bu... Eğer Basslarin yaninda ADAM gibi müzik ADAM gibi Film Adam gibi oyun keyfi yaşanmak isteniyosa Logitech'in dandik uydulari yerine bulunabiliyosa Creative S750 uydulari bulup onlari deneyin, Logitech uydulari bi daha kullanmazsiniz.. Z-906 falan Kullanmasak kandiracaksiniz şu logitech ile milleti.. Z-906'nin ederi en fazla 600 700 TL'dir sifir mağaza fiyati, Bana göre o bile fazla..

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Hocam tız konusunda sonuna kadar haklısınız bende katılıyorum. her uydu haporlorune tız eklenmeliydi, ses daha guzel olabılırdı. fakat çağımızda nerden kaçsak o kardır hesabı. creative harika bir marka ve tız uzerıne kurulmuş bi sistem. Logitech bass la kendını kanıtladı. birde şu uydu haporlorlerine orjınal mıd tız takımı eklese daha şahane olucak. Logitech ses sistemi değil demişssiniz.. o iş sadece sizin demenize bakmıyor hocam, zevkler ve renkler tartışılmaz herkezın zevkı var. bana gore Logitech şuan pc ses sistemi denılınce ılk akla gelen marka... Ama tekrar soyluyorum tız konusunda haklısınız.. fiyat olarakta en az 800tl ederi var. zaten normalde bizim turkıyeye 600 tl ye geliyor hemen hemen, vergileri cartları curtları derken boyle bi tuzlu fıyat çıkıyor ortaya. Logitech te suç yok yani
  • ben şahsen z5500 ün daha kötü olduğuna inanmıyorum her ne kadar ikisini deneyen arkadaşlar yorum yapmış olsada ben subdan çok memnunum ses kartımın etkisi burada çok diyebilirim creativenin üst model 2 tane ses kartını kullandım ama bu asus d2/pm yi bir başka sevdim diyebilirm. PCI olduğu için alıp almama konusunda endişelerim vardı ama aldıktan sonra PCI olduğu aklıma bile gelmiyor diyebilirim. herneyse tiz konusunda eksik kesinlikle yok zaten bu kartı kullananların çoğu forumda z5500ün eksiklerini tamamlayıcı olduğunu yazmışlardı bende şansımı denedim ve ciddende doğru olduğuna inandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.