Bildirim
logitech z2200 hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayar için en iyisi 2.1 diye bir topic vardı orda sanırım z2200 ile ilgili yorumlar vardı oraya bir bak -
Logitech z-2300,alınabilecek en iyi 2.1 sistem olarak geçiyor tüm yabancı sitelerde,ve şu an dünyanın en iyisi olarak görüülmüş bu tarz sistemler arasında Sıralamada,z-5500'den önce,z-5500 ikinci sırada,z-2300 birinci sırada,düşün artık,ama fiyat tuzlu biraz,kolay gelsin -
iyi seçim kardeş, 2300ü görmüştüm yazıcıoğlunda çok ihtişamlı birşey -
teşekkürler arkadaşlar. philips a5.600 satabilirsem z2300 almayı düşünüyorum. z 2200 ile 2300 arasında ses kalitesi farkı varmı acaba? ikisinin güçleride aynı. 2300 daha sonra çıktı. 2200 ün görünüşü daha güzel gibi ne dersiniz? fiyatı biraz tuzlu ama değer inşallah. ses sistemi deyince akan sular duruyor. -
z2300, sonra çıkan z5500 ayarında yani daha üstün özelliklerde. z2300 öneririm. -
+1 -
serdar120,
z2200 benim bildigim kadariyla z2300 kadar olmasa da cok kaliteli bir sistem. Ancak piyasada bulundugunu hic sanmiyorum. z2300`un kalitesi cok konusuldu cok yazildi. Ben de cok yazdim ancak forumda bir kisi bile tanimiyorum z2300 kullanan. Biraz da turkiye fiyatinin etkiisi var bunda . Alirsan yorumlarini bekleriz. -
bendeki 5+1 i sattığım anda 2300 alıp ilk izlenimlerimi yazarım. artık komşulara Allah sabır versin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X