Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem hakkında ki görüşlerinizde değişme var mı ?
  • selam arkadaşlar ben volverin nick'li arkadaşımıza danışarak z2300 aldım (iyiki almışım)
    daha önce creative 4400 kullanıyordum Ancak z2300 aldıktan sonra anladımki şimdiye kadar set kullanmamışım
    o baslar insanın içini titretiyor sesi sonuna kadar açıyorum seslerde en ufak bir bozulma yok ses kartı olarakta creative Audigy 2 ZS kullanıyorum
    burdan volverine teşekkürü bir borç bilirim eger bulabiliyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum saygılar(eski nick Mesut.k)
  • Rica ederim arkadaşım, sen mutluysan ben de mutluyumdur inan. Tekrar güle güle kullan setini..
    quote:

Orjinalden alıntı: 36mesut

selam arkadaşlar ben volverin nick'li arkadaşımıza danışarak z2300 aldım (iyiki almışım)
    daha önce creative 4400 kullanıyordum Ancak z2300 aldıktan sonra anladımki şimdiye kadar set kullanmamışım
    o baslar insanın içini titretiyor sesi sonuna kadar açıyorum seslerde en ufak bir bozulma yok ses kartı olarakta creative Audigy 2 ZS kullanıyorum
    burdan volverine teşekkürü bir borç bilirim eger bulabiliyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum saygılar(eski nick Mesut.k)

• Arkadaşlar bu z2300 de dolby digital varmı?
  • ya kardeşler olduda ben mesela bi kaç arkadaşın önerdiği altec lansing mx5021 i alsam sadece basmı kaybederim yani hadi sesi geçtik diyelim bunların üretildiği bazı kaplamalar var bazen plastik bazen mdf oluyor hangisi en iyi sistemlerde kullanılır ve hangisi ne tür bir modelde bulunursa biz daha iyi bir ses alırız?

not:biraz kafam karıştı kusura bakmayın
  • Hoparlör sistemlerinde ses çözme işlevi olmaz. Setin kendi decoder'i varsa ses çözme işini decoder yapar, biz de sesi hoparlör vasıtasıyla duyarız. Diğer setler analog setlerdir ki decoder görevi gören bir ses kartı, dvd player gibi bağlantılar olursa analog setten dijital ses duyma imkanı olur. Dolby digital diye adlandırılan ses teknolojisi 5.1 olarak geçer ki z2300 2.1 olduğu için bu setten 5.1 ses almak fiziksel olarak imkansızdır. Sadece prologic modları veya asıl olarak stereo ses alınabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: system78

Arkadaşlar bu z2300 de dolby digital varmı?

• tüm insanî gücümü harcayıp istanbul üsküdar ümraniye kadıköydeki pc marketleri gezip, o kadar eziyet çekip vatan pcde son bir tane kalan ı-triuge mi aldığımda internetten bu sistemin ikinci elinin 200ytl olduğunu gördüğümde ezimete uğramıştım. üstelik müstakil bir evimiz var. çok üzgünüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffy

tüm insanî gücümü harcayıp istanbul üsküdar ümraniye kadıköydeki pc marketleri gezip, o kadar eziyet çekip vatan pcde son bir tane kalan ı-triuge mi aldığımda internetten bu sistemin ikinci elinin 200ytl olduğunu gördüğümde ezimete uğramıştım. üstelik müstakil bir evimiz var. çok üzgünüm

Son ses dışında I-Triuge'lar çok başarılılar, yanlız iş yüksek ses + bass'a gelince z2300
  • olm zaten evde insanlar var ev villa olsa neyse dicem.
    aslında yüksek sesle müzik dinlemek için philipsin wriless kulaklıkları var çokda pahalı değil
    özellikle sinema izlemek için ideal
    artık yanımdaki arkadaşlarda dinlemeyversin

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

tüm insanî gücümü harcayıp istanbul üsküdar ümraniye kadıköydeki pc marketleri gezip, o kadar eziyet çekip vatan pcde son bir tane kalan ı-triuge mi aldığımda internetten bu sistemin ikinci elinin 200ytl olduğunu gördüğümde ezimete uğramıştım. üstelik müstakil bir evimiz var. çok üzgünüm

Son ses dışında I-Triuge'lar çok başarılılar, yanlız iş yüksek ses + bass'a gelince z2300

• bu ses sitemini aldık dielim benim x-fi ses kartım...hangi çıkışlara takıcam bu hoparlörü? 3 tane çıkış var da
  • Logitech Z 2300 sonunda aldım, Şuanda sistemden tam performans alamıyorum dersem yanlış olmaz zira onboard SesKartı kullanıyorum. Aksilik çıkmazsa 20-25 gün sonra X-Fi XtremeMusic ses kartımda geliyor, o zaman herşey ortaya çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 18 Temmuz 2006; 13:13:31 >
  • Şimdiden hayırlı olsun set, güle güle kullan..
    quote:

Logitech Z 2300 sonunda aldım, Şuanda sistemden tam performans alamıyorum dersem yanlış olmaz zira onboard SesKartı kullanıyorum. Aksilik çıkmazsa 20-25 gün sonra X-Fi XtremeMusic ses kartımda geliyor, o zaman herşey ortaya çıkar
  • ikistayla artık yarışırsınız
    en yakın zamanda dinlemek için gelcaaaaam
    hatta mp3 playerımı da getirim daha net ses alırız
    hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

quote:

Logitech Z 2300 sonunda aldım, Şuanda sistemden tam performans alamıyorum dersem yanlış olmaz zira onboard SesKartı kullanıyorum. Aksilik çıkmazsa 20-25 gün sonra X-Fi XtremeMusic ses kartımda geliyor, o zaman herşey ortaya çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 19 Temmuz 2006; 8:33:57 >

• quote:

ikistayla artık yarışırsınız
    en yakın zamanda dinlemek için gelcaaaaam
    hatta mp3 playerımı da getirim daha net ses alırız
    hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

quote:

Sistem o kadar kuvvetli değil
    Ses Kartı gelirse mp3 player'a bağlamaya gerek kalmaz

• Evet arkadaslar bende Logitech 2300 ulere katılmıs olmaktayım.Hakıkatten de parasını sonuna kadar hakeden 2.1 cozumu...Ayrıyeten muzık perofrmansı olarakta uyduların bass karsısında ezıldıgını gormedım.Bu kadar gucun bu zımbırtıdan nasıl cıktıgını anlamak mumkun degıl...Iscılık vede kolay kurulum Logıtechın artık bu tekelde artık kendısını kısacık bır zamanda kabul ettırdıgını gosterıyor.Bu arada vaktını harcayıp Insanları dogru yonlendırıp,dogru seylerı aldıran butun arkadaslara tesekkur ederım...Herkese guzel bır gun dılıyorum.
  • Setini güle güle kullan, hayırlı olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: bard_song

Evet arkadaslar bende Logitech 2300 ulere katılmıs olmaktayım.Hakıkatten de parasını sonuna kadar hakeden 2.1 cozumu...Ayrıyeten muzık perofrmansı olarakta uyduların bass karsısında ezıldıgını gormedım.Bu kadar gucun bu zımbırtıdan nasıl cıktıgını anlamak mumkun degıl...Iscılık vede kolay kurulum Logıtechın artık bu tekelde artık kendısını kısacık bır zamanda kabul ettırdıgını gosterıyor.Bu arada vaktını harcayıp Insanları dogru yonlendırıp,dogru seylerı aldıran butun arkadaslara tesekkur ederım...Herkese guzel bır gun dılıyorum.
  • Bu setin bass'ları ne kadar sürede kendine gelir, tam verimi ne zaman almaya başlarım ?
  • Aslında logitech setler creative'ler gibi burn-in denen sub'ı açma (yani araçlarda motor açma diye de bir tabir vardır ya onun gibi) süresi boyunca fazla zorlama, ani ses açma gibi bir olay yoktur. Ama yine de seti ilk zamanlarda birden ses açma, birden bass'a abanma şeklinde değil de kademe kademe ve yavaş yavaş sesi açma şeklinde kullanmakta fayda vardır. Sub'ı köşeye yerleştirdiğimizde bass sesinin odaya çok daha güzel yayıldığını göreceğimiz bir gerçektir. Logitech setlerde sub'ın kendine gelmesi setin kullanılmaya başlandığı ilk saatler içinde gerçekleşir.
    Bir ara elimde jazz 9940b vardı, onu satacağım zaman paketleyip kaldırdım, orjinal kutusunda yani, 2 ay kadar sonra sattığımda paketi açıp kurduk. Setin sub'ı odanın ortasındaydı, bass'lar pek hoşumuza gitmedi. Ama yarım saat sonraki ses çok daha farklı geldi, bir de sub'ı köşeye koyunca olay bitti. Bu burn-in olayı sadece creative setlerde oluyor ve can sıkıyor, megaworks-gigaworks gibi setlerin en iyi performansı verebilmesi için günlerce seti kapatmadan bekleyip ilk hafta orta kademeyi geçmeden sesi açmak gerekiyor. Set en iyi sese 15-20 gün kadar düzenli kullanımla geliyor. Ama jazz ve logitech setlerde bu olay ya yok, olan varsa da bu kadar uzun sürmüyor, aynı gün içinde olay bitiyor.
    quote:

Bu setin bass'ları ne kadar sürede kendine gelir, tam verimi ne zaman almaya başlarım ?

• Konuyu yaklasık 3-4 gündür takip ediyorum, siteyide z2300 için arama yaparken buldum : ) Hayırlısıyla bugün bende z2300 sahibi olacağım. Ses kartım onboard olduğu için tam performans alamayacagımdan eminim. Creative SB Eax 5.1 ses kartı almayı düşünüyorum bunun yanında, ya da sizler ne önerirsiniz.
  • Logitech Z-2300 yanına X-Fi Extrem Music aldım, seste ve bass'ların vuruşunda onboard'a göre inanılmaz fark oldu. Şuanda tek sıkıntım sub'ın yeri, onuda halledersem çok iyi olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 1 Ağustos 2006; 21:35:09 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.