1 senedir Logitech z2300 kullaniyorum ve gayet memnunum , ama hep aklimda z 5500 vardi , ve gecen bir magazada z5500 gorme imkanim oldu ve hasta oldum , z5500cok daha buyuk duruyor .
simdi sorum su , z2300 den z5500 gecersem acaba cok fark edermi , yoksa iki sisteminde gucleri hemen hemen aynimi ???
Ben hollandada yasiyorum ve suanda z2300 un fiyati 119 euroya dustu ve z5500 un fiyat 279 euro ! Ben 1 sene once z2300u 180 euroya aldim !
Ayrica onbaord ses karti kullaniyorum , ve hepde bunu kullaniyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: EmrahMercedes88
1 senedir Logitech z2300 kullaniyorum ve gayet memnunum , ama hep aklimda z 5500 vardi , ve gecen bir magazada z5500 gorme imkanim oldu ve hasta oldum , z5500cok daha buyuk duruyor .
simdi sorum su , z2300 den z5500 gecersem acaba cok fark edermi , yoksa iki sisteminde gucleri hemen hemen aynimi ???
Ben hollandada yasiyorum ve suanda z2300 un fiyati 119 euroya dustu ve z5500 un fiyat 279 euro ! Ben 1 sene once z2300u 180 euroya aldim !
Ayrica onbaord ses karti kullaniyorum , ve hepde bunu kullaniyorum .
dostum konuyla alakasiz olacak ama, interraille 4 gece hollandada konaklayacagiz,(amsterdam) ordan mutlaka almamiz gereken birsey varmi, yada elektronik vs, italya,fransa,isvicre.,belcika da olabilir
pc üzerinde film oyun uygulamarını müzikten daha fazla kullanıyorsanız değiştirin, aksi taktirde hiç gereği yok.
Tr ıle Fıyat farkına bakarmısınz Saka gbi
merhaba. ben her halikardageçmenizi öneririm. bütün uygulamalarda z5500 gayet yeterli. hatta biçok noktada mükemmel. ama onbord kartla olmaz. 2300 kullanmaya devam edeceksenizbile bir xfi chipli kart öneririm. z5500 alıp almamaya kendi topiğini okuyunca karar vermenizde bir başka seçenek. sevgiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme