Şimdi Ara

Logitech Z2300 ve Creative Sb X-Fİ XTREME AUDİO SES KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sLm ARkadaşLar Logitech Z2300 Ses Sistemime creative sb x-fi xtreme audio Ses Kartı ALmayı düşünüyorum.ACaba bu ses Kartıyla Z2300'ümden nsL Bi Performans ALabilirim... ?

• z2300 ün verebileceği max performansı alırsın
  • neden xtreme gamer almıyorsun
  • Creative Sb X-Fİ XTREME AUDİO SES KARTI ile XTREME GAMER arasında farklar nelerdir peki hanqisinDe DAha iyi Performans ALabilirim fiyatları sanırsam HEmen hemen aynı durumda....
  • xtreme gamer daha gelişmiş zengin özellikleri olan bir modeldir xtreme audio biraz daha kırpılmış versiyondur bence almışken xtreme gamer al
  • Arkadaşlar bende bir ses kartı almayı düşünüyorum. Topic fazlalığı olmasın diye buraya yazayım dedim. Umarım altta kaybolmaz :)

Bütçem 150-200 ytl arası. Ses sistemim Logitech z5500. Sizce bu ses sistemim için ideal ses kartı bu fiyat aralığı içerisinde hangisi olabilir ?
  • bulabilirsen asus xonar al..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes CREATIVE X-FI XTREME GAMER'ı öneriyor. Bi kaç kiçide asusun bu modelini önermişti. Kararsızım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn

herkes CREATIVE X-FI XTREME GAMER'ı öneriyor. Bi kaç kiçide asusun bu modelini önermişti. Kararsızım :)

Çünkü piyasada ses kartı kalmadı bi gamer bi de audio kaldı başka varsa da fiyatları çok pahalı
  • Z5500 ve Z2300 hoparlörler için ses kartına gerek yok.Onboard ses kartıyla bile evi havaya uçurabilirler.Şaka şaka. Ama hangi özellik için ses kartı istiyosun onu söylede yazalım.Oyun,müzik,film...
  • X-Fi Extreme Audio'da X-Fi Çipi Kullanılmamaktadır. X-Fi Extreme Gamer Tavsiye Ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: _DarkMagiC_

sLm ARkadaşLar Logitech Z2300 Ses Sistemime creative sb x-fi xtreme audio Ses Kartı ALmayı düşünüyorum.ACaba bu ses Kartıyla Z2300'ümden nsL Bi Performans ALabilirim... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

Z5500 ve Z2300 hoparlörler için ses kartına gerek yok.Onboard ses kartıyla bile evi havaya uçurabilirler.Şaka şaka. Ama hangi özellik için ses kartı istiyosun onu söylede yazalım.Oyun,müzik,film...

Ya aslında 3de diyebilirim. bunun için optik ucunu kullanabilceğim bişiy olsa iyi olur. Fakat gamer'daki optik uca standart optik kabloların uymadıgını duydum. Ne derece doğru bilmiyorum :S
  • Bence z2300 için X-Fi serisine geçmeye gerek yok sonuçta alet tiz özürlü bu yüzden z2300 için en iyi ses kartının audigy 2zs olduğunu düşünüyorum.
  • aynen katılıyorum audigy zs bulabilene aşkolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.