Şimdi Ara

Logitech Z333 2.1 Hoparlör İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
10.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech'in yakın zamanda ülkemizde satışa çıkardığı z333 modelinden bahsedeceğim biraz. Ürünü öncelikle 2 gündür deneyimleyebildim bu yüzden çok detaya giremeyeceğim ve yüzeysel geçeceğim.

Ürünün fiyatı 200-250 tl arasında rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Bu fiyat aralığında başka alternatiflerde mevcut. Bende aslına bakacak olursan bu cihaz yerine philips spa 5300 modelini düşünüyordum fakat eskiyen bir sistem olduğu için vazgeçtim diyebilirim. Fakat halen spa 5300 bana göre alınabilecek bir ürün 150 tl civarlarına kadar bulma şansınız olabiliyor. Bu fiyat aralığındaki diğer ürünlerle karşılaştırırsak şahsen ben beğendim diyebilirim. Kesinlikle aldıktan sonra yoksa bunumu alsaydım diye düşünmedim.

Ses kalitesi genel olarak güzel. Bütün odayı güzelce doldurabiliyor. Sol ve sağ uydular 8 watt rms değerinde. Subwoofer ise 24 watt rms değerinde. Şahsen ben ses düzeyinin yarısından fazlasını normal şartlarda kullanmayı düşünmüyorum üstü rahatsız edici olabiliyor bireysel kullanım için. Kısaca ses düzeyi yeterli ve yüksek ses seviyesinde de kulağıma çarpan çok bir bozulma hissetmedim. Uyduları beğendim gayet güzeller fakat subwoofer biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum fakat o da yeterli gelecektir kesinlikle kötü değil.

Subwoofer orta boyutlarda yassı bir şekilde uydular ise bazılarınıza belki biraz daha küçük olsaydı detirtebilir. Ürünler kalitesizlik hissi uyandırmıyorlar. Ses seviyesi ayarlama düğmesini ekstra hoşuma gitti ve çok şık durduğunu söyleyebilirim.

Ürünle ilgili teknik özelliklere ve diğer bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ve aklınıza takılan bir yer olursa pm ile bana ulaşabilirsiniz.

www.logitech.com
    Logitech Z333 2.1 Subwoofer’lı Bilgisayar Hoparlör Sistemi
    http://www.logitech.com/tr-tr/product/multimedia-speakers-z333

• Yaşayan Canlı kullanıcısına yanıt
    Sonunda Gerçek Rms değerlerini yazmış logitech o neydi ya 500 watt falan :D sanki verebiliyorda 500 wattı :D tasarım gerçekten hoşuma gitti ama buna bence tahta rengi yakışırdı birde beyaz renk hep siyah üretiyor benim görüşlerim bunlar teşekkürler.
    hocam bende z333 aldım daha yeni,ama düşük ses seviyesindeyken ses sol hoparlörden daha az geliyor,sağ tarafdan normal geliyor
    ses seviyesi yükselince ortadan kalkıyor fark ama düşük sesle dinlerken ses sadece sağdan geliyormuş gibi oluyor,soldan az geldigi için anlatabildimmi tam bilmiyorum ama kısaca ses düşük seviyedeyken sağa çekiyor diyeyim
    ürünü geri vericektim bozuk diye ama internette başka bi logitech modeli için arkadaş subwoffer ın deliği ne tarafta ise o taraftan ses daha az geliyor demiş,yani logitech bunu bilerek ayarlıyormuş bass ile tizz dengeli olsun diye
    uzun lafın kısası sizin sisteminizdede ses seviyesi düşükken ses sağ hoparlörden daha fazlamı geliyor? yoksa benım subwoffer mi bozuk
  • Anladım hocam yarın bir kontrol ederim.
  • bende birkaç güne kadar ayrıntılı bi inceleme yapıcam kısmetse. hayırlı olsun
  • merhaba arkadaşlar ürün bugün elime geçti fakat sesi %80 90 üzerinde açtığımda ürün kendini kapatıyor daha önce böyle bi sorun yaşayan oldu mu ?
    edit: şöyle düzelteyim ya da ürüne gelen elektriği kesmiş gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussuf273 -- 2 Aralık 2015; 17:44:55 >
  • yussuf273 kullanıcısına yanıt
    valla daha hiç %60 dan yukarı çıkartamadım ,ama ürününüz hatalı olabilir
    internet videolarındaki ürünlere bakın sesi %90 a çıkarınca ürün kapanıyormu diye,kapanmıyorsa ürününüzü garantiye gönderin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z213 2+1 SES SİTEMİ
    geçen yıl açıldı
    Logitech Z533 2+1 Ses Sistemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam.
    Aynı ürünü ben de dün aldım.Fakat sorunum şu;müzik dinlerken geride kalan klavye veya elektro gitar sololarını duyamıyorum.
    Sizce ürün mü hatalı yoksa z333'ün olayı mı bu ?

Bu arada kullanan arkadaşlar benim dinlediğim şarkıları bir de siz dinleyip bana sonucu söylerseniz çok sevineceğim.PM lütfen.
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler ürünü değiştirdim ve yeni gelen üründe böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  • crumblenaut C kullanıcısına yanıt
    O sistemi satıp Edifier veya Microlab gibi markaların bulabilirseniz 2.0 stereo sistemlerinden almanızı öneririm...

Ses dünyasında Logitech müzikten ziyade oyun ve film konusunda kötünün iyisi bir markadır...
  • ..R MI?youtube
    Logitech Z333 2+1 Hoparlör AlınıR Mı? (Kutu Açılımı)
    https://www.youtube.com/watch?v=WxDU6NdhojI
    biz de nacizane logitech z333 incelemesi yaptık,izleyip fikrinizi söyleyebilirsiniz teşekkürler iyi günler :D

• İyide olsa kötüde olsa incelemenin olması çok güzel bir şey fakat biraz daha uzaktan çekseniz daha iyi olur biraz karmaşık duruyor sanki.
    kısıtlı imkanlar olunca böyle oluyor tabi,tavsiyeniz için teşekkürler
  • Z333'ü bende aldım şuan kargoda elime ulaşsın yorumumu yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yussuf273

merhaba arkadaşlar ürün bugün elime geçti fakat sesi %80 90 üzerinde açtığımda ürün kendini kapatıyor daha önce böyle bi sorun yaşayan oldu mu ?

Hocam microlab m820 ile z333 ü karşılaştırabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

merhaba arkadaşlar ürün bugün elime geçti fakat sesi %80 90 üzerinde açtığımda ürün kendini kapatıyor daha önce böyle bi sorun yaşayan oldu mu ?

Yani sub lar nerdeyse ayni kalitede.Uydularda microlab daha cok hosuma gitti bassi fulleseniz bile bogulmuyor.Tek sıkıntısı bazi bass frekanslarinda sub in hava cikisindan puf puf diye ses geliyor.Eger subi masanizin altina veya odanin kosesine koyucaksaniz farketmezsiiniz bile.Ben subin yaninda bass ayari yaparken farkettim.Ama sandalyeme oturunca veya cok az uzaklasinca duyulmuyor.ayrica sub da bass icin bi seviye var.Bassi acip,kisarken farkediyosun zaten bi seviyeyi belli etmisler ideal seviye gibi.O seviyede yapmiyor o puf puf u ayrica hala basslari gayet kaliteli oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Yani sub lar nerdeyse ayni kalitede.Uydularda microlab daha cok hosuma gitti bassi fulleseniz bile bogulmuyor.Tek sıkıntısı bazi bass frekanslarinda sub in hava cikisindan puf puf diye ses geliyor.Eger subi masanizin altina veya odanin kosesine koyucaksaniz farketmezsiiniz bile.Ben subin yaninda bass ayari yaparken farkettim.Ama sandalyeme oturunca veya cok az uzaklasinca duyulmuyor.ayrica sub da bass icin bi seviye var.Bassi acip,kisarken farkediyosun zaten bi seviyeyi belli etmisler ideal seviye gibi.O seviyede yapmiyor o puf puf u ayrica hala basslari gayet kaliteli oluyor.

Hocam ben ağır bass şarkıları dinlemeyi seviyorum genelde. Peki bass ları ne kadar kuvvetli oluyor düşük hz lerde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben ağır bass şarkıları dinlemeyi seviyorum genelde. Peki bass ları ne kadar kuvvetli oluyor düşük hz lerde?

Yani 20 m2 lik odada %50 ses %100 bassta cami kapiyi oynatiyor.ust katin zemini filan oynuyomrabi sarki secimine gore degisiyo bu. Ben gayet memnunum.Evde iki sistemde mevcut tekrar alicak olsam ucuz olan microlabi gider alirim.eger laptobunuz varsa vatana gidip test edebilirsiniz.telefondan testi tavsiye etmem acikcasi ben telefonla denedim az daha vazgecicektim sonra bi gaza geldim aman bee al nolcak dedim eve geldim denedim cok sasirmistim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani 20 m2 lik odada %50 ses %100 bassta cami kapiyi oynatiyor.ust katin zemini filan oynuyomrabi sarki secimine gore degisiyo bu. Ben gayet memnunum.Evde iki sistemde mevcut tekrar alicak olsam ucuz olan microlabi gider alirim.eger laptobunuz varsa vatana gidip test edebilirsiniz.telefondan testi tavsiye etmem acikcasi ben telefonla denedim az daha vazgecicektim sonra bi gaza geldim aman bee al nolcak dedim eve geldim denedim cok sasirmistim.

Benimde birkaç tereddütüm vardı microlab da çünkü okudum birkaç yerde bassları hafif yazıyordu. Bu arada fiyat konusu önemli değil internette 190tl ye z333 var.

www.bizdehesapli.com
    LOGITECH Z333 40W 2+1 SPEAKER 980-001202
    https://www.bizdehesapli.com/Z333-1202

Fiyatlar aşağı yukarı aynı. Bu durumda hangisini tercih edersiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.