Merhabalar Normalde Logitech Z533 almayı düşünüyorum.Ancak Z333 ile arasında pek farkı olmadığını da okudum.Arkadaşım da 'ikisini de alma,büyük boy bluetooth hoparlör al' dedi. Evimde,laptopta kullanacağım.Evimiz dubleks.Üst katta,kör noktada olacağı için komşulara sıkıntı değil :) Ne önerirsiniz? Bluetooth hoparlörü sadece şarjlı mı kullanıyoruz? Yoksa fişte çalışanlar da var mı? Benim için önemli olan yüksek kaliteli ses ve haliyle bass. |
Logitech Z333,Z533,Bluetooth Hoparlör?
-
-
Açık ve net şekilde söylüyorum: Z533 SAKIN ALMA!
Z533'te yaşadığım sorunları yazayım belki ikna olursun...
Hepsiburada'dan ürünü 2-3 sene önce, fiyatına göre kaliteli doygun sesi bu ürün veriyor diye beğenerek aldım. Ürünün kutusunda hiçbir hasar yok, subwoofer'ın köşesinde kontraplak kaplaması kalkmıştı. Buradan da kalite/kontrolün ne kadar berbat olduğunu anlarsın. Kozmetik kusur olur o kadar diye kullanmaya devam ettim. 2 ay sonra, kumandasından açtığımda sesin aktifleşmesi 2-3 sn gecikiyordu. Aradan 1 ay geçti, kumandadan açıyorum, ses 30 sn sonra gelmeye başladı. Hepsiburada'ya yolladım, o da yetkili servisi penta'ya yolladı. Ürünün değişimi yapıldı. Sıfır kapalı kutu başka Z533 geldi. Daha açar açmaz, aynı kumanda sorunu onda da vardı. Yine hepsiburada'ya gönderdim, penta'ya servise gitti, penta yine değişim kararı verdi. Adamlar gık demedi, demek ki sorunlu bir seri olduğunu biliyorlar. Sıfır kapalı kutu üçüncü Z533'ü teslim aldım. 2 sene geçti, boştayken gelen dip ses harici sıkıntı yoktu ki, sağ hoparlörde ses azalmaya başladı. Aradan 3-4 ay geçti, ses iyice kesildi. Hoparlörden mi diye sağı sola, solu sağa taktım, hoparlör sağlam. İlk başlarda üründen ses geliyor, sanki şarjın yüzde olarak bitmesi gibi ses azalarak yok oluyordu. Ürünün garantisi yok ve servise de vermedim, şu an hoparlör tamiratı yapan bir yere verdim, bakılacak. Bu sorunun sebebi de yüksek ihtimalle ısınan bir kompotent yüzünden. Zaten sorunu anlatınca, teknisyen de aynı şeyi söyledi. Hoparlörler sağlam, subwoofer da sağlam ama sağ taraf sesi 3 tane şarkı dinleyince kesiyor. Belirli süre beklemden de o ses geri gelmiyor, ürünü tamamen kapatmam gerekiyor beklerken...
Tekrar yazıyorum ALMA!
-
Teşekkürler uzun cevabınız için.Olumsuz yorumlar ben de okudum.Z333'e yöneleyim o zaman :)
-
Bluetooth hoparlörün bir esprisi yok ki normal sabit bir hoparlöre göre. Tek avantajı portatif olması. Üstüne bir de mono ses alıyorsunuz. Stereo ses alabilecekken pc için hayatta bt hoparlör almam. Ama yanlış anlamayın bt hoparlör alınmaz demiyorum. İhtiyaçsa, dışarıda başka bir yerde kullanılacaksa yine alınır. Ama sabit bir kullanım için (laptop da olsa yine hep aynı yerde kullanacaksınız muhtemelen) bt hoparlör biraz amaç dışı kalıyor. Bir de sürekli kullanım olacaksa muhtemelen batarya ömrü de erken bitecektir.
-
hocam paraniz varsa av receiver ve kolon seti alin yoksa ucuz yollu bir muzikseti alin stereo olarak idare edin ama bahsettiginiz populer markanin urunlerine ve blutooth hoperlorlere para vermeyin arkadasinda dedigi gibi blutooth hoperlor isinizi gormez bana sorarsaniz sadece kafa utuleyen gurultu makinesi. Zaten en basitinden kulaklikta bile 5-6 bin vermeden kaliteli ses almak mumkundegil gibi kaldiki hoperlorde versin. O sizi. magazalarda duydugunuz etkileyici blutooth hoperlor sesi abartilmis bas ve tiz den dolayi 1 saat dinleyin muzikmi dinliyorsunuz dayakmi yiyorsunuz anlarsiniz ustelik mono seste cabasi 5.0 versiyonu cok hoperlorlu kurulumlari destwkliyor ama gecikmeler vs vs gelelim belirttigi iz populer markanin en begenilen urunu olan z5500 e forumda binlerce sayfa icerige sahip olan urune gecenlerde servise ariza icin geldi icerisindeki devre kalitesini gorseniz o urune o paralari vermezsiniz. Ses urunleri genelde 1 defa alinip 10 sene kullanilir oyuzden onerim Av receiver ve kolon seti almaniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X