|
Bildirim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0meNtS -- 12 Şubat 2018; 16:18:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 6 Haziran 2019; 1:21:53 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 21 Şubat 2020; 14:47:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth -- 14 Mayıs 2020; 19:45:28 > |
|
|
|
Merhaba, bu işlem 2 uydudan gelen dip ses için mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz videodaki işlemi yaptınız mı acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Henüz yapmadım. Kartı içeriden çıkarmak için subwoofer üstüne sıcak hava tutmak lazım, artık hayattan soğudum yani. |
Bekleme durumundaki paraziti kesiyor. |
@fth Ben ürünü yeni aldım, 2 uyduda çok fazla dip ses var bu yöntemi yapacağım ama kesin sonuç verir mi bilemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylinext -- 26 Kasım 2020; 23:3:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aldığıma bin pişman oldum gerekirse iade edeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İade şansınız varsa iade edin, dipsez cızırtısı var hepsinde. |
https://tehnotone.com/logitech-z333-buzzing-noise-in-standby-mode-fix// Burada biraz daha detaylı bir bildirim var aynı fth adlı üyenin söylediği gibi. Yarın gidip bir kapasitör alacağım ve mevcut lehimli olanı değiştireceğim. Bakalım ne olacak. |