Z5500 dan şaşma saglam alet arkadaslarımda var 3 taneyi birleştirdik 1 evde bassslar yanyana vitrinden bardaklar falan aşagı indi full ses yapıca evde durlmuyor zaten veden cıkmak lazım Z-5500
3 tane z5500 ü seri mi bağladın paralel mi?
onları süren apmlilere acıdım ben eğer parelel bağlanmışlarsa
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
quote:
Orjinalden alıntı: burak03
Z5500 dan şaşma saglam alet arkadaslarımda var 3 taneyi birleştirdik 1 evde bassslar yanyana vitrinden bardaklar falan aşagı indi full ses yapıca evde durlmuyor zaten veden cıkmak lazım Z-5500
salla alan bol zate bir erden söylenicek sözlerden bitanesi 2tanede değil 3 tane nasıl bağladığını anlatırsan arkadaşlarıda aydınlatmış olursun
Arkadasım evde 1 masaüstü 1 dizüstü var idi zten bizim ev arkadaslarıda meraklıdır bu tür işlere ikisindede z-5500 var 1.yi bagladık pc ye 2. yi masaüstüne bağladık 3. yü ise dvd payere bagladık 2 si aynı şarkıyı calrken dvd playerdeki bass tests şarkıları calıyodu zaten aynı pc baglamak mümkün olmaz heradlde
Adamların zoruna gidiyor bu seti kullanan insanların bu kadar çok olması.İşleri güçleri yok uğraşları bu olmuş artık.Yazmak için yazıyorlar
kardesim bırakın artık z-5500 le ugrasmayı yok serımı bagladın yok otamatıkmı bagladın arkadas manuel baglamıs varmı
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
quote:
salla alan bol zate bir erden söylenicek sözlerden bitanesi 2tanede değil 3 tane nasıl bağladığını anlatırsan arkadaşlarıda aydınlatmış olursun
Arkadasım evde 1 masaüstü 1 dizüstü var idi zten bizim ev arkadaslarıda meraklıdır bu tür işlere ikisindede z-5500 var 1.yi bagladık pc ye 2. yi masaüstüne bağladık 3. yü ise dvd payere bagladık 2 si aynı şarkıyı calrken dvd playerdeki bass tests şarkıları calıyodu zaten aynı pc baglamak mümkün olmaz heradlde
dostum stereo çoklayıcıyla istediğin kadar bağlayabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme