Şimdi Ara

Logitech Z623 >>> 280TL ( Kendim gibi Fosillere Özel Fiyat. 260TL. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar.

Logitech Z623 Ses sistemi satılıktır.

Ürün Resimleri.

12Mp çözünürlükte. O yüzden Rar halinde verdim.

http://speedy.sh/Vv7Q4/z623.rar

Kozmetik olarak sıfırdan farksız. Çalışmasında ya da işlemesinde sorun yoktur.

Garantisi devam eden. Kutusu faturası mevcut. Ses sistemini satıyorum.

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_47626215/tm.htm

Sistemin genel özellikleri;
    - Sistem toplam 200 watt rms gücünde.
    - 130 Watt RMS 7” uzun atımlı free air subwoofer.
    - Uydular 70 W (2 X 35 W) - 6 ohm 2.5”
    - Ses – Bass kontrolü sağ uydu üzerine entegre edilmiş.(Bazı kullanıcılar bunu hiç beğenmese de benim görüşüm kullanım açısından bir sıkıntı yaşatmıyor z2300’ün kontrol panelinden daha hassas bir kontrol sağlıyor.)
    - İki 3,5 mm giriş .
    - THX Sertifikasına sahip (Her sistemde bulunmayan bir kalite belgesi.)

[size=4]
    Ürün 280TL ye satılıktır.

Ürün iyi referansı olan üyelere 260TL den satılıktır. ( Elden teslim Nakit. Ya da Pazartesi Hesaba Havale ile. )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 17 Aralık 2012; 6:29:59 >

• Biraz pazarlık yapabilirmiyiz ?
  • ilgilenen visor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalip

Biraz pazarlık yapabilirmiyiz ?

Malesef ÖM de yazdığınız kadarı ile mümkün değil.
  • Ürünün fotoları varımı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Ürünün fotoları varımı?

Müsait bir zamanda çekip eklerim. ( Haftanın 7 günü çalışınca zor oluyor. Hani şu an bile bir kaç iş ile birden ilgileniyorum. )

Ama şöyle diyeyim. Hiçbir estetik kusur yoktur. Eğer böyle bir kusur bulursanız iade edebilirsiniz. O kadar da güveniyorum.

Çünkü en son USB porta bağlı kabloya basmak sureti ile Xpredator kasamın ön USB portunun kırılmasından beri odamı kilitleyip çıkıyorum. Ve zaten hoparlör yerine sabitlenmiş durumda aynı zamanda günde 2 saat ancak çalışıyor. Yani sorun yok.

Ürün sıfır gibidir diyorum. Bunun ne demek olduğunu önceki alışveriş yorumlarıma da bakarak anlayabilirsiniz. Zaten 4-5 aylık ürün.

Ben Gold tan almıştım. Hem zaten istediğim ürün gelmediğinden ( Biz edifier almıştık. Yerine Z623 yolladılar. ) baktıkça sinirlerim bozuluyor hem de sesi bana fazla geliyor. Ben Edifier aldım bunu o yüzden satıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Ürünün fotoları varımı?

Müsait bir zamanda çekip eklerim. ( Haftanın 7 günü çalışınca zor oluyor. Hani şu an bile bir kaç iş ile birden ilgileniyorum. )

Ama şöyle diyeyim. Hiçbir estetik kusur yoktur. Eğer böyle bir kusur bulursanız iade edebilirsiniz. O kadar da güveniyorum.

Çünkü en son USB porta bağlı kabloya basmak sureti ile Xpredator kasamın ön USB portunun kırılmasından beri odamı kilitleyip çıkıyorum. Ve zaten hoparlör yerine sabitlenmiş durumda aynı zamanda günde 2 saat ancak çalışıyor. Yani sorun yok.

Ürün sıfır gibidir diyorum. Bunun ne demek olduğunu önceki alışveriş yorumlarıma da bakarak anlayabilirsiniz. Zaten 4-5 aylık ürün.

Ben Gold tan almıştım. Hem zaten istediğim ürün gelmediğinden ( Biz edifier almıştık. Yerine Z623 yolladılar. ) baktıkça sinirlerim bozuluyor hem de sesi bana fazla geliyor. Ben Edifier aldım bunu o yüzden satıyorum.

REZERV!!

Pm atıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.