Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.606
Cevap
67
Favori
320.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
Giriş

Problem çözebildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu baştan sona okuyamadım ama araştırma yaptığımda projeksiyon cihazı kullananların Optik çıkışı yoksa gerçek 5+1 ses alması mümkün olmuyor. Optik çıkışlı projeksiyon cihazı aldığımızda yazılımlarında Android olmuyor. Tam ikilemde kaldım.
    Hem optik çıkışlı hem Android li projeksiyon cihazı tavsiye edecek varmi? Z906 im dan asla vaz geçemiyorum

• Merhaba.z906 sistemini bir kurum salonunda kullanmak istiyoruz. Bilgisayardan sesli bir video oynatirken aynı anda 3.5 mm girişine bağlı olan kısımdan mikrofon ile ses alınabilir mi? Yani soru şu aslında; videodaki ses oynarken arkadan mikrofondan konuşunca sesi verir mi yoksa input input şeklinde değiştirerek ayrı ayrı mi kullanabiliyoruz?

• Arkadaşlar z906 almayı düşünüyorum ama çok fazla olumsuz yorum var genel olarak ısınma ve bu sebepten arızalanma durumu varmış kronik sorun deniyor. Her cihazda bu durum varmı yoksa şans işimi? Bir taraftanda steelseries arena 9 a bakıyorum ama z906 ile kıyaslanamaz bile ama z906 kronik sorunluysa hiç bulaşmim diyorum.

• Z906 im var film izlediğimde konusma sahnelerinde izlerken sesi açıp savaş sahnelerinde sesi kısmak zorunda kalıyorum ben mi bi ayar yaparken eksik yapıyorum. Surekli bunu yapmaktan sıkıldım. Optik kablo ile bağlı

• Arkadaşlar merhaba,

Biriniz bana bu ürünün garanti belgesinin fotoğrafını atabilir misiniz? Galiba benim kutudan çıkmadı. Ne yazıyor, nasıl görünüyor merak ettim :)

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.