Şimdi Ara

Logitech z906 için ses kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni aldığım z906 için ses kartı araştırıyorum müzik daha ön planda benim için o yüzden uygun bi ses kartı arıyorum onboard olarak optik kablo ile kullanıyorum optik çıkışı olması şart sizce hangi kartı almalıyım kaliteli ve akustik bi ses için

• Kaliteli ve akustik bir ses için en kötü ses sistemini almışsınız. Ona hangi ses kartını alırsanız alın müzikal anlamda memnun kalacağınızı düşünmüyorum.

Eğer logitech'i internetten aldıysanız ve de geri iade şansınız hala mevcutsa geri verin. Ondan sonra ihtayıcınıza ve bütçenize yönelik uygun bir sistem kurmaya çalışırsınız. Buradaki arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik için çok kötü bir sistem gerçekten. İade edebiliyorsanız hemen iade edin. Dünyanın en iyi ses kartını da taksanız müzikal anlamda iyi ses elde edemezsiniz.

• Hadi ya bi hevesle almıştım ikinci el aldım zaten uygun fiyata geldi biraz daha kullanıyım peki tavsiye edebilceğiniz sistem varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaangngr

Hadi ya bi hevesle almıştım ikinci el aldım zaten uygun fiyata geldi biraz daha kullanıyım peki tavsiye edebilceğiniz sistem varmıdır

bence sistem dursun dts filmlerde mutlu eder müzik dinlemeyi seviyorsanız bir çift hoparlör stereo amfi alır keyfinize bakarsınız 1000 liraya on numara sistem kurulur amfi ve hoparlör niyetiniz olursa yardımcı oluruz
  • quote:

Hadi ya bi hevesle almıştım ikinci el aldım zaten uygun fiyata geldi biraz daha kullanıyım peki tavsiye edebilceğiniz sistem varmıdır

Butceniz ne kadar?

Bu sistemi satip butcenize ekleyin derim muzikal ses elde edebilmek icin.

• Sistem aslında güzel filmlerde güzel ama daha çok müzik dinlediğim için bütçe 1000-1500 tl max 2000 nasıl bi sistem tavsiye edersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sistem aslında güzel filmlerde güzel ama daha çok müzik dinlediğim için bütçe 1000-1500 tl max 2000 nasıl bi sistem tavsiye edersiniz

Onkyo A9010(190 EUR Sıfır optik girişli) / Denon 720 AE(700TL ikinci el)+ Q Acoustics 2020i/Wharfedale Diamond 220/ Dali Zensor 1/ Heco Victa 202/ Monitor Audio BX2 modellerden herhangi biri( ikinci el 550 -650 arası hoparlörler)

1200 -1300 TLye müzikal anlamda 10 gömlek üstün bir sistem elde edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Sistem aslında güzel filmlerde güzel ama daha çok müzik dinlediğim için bütçe 1000-1500 tl max 2000 nasıl bi sistem tavsiye edersiniz

Onkyo A9010(190 EUR Sıfır optik girişli) / Denon 720 AE(700TL ikinci el)+ Q Acoustics 2020i/Wharfedale Diamond 220/ Dali Zensor 1/ Heco Victa 202/ Monitor Audio BX2 modellerden herhangi biri( ikinci el 550 -650 arası hoparlörler)

1200 -1300 TLye müzikal anlamda 10 gömlek üstün bir sistem elde edersiniz.

onkyo anfiden baktım türkiyede satan yok galiba başka hangi markaları tavsiye edersiniz entegre anfi olarak geçiyor heralde

• Peki ses seviyesi bakımından ne olur? Ben müzikten anlamayan sadece yüksek ses seven birisiyim ve bas o zaman hangisi uygun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Peki ses seviyesi bakımından ne olur? Ben müzikten anlamayan sadece yüksek ses seven birisiyim ve bas o zaman hangisi uygun?

Logitechin ses yüksekliği çok iyi yeterli seviyede evde açabilceğiniz en yüksek sesi veriyor daha fazlasına komşular kapıya dayanır. Ama müzikte akustik bi ses yok

• Kaangngr K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam şu an z506 kullanıyorum açıkçası yeterli gelmedi fiyatına göre iyi ama. Basları falan bi tuhaf ve midler bozuluyor tiz de yetersiz. Z906 daha dengelidir sanıyorum yeni modeli çıksa aslında direk alırım da eskisi z906 da bayağı. İkinci el bakacam galiba bişeler.

• Bütçen ne kadar ben satmayı düşünüyorum anlaşırsak konuşuruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.