Şimdi Ara

Loglar Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben server kurulumundan dosyalarından vs. anlamam oynadığım bir serverde aşağıdaki yazılar gerekçe gösterilerek banlandım.Fakat kullandığım tek ek program mu online hayatım boyunca sürekli kullandığım "Muwindows"tur.Bu yazılar ne anlama geliyor bilen arkadaşlar açıklarlarsa çok memnun olurum.

00:05:20 [TRbLack][Conqueror] Try Attack In Not Attack Area (LostTower7,137,173) errortype = 1 
    00:05:42 [TRbLack][Conqueror] Try Attack In Not Attack Area (LostTower7,145,169) errortype = 1
    00:05:42 [TRbLack][Conqueror] Try Attack In Not Attack Area (LostTower7,145,169) errortype = 1
    00:07:19 [TRbLack][Conqueror] Try Attack In Not Attack Area (LostTower7,130,159) errortype = 1
    12:20:25 [DevilSquare] Sync Open Time. [95]min remain
    12:20:26 [TRbLack][Conqueror] Try Attack In Not Attack Area (LostTower7,141,172) errortype = 1
    12:20:26 [TRbLack][Conqueror] Try Attack In Not Attack Area (LostTower7,141,172) errortype = 1

• Yardım Ederseniz Seviniris ARKadaslar...

İyi Gunler =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceifhets

Yardım Ederseniz Seviniris ARKadaslar...

İyi Gunler =)
    LostTower7,141,172 bu yerde normalde atak yapilmiomus sende attack yapmaya calismisssin bene sacma hangi serversa adminine kufur et XDcnku lt7de attack yapmican bi yeryok ama belki kucuk ihtimal non pvp serverda adam kesmeye fln calismisda olabilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

LostTower7,141,172 bu yerde normalde atak yapilmiomus sende attack yapmaya calismisssin bene sacma hangi serversa adminine kufur et XDcnku lt7de attack yapmican bi yeryok ama belki kucuk ihtimal non pvp serverda adam kesmeye fln calismisda olabilirsin :D

Alıntıları Göster
    Oraları anladım fakat
    errortype = 1

Buranın anlamı nedir server kurulum hakkında bilgili arkadaşlar cevap verebilirse seviniriz =)

• quote:

Orijinalden alıntı: TRbLack

Oraları anladım fakat
    errortype = 1

Buranın anlamı nedir server kurulum hakkında bilgili arkadaşlar cevap verebilirse seviniriz =)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TRbLack

Oraları anladım fakat
    errortype = 1

Sorun burası dqL buraya neden bakıyosun ki (: Atack yapilmicak yerde atack yapmışsın..Oda hata tipi 1 dio bişey dqL orasi seni iLqilendiren tarafı dqL yani (:

Server Kurallarını okumadan Daldın tabi dimi server'a

Demekki Losttower7,141,172 'da hazine var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 25 Haziran 2009; 22:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Oraları anladım fakat
    errortype = 1

Sorun burası dqL buraya neden bakıyosun ki (: Atack yapilmicak yerde atack yapmışsın..Oda hata tipi 1 dio bişey dqL orasi seni iLqilendiren tarafı dqL yani (:

Server Kurallarını okumadan Daldın tabi dimi server'a

Demekki Losttower7,141,172 'da hazine var

Alıntıları Göster
    Yok o kadar değil zaten loglar bugüne aitmiş ve ben bugün hiç Losttower'a gitmedim =)
    Kullandığım programı soruyorlar anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRbLack -- 25 Haziran 2009; 22:25:50 >

• quote:

Yok o kadar değil zaten loglar bugüne aitmiş ve ben bugün hiç Losttower'a gitmedim =)

Alıntıları Göster
    quote:

Hatlar karışmış o zmn (: sana başka logları yollamışlar dostum (: .. Yada account karışıklıqı gibi bişe olmuş eger program kullanmadıysan

Seni hınzır Kesin bi program kullandın dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 25 Haziran 2009; 22:29:27 >

• quote:

quote:

Hatlar karışmış o zmn (: sana başka logları yollamışlar dostum (: .. Yada account karışıklıqı gibi bişe olmuş eger program kullanmadıysan

Seni hınzır Kesin bi program kullandın dimi

Alıntıları Göster
    Kullanıp da BAN yesem içim yanmıcak.Kaldı ki hiçbir programı bilmiyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Server kaliteye benzio gibi ban gerekçesi fLn
    Bizm server sahipleri Ban verio dönup bidaha arkasına bakmio..Adamlar üşenmeyip gerekçede verio ne güzeL..Darısı bizm serverların başına

• quote:

quote:

Server kaliteye benzio gibi ban gerekçesi fLn
    Bizm server sahipleri Ban verio dönup bidaha arkasına bakmio..Adamlar üşenmeyip gerekçede verio ne güzeL..Darısı bizm serverların başına

Alıntıları Göster
    Türk serveri zaten

• quote:

Türk serveri zaten

Alıntıları Göster
    quote:

Türk serveri zaten

Dalga mı geçion hacı ? madem türk serveri nie gidip adamlara sormuyon nie ban verdiniz bunlar ne demek die

• quote:

quote:

Türk serveri zaten

Dalga mı geçion hacı ? madem türk serveri nie gidip adamlara sormuyon nie ban verdiniz bunlar ne demek die

Alıntıları Göster
    Sormam mı
    Ama cevap; Hack Kullandın, kullandığın programın adını söyle fixleyelim BANını açalım

• quote:

Sormam mı
    Ama cevap; Hack Kullandın, kullandığın programın adını söyle fixleyelim BANını açalım

Alıntıları Göster
    kesin anti hack programmi wardir oda dogru calismiodur ahahaha kesinlikle bole bi durum bastan solesene turk serveri oldnu 2dkka bulak sorununu XD

• quote:

Sormam mı

Alıntıları Göster
    Bu arada "protocol.cpp" ne oluyor arkadaşlar ?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

yanlis bilmiyorsam burda hangi charin hangi skill yaptigi fln war kesinllikle yanlis olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

quote:

yanlis bilmiyorsam burda hangi charin hangi skill yaptigi fln war kesinllikle yanlis olabilir

Alıntıları Göster
    Server'in adı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyanoqLu

Server'in adı ne?

Alıntıları Göster
    Çok lazım olmasa gerek ?
  • quote:

Çok lazım olmasa gerek ?

Alıntıları Göster
    quote:

Çok lazım olmasa gerek ?

Çok Lazım değiL ama sonuç da Türk Server'i beLki bir yardımımız olabiLir diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyanoqLu

quote:

Çok lazım olmasa gerek ?

Çok Lazım değiL ama sonuç da Türk Server'i beLki bir yardımımız olabiLir diye düşünmüştüm.

Alıntıları Göster
    Gerek yok boşver =)
    "protocol.cpp" ne demek var mı bilgin ?

• quote:

Gerek yok boşver =)
    "protocol.cpp" ne demek var mı bilgin ?

Alıntıları Göster
    [font="Times New Roman"]BiLmiyorum maLesef.[Ama cidden serverı merak ettim]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.