Bildirim
Logo tasarim icin yardim..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Size profesyonel manada yardımcı olamak isterimquote:
Orijinalden alıntı: requiem__
Bu mesaj silindi.
www.tdesign.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz. -
ücretli mi ücretsiz mi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: tdemirtas
Size profesyonel manada yardımcı olamak isterim
www.tdesign.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Alıntıları Göster -
Siz soğutma sistemini yardım mahiyetinde yaparsanız ben de logonunuzu ve kurumsalınızı yardım mahiyetinde yaparım.quote:
Orijinalden alıntı: mmedusa
ücretli mi ücretsiz mi acaba?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: feylosoft
Siz soğutma sistemini yardım mahiyetinde yaparsanız ben de logonunuzu ve kurumsalınızı yardım mahiyetinde yaparım.
Yardim derken tam olarak anlamadım...
Ücret konusundada eğer profosyonel bir çalışma olursa cüzi miktarlar ödeyebilirim -
Profesyonel bir logo çalışmasının ücreti cüz-i olamaz. Buradan yola çıkarsak cüz-i ücretin çalışması da profesyonel olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: requiem__quote:
Orijinalden alıntı: feylosoft
Siz soğutma sistemini yardım mahiyetinde yaparsanız ben de logonunuzu ve kurumsalınızı yardım mahiyetinde yaparım.
Yardim derken tam olarak anlamadım...
Ücret konusundada eğer profosyonel bir çalışma olursa cüzi miktarlar ödeyebilirim
Alıntıları Göster
Buna örnek olarak forumda bulabileceğiniz 10 TL ye logo yapan arkadaş var, bir müracaat edin isterseniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: grafix99
Profesyonel bir logo çalışmasının ücreti cüz-i olamaz. Buradan yola çıkarsak cüz-i ücretin çalışması da profesyonel olmaz.
Buna örnek olarak forumda bulabileceğiniz 10 TL ye logo yapan arkadaş var, bir müracaat edin isterseniz.
Profosyonelden kastım birileri cikipta bana örnek veriyorum paintte birşeyler çizipte ücret talep etmesin. -
Hocam amatör şöyle birşey varquote:
Orijinalden alıntı: grafix99
Profesyonel bir logo çalışmasının ücreti cüz-i olamaz. Buradan yola çıkarsak cüz-i ücretin çalışması da profesyonel olmaz.
Profosyonelden kastım birileri cikipta bana örnek veriyorum paintte birşeyler çizipte ücret talep etmesin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş
Hocam amatör şöyle birşey var
Hocam ellerine kollarına sağlık aradığım bu tarz şeyler olabilir.. kaydettim logoyu 1 haftaya başka birşey gelmezse bunu bastiririm afişe .. bu arada benim aklıma başka bir fikir geldi. SubZER0 kelimesindeki b termometre şeklinde zerodaki oda sifir olacak şekilde bir tasarım olabilir. Keşke bu programlara elim yatkın olsada kendim yapabilsem ..
-
Haklısınız tasarımcıların normal insandan farkı program bilmeleridir.quote:
Hocam ellerine kollarına sağlık aradığım bu tarz şeyler olabilir.. kaydettim logoyu 1 haftaya başka birşey gelmezse bunu bastiririm afişe .. bu arada benim aklıma başka bir fikir geldi. SubZER0 kelimesindeki b termometre şeklinde zerodaki oda sifir olacak şekilde bir tasarım olabilir. Keşke bu programlara elim yatkın olsada kendim yapabilsem ..
Alıntıları Göster
Şaka bir yana ciddi bir firma ciddi bir marka oluşturmak istiyorsanız logo ve kurumsalınızı çok ciddiye alın. Şimdi almazsanız tepkiler sonucunda bunu sonra yapmak zorunda kalırsınız ve tüm matbu dijital evrakınızı değiştirmek sizi çok büyük masraflara sokar. Her gün onlarca böyle firmayla karşılaştıyorum. Sonra anlıyorlar büyük bir firma ile görüşüp iş yaptıklarında ne kadar amatör ve kötü durdukları ama iş işten geçmiş oluyor.
Tavsiyem ciddi bir tasarım ofisi reklam ajansı bulun yada iyi bir freelance grafiker. Buradalarda çıkmaz kolay kolay.
-
quote:
quote:
Eve geçince birşeyler daha yaparım
-
@feylosoft. Hocam söylediklerine katılıyorum fakat benim projem sadece bir yarışmaya girecek . Yani ortada şirket seri üretim kurumsal gibi şeyler Yok . Burda bu isle amatör demiyim hobi olarak zevk için uğraşan arkadaşlardan alabileceğim logolar bana yeterli gelecektir.. bilgiler için teşekkürler
@çağdaş merakla bekliyorum teşekkürler.. -
Rica ederim :) şu boy ve tasarım iyi yani değil mi?quote:
@feylosoft. Hocam söylediklerine katılıyorum fakat benim projem sadece bir yarışmaya girecek . Yani ortada şirket seri üretim kurumsal gibi şeyler Yok . Burda bu isle amatör demiyim hobi olarak zevk için uğraşan arkadaşlardan alabileceğim logolar bana yeterli gelecektir.. bilgiler için teşekkürler
@çağdaş merakla bekliyorum teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 3 Şubat 2012; 14:58:30 > -
quote:
Rica ederim :) şu boy ve tasarım iyi yani değil mi?
Evet yeterli afişe bastircam .. -
quote:
Rica ederim :) şu boy ve tasarım iyi yani değil mi?
Evet yeterli afişe bastircam ..
Alıntıları Göster
-
güzel logo olmuş : ) Soğuk havayı çağrıştırıyorquote:
Alıntıları Göster
-
Teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: iskurun
güzel logo olmuş : ) Soğuk havayı çağrıştırıyor
Alıntıları Göster -
Yemin ederim sinirlendim..quote:
Teşekkürler :)
Alıntıları Göster
Cüz-i miktar ne demektir yahu? Şirket misiniz pazar satıcısı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: YDG
Yemin ederim sinirlendim..
Cüz-i miktar ne demektir yahu? Şirket misiniz pazar satıcısı mı?
Pazar satıcısı... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YDG
Yemin ederim sinirlendim..
Cüz-i miktar ne demektir yahu? Şirket misiniz pazar satıcısı mı?
Pazar satıcısı...
İşlerin kalitesi şimdi anlaşıldı.. Başarılar dilerim o zaman.
Benzer içerikler
- araba tasarlama uygulaması
- evde grafik tasarım öğrenme
- autocad ok işareti
- ev proje çizimi
- cymera göz açma
- çizim programları
- bilgisayarsız çizim tableti
- font bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X