We are disappointed to announce that there will be a delay in the launch of our 10th world, Logos. Recently, we have performed network upgrades in addition to moving our current world servers to a different location. The delay of Logos deals with compatibility issues with the new server location matching up with our current worlds' servers.
Regardless, we would like the community to know that the Knight Online Team are committed to launching this new world as soon as possible and are working on the hardware compatibility issue. We deeply apologize for disappointing players who were looking forward to moving to Logos and we will make an announcement when it is ready to be released.
yha ıngılzcesını yazcıksanız yazmayn arkadaslar ıng. ce bızde goruoz sıte de yazıcaksan turkce yaz barı
quote:
Orjinalden alıntı: __NeroN__
yha ıngılzcesını yazcıksanız yazmayn arkadaslar ıng. ce bızde goruoz sıte de yazıcaksan turkce yaz barı
HEÇ
Bu ne rezillik ya tarih veriyolar çıkartmıyolar , tarihi deiştiriyolar o zamanda da çıkartamıyolar naptıkları belli değil cuma günü çıkacak dediler aha pazarda bitti hala çıkacak o değil koycam nicki başkası kapmasın diye 2 gündür uyumuyorum bakmayın güldüğüme sinirimden gülüyorum Rezil adamlar ... bu ko a ...
Nick ney
quote:
Orjinalden alıntı: MaRTiLLo
Bu ne rezillik ya tarih veriyolar çıkartmıyolar , tarihi deiştiriyolar o zamanda da çıkartamıyolar naptıkları belli değil cuma günü çıkacak dediler aha pazarda bitti hala çıkacak o değil koycam nicki başkası kapmasın diye 2 gündür uyumuyorum bakmayın güldüğüme sinirimden gülüyorum Rezil adamlar ... bu ko a ...
quote:
Orjinalden alıntı: _NiceDayForDie_
Nick ney
quote:
Orjinalden alıntı: MaRTiLLo
NiCeDaYFoRDie
la yalkwarsan zaten o nicki koymam merak etme ...
ben seriyi bozmucam yeni bi green.... koycam
Çarşamba günü cuma namazından sonra açıcaklarmış
bu işler o kadar kolay d€il:D
quote:
Orjinalden alıntı: knight_cı
la yalkwarsan zaten o nicki koymam merak etme ...
ben seriyi bozmucam yeni bi green.... koycam
yok laa bana soran kişinin forumdaki nicki o , ondan yazdım yoksa sölemem nickimiiii kimseyeeee
greenstar
boşverin logos u. açılmaz ora.gelin pathosta kasalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme