Şimdi Ara

LOGOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya yeter be nerde kaldı bu server amma salladılar

• Dear Knight Online players,

We are disappointed to announce that there will be a delay in the launch of our 10th world, Logos. Recently, we have performed network upgrades in addition to moving our current world servers to a different location. The delay of Logos deals with compatibility issues with the new server location matching up with our current worlds' servers.

Regardless, we would like the community to know that the Knight Online Team are committed to launching this new world as soon as possible and are working on the hardware compatibility issue. We deeply apologize for disappointing players who were looking forward to moving to Logos and we will make an announcement when it is ready to be released.

Sincerely,

K2 Network
    Kendi sites,nde böle yazıyo tercume et öğren sabah bi konu açtım ama düştü aşağılara
    Kendi sitesinde görmek istiyosanhttp://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=news&n=2&id=155

• Gecikmeden dolayı üzgünlermiş
  • çıkmaz ayın son çarşambası çıkarıcaz diolar
  • Çok açıklayıcı özetleyici bir anlatım oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: mcking

Gecikmeden dolayı üzgünlermiş
  • yha ıngılzcesını yazcıksanız yazmayn arkadaslar ıng. ce bızde goruoz sıte de yazıcaksan turkce yaz barı
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeroN__

yha ıngılzcesını yazcıksanız yazmayn arkadaslar ıng. ce bızde goruoz sıte de yazıcaksan turkce yaz barı

HEÇ
  • Bu ne rezillik ya tarih veriyolar çıkartmıyolar , tarihi deiştiriyolar o zamanda da çıkartamıyolar
    naptıkları belli değil cuma günü çıkacak dediler aha pazarda bitti hala çıkacak o değil koycam nicki başkası kapmasın diye 2 gündür uyumuyorum bakmayın güldüğüme sinirimden
    gülüyorum
    Rezil adamlar ... bu ko a ...

• Nick ney

quote:

Orjinalden alıntı: MaRTiLLo

Bu ne rezillik ya tarih veriyolar çıkartmıyolar , tarihi deiştiriyolar o zamanda da çıkartamıyolar
    naptıkları belli değil cuma günü çıkacak dediler aha pazarda bitti hala çıkacak o değil koycam nicki başkası kapmasın diye 2 gündür uyumuyorum bakmayın güldüğüme sinirimden
    gülüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: _NiceDayForDie_

Nick ney

quote:

Orjinalden alıntı: MaRTiLLo

Bu ne rezillik ya tarih veriyolar çıkartmıyolar , tarihi deiştiriyolar o zamanda da çıkartamıyolar
    gülüyorum

NiCeDaYFoRDie

• la yalkwarsan zaten o nicki koymam merak etme ...

ben seriyi bozmucam yeni bi green.... koycam

• Çarşamba günü cuma namazından sonra açıcaklarmış
  • bu işler o kadar kolay d€il:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_cı

la yalkwarsan zaten o nicki koymam merak etme ...

ben seriyi bozmucam yeni bi green.... koycam

yok laa bana soran kişinin forumdaki nicki o , ondan yazdım yoksa sölemem nickimiiii kimseyeeee

• greenstar
  • boşverin logos u. açılmaz ora.gelin pathosta kasalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.