Şimdi Ara

Logos'a Ne 0luyo ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler 2 gündür logosta birşeyler dönüyo.. Gm lere birşey oluyor ... dün pt ce treantlarda kasılıyorduk birden boss event başladı ama biz kasmaya devam ettik hiç takmadık.. birden pt den çıkarıldımm ve çıktığım pt ban yedi. ve biirçok kişiyide banladı Gm. bugün yine girdim treantlarda kasıyordum birden yatıvermişim haberim yok gazetelere bakıyordum. sonra kalktım am 3-4 dk sürdü kalkması çoook lag vardı. townda herkes Gm ne oluyo ne bu lag filan diye koşturuyordu.. birden korktum ve k0xpu kapattım bankanın oraya kadar yürüdüm gerie geldim. ama gelirken ilerliyorum faakt Gm beni bankanın olduğu yere çekiyo. ilerliyorum çekiyo ve çok lag olmaya başladı . Gm çektiğinden pek emin değilim ama ilerledikçe biri çekiyo oraya .. sonra birden ielrlemedim durdum yanımda filan hiçbirşey kalmadı herşey yok oldu sanki bankacı bile kayboldu herşey bütün insanlar sanki herkes dc yedi. ilerlemeye başladım kimseler kalmamıştı lüferde towna kadar ilerledim birden light feet bastım ve tam ışınlancakken yine ptden atıldım . ama bu sefer onlar değil ben ban yedim.. ne oluyor ??? sizde de oldu mu ?

• Boss event sırasında grellde kasıyodum. Ayrıca gm seni çekmiyo lagdan öyle oluyor geriye ışınlanıyosun. İlk ağaç pt bandan sonra ben olsam oyundan çıkardım
  • hayır ağaçlardaki ban dün olmuştu ondan sonra oyundan çıktım zaten .. ben ise bugün ban yedim.. yine ağaçalrda kasıyordum. yine ptden atıldım veya çıkarıldım ban yedim ayrıca öle lag varkii ağaçlarda hiç lag yok ama biz bi minör yapıyoz 2 saat sonra gleiyo onlar bi vuruyo anında öle yattım zaten.. işte ne olduğunu anlayamadım ne oluyoo Gm üşüttü mü sevgilisinden mi ayrıldı nedir bu 2 gündür süren BANNED Show'un sebebi ??
  • humanlarda yok öyle ban felan ama aşırı lag var şuan en az 15-20 saniye
  • Off 0ff bi anlayabilsem şu Gm leri Ne yaptıkları belli değil ya !
  • Gm banladı diye mi şikayet ediyosun anlamadım ne güzel yapmış işte oyunu hakkıyla oynayanların hakkını yiyosunuz hatta günah işliyosunuz kul hakkı yiyosunuz
  • koxp kullanmışsın ban yemişsin ne var bunda
  • kafaniz mi guzel soyluyorsun ya KOXPPP İŞTE DAHA NE OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockkek

nedir bu 2 gündür süren BANNED Show'un sebebi ??

töbeeee normal olan odur zaten
  • Ula party'den atılmıssın veya cıkartılmıssın oldugun party ban yemiş sen ucurumun ucundan dönmüşsün ama daha sora k0xp acarak ben illa o ucurumdan atlıcam demişsin gm'de seni itlemiş aşa bunun neresi yanlıs?
  • ya arkadaşlar her k0xp kullanan ban yicek diye birşey yok akıllarınıza yazmışsınız hep öle kalmış. saat 4.30 oyuna girdim ban kalkmış normal olarak oyuna girdim hiçbir sorun yok hatta yatınca exp gitmişti o da geri gelmiş çok sevindim.. sonra konu açtığım aklıma geldim bi baktım herkes koxp açıyom ban yemişsin normal diyo.. acaba Gm koxp kulananlara ban atsaydı oyunda ne kadar player kalırdı ?? Yeterki koxpu düzgün kullanmasını bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeNqeFuL™ -- 12 Eylül 2009; 18:20:08 >
  • Siz artık o kadar çok koxp a alışmışsınız ki banlanınca bile noluyor diyorsunuz adamlar işini yapıyor işde sizin gibiler yüzünden 3 yıl önce oyunu bırakdım
  • quote:

ya arkadaşlar her k0xp kullanan ban yicek diye birşey yok akıllarınıza yazmışsınız hep öle kalmış. saat 4.30 oyuna girdim ban kalkmış normal olarak oyuna girdim hiçbir sorun yok hatta yatınca exp gitmişti o da geri gelmiş çok sevindim.. sonra konu açtığım aklıma geldim bi baktım herkes koxp açıyom ban yemişsin normal diyo.. acaba Gm koxp kulananlara ban atsaydı oyunda ne kadar player kalırdı ?? Yeterki koxpu düzgün kullanmasını bilin

Şu yazını 10 kere arka arkaya bi oku (anca anlarsın) ne kadar sacma oldugunu kendin göreceksin...

• Koxpu düzgün kullanmaktan kastın?Biz premium alıp emeğimizle warrior char kasıyoruz.Bi şekilde gb almadan item diziyoruz master açıyoruz falan filan.BDW lerde koxptan kırılıyor ortalık.Bunun neresi normal?Şiddetle bütün koxperların çabucak banlanması gerekiyor.Yeni ek pakette baya iddialı görünüyor K2 bakalım ne olacak.
  • quote:

ya arkadaşlar her k0xp kullanan ban yicek diye birşey yok akıllarınıza yazmışsınız hep öle kalmış. saat 4.30 oyuna girdim ban kalkmış normal olarak oyuna girdim hiçbir sorun yok hatta yatınca exp gitmişti o da geri gelmiş çok sevindim.. sonra konu açtığım aklıma geldim bi baktım herkes koxp açıyom ban yemişsin normal diyo.. acaba Gm koxp kulananlara ban atsaydı oyunda ne kadar player kalırdı ?? Yeterki koxpu düzgün kullanmasını bilin

Hergün binlercesine sövüyoruz senin gibilerin daha konuşuyosun .

• ya uskoyu bıraktımda.burda yazanlar sütten çıkmış ak kaşıkmı?.
  • ya arkadaşlar bu işler ilerlemeseydi paralı k0xp filan çıkarmıydı ? adamlar banlanacağını bile bile neden para verip k0xp alıyolar ?? madem her k0xp kullanan banlancak ?? peki gb çekmiyoruz hep kendi emeğimizle para kasıyoz filan diyorsunuz bu işler ilerlemese maradon town da filan neden reklam yapan adamlar var ?? siz ister kendiniz kasarsınız ister k0xp kurarsınız o sizin arzunuza kalmışş... birde hergün binlercesine sövüyormuşş 1-2 yıl sonra maradonda k0xp tanıtımları bile yapılacaktır .. Siz hala kendi yağınızda kavrulun hep aynı sözler aynı tas aynı hamam..

• quote:

ya arkadaşlar bu işler ilerlemeseydi paralı k0xp filan çıkarmıydı ? adamlar banlanacağını bile bile neden para verip k0xp alıyolar ?? madem her k0xp kullanan banlancak ?? peki gb çekmiyoruz hep kendi emeğimizle para kasıyoz filan diyorsunuz bu işler ilerlemese maradon town da filan neden reklam yapan adamlar var ?? siz ister kendiniz kasarsınız ister k0xp kurarsınız o sizin arzunuza kalmışş... birde hergün binlercesine sövüyormuşş 1-2 yıl sonra maradonda k0xp tanıtımları bile yapılacaktır .. Siz hala kendi yağınızda kavrulun hep aynı sözler aynı tas aynı hamam..

Sen burdaki 100 kişinin akıllısı olduğunu san Bu dediğin hırsızlık olayları çok çoğaldı artık bizde hırsızlık yapalım demek . Sen devam et kospla kasmaya, aga charım soyuldu 5k verir misin lufere ışınlancam demeye .

• saçmalamışsın yahu.koxp açıyorsun tabi ban yersin.bu kadar basit açmasaydın k0xpu adam gibi oynasaydın yemezdin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.