Şey Yaw Kafayı Yedim Ulan Bn Bekle Hadi 1 Gün Geçti Bişi Demedik 2 Güün Oldu 3 Gün Oldu Yaw.Şimdi Gidecem Forum larına Açılsın ARtık Diye Yazacam Belki Beni Dinlerler.
dinlerler dinlerler...
ewt kesin dinlerler
30 gun ban
ya logos ayın 9 unda acılacakk... hehaldeee
blocklanmışın 30gn sonra açılır anlamına gelo galiba:S
quote:
Orjinalden alıntı: zZzed
Hail zZzed! This account has been blocked on September 2,2006 for using unauthorized third party tools. This is a violation of our TOS. This account will be unblocked after the penalty period of 30 days. Thank you. -Knight Online Customer Support Team
bu ne anlama gelio nilen var mı?
30 gün banladı işte koxp kasmıstı aferin sana
kardeş nie ban yediğimi anladınız mı? bn bi b.k anlamadım. bu i..eleri mahkemeye vermessem serefsizm. durup dururken oldu. bi de prem. üyeyim
hem hocam bn bu oyunu yeni öğreniyorum koxp nedir?
koxpmu kurmuşda 30 gün ban yemiş logos has been banned!!!
AÇIN ŞU SERVERRRIII
quote:
Orjinalden alıntı: zZzed
hem hocam bn bu oyunu yeni öğreniyorum koxp nedir?
oto attack oto kutu ne anlarsın
ARKADAŞLAR SORUN ŞU KNİGHT ONLİNE MATAMATİKÇİSİ YANI OYUN MÜHENDİSLERİMİ NE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMIŞ (NE OLDUĞNU TAM OLARAK BILMIUOM YAZMAMIŞLAR)HATA BULUNUP DUZELTILINCE KUTLAMALR WE LOGOS AÇILACAK BIDE HERALDE OYUNA BUTUN BU KUTLAMA VB. AĞIR GELMİŞ GALIBA BIDE ONU YAPACAKLAR :ddD
HATA BULUNUP ÇÖZÜLÜNCE HERŞEY BİTECEK HERKES PAŞA PAŞA OYNUYACAK
quote:
Orjinalden alıntı: C3rAtUr3
ARKADAŞLAR SORUN ŞU KNİGHT ONLİNE MATAMATİKÇİSİ YANI OYUN MÜHENDİSLERİMİ NE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMIŞ (NE OLDUĞNU TAM OLARAK BILMIUOM YAZMAMIŞLAR)HATA BULUNUP DUZELTILINCE KUTLAMALR WE LOGOS AÇILACAK BIDE HERALDE OYUNA BUTUN BU KUTLAMA VB. AĞIR GELMİŞ GALIBA BIDE ONU YAPACAKLAR :ddD
HATA BULUNUP ÇÖZÜLÜNCE HERŞEY BİTECEK HERKES PAŞA PAŞA OYNUYACAK
sorun burda hata nezmn cozulcek:)
AYRICA BUNU BEN DEMIOM SİTESİNDE OLE YAZIO
WALLAHA HATA NE ZMN ÇÖZÜLÜR ONU BİLEMİOM AMA GERÇEK BU LOGOS VB. ŞEYLERİN GERÇEĞİ BU
logos acılsın 2 gunde 70 lvl olcam
quote:
Orjinalden alıntı: cabal
logos acılsın 2 gunde 70 lvl olcam
Hee Olursun Sen 2 Günde 60 Oda Yeter Sana.
acılmıcak
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
acılmıcak
tmm kol adminimizden bi acıklama
quote:
Orjinalden alıntı: Love_Me
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
acılmıcak
tmm kol adminimizden bi acıklama
c3ratur3 haklı beyler bi sorun çıkıp erteleme yapıldı yanlz erteledikleri tarihte de açılmadı