Şimdi Ara

Logos Ardream charım hakkında yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logos Ardream'da takılcam artık bi char hazırladım ama hp mp yada def ap dengesini bi bulamadım ardream takılan arkadaşlar yardım ederse süper olur :)

Logos Ardream charım hakkında yardım lütfen.

• İtem Vs söylersenn yardımcı olabilrim
  • Dual shard7
    Fp8 Set
    Kekuri+1 ve Kekuri+0
    Dual dex9 earring
    Dex9 belt
    Def50 Valkyrie Set
    Görev pendantı :S
    Bide dd7
  • Bu chara unique lasım eğer toplayamazsan full görev takısıda olur ama bak sendeki takılarla en azından bi tane priest pendant alırsın gerisini görev takısı yapsan yeter yavaş yavaş item kasa kasa full unique yaparsın sağlamda minor yaptınmı...
  • PP almak aklıma geldi ama onları satarsam ap kalmıyo :(
  • Güzel CharCok eksik yoq gibi görev takısı kullanırsan karşındakinden farkın ne olucak
  • güzel char iş görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

İtem Vs söylersenn yardımcı olabilrim

Yazdım itemleri KV'de Reklam arası
  • Bir tek mana az geldi onun dısında 300 ac sc si kullandıgını dusunursek guzel bence...
    1491 mana ile yapacagın minor pek faydalı olmaz diye dusunuyorum mananı artırmaya yonel ap ye fazla yuklenmıssın
  • full atack gitmi$sin cok kotu olmu$..+0 kekuri dandik itemdir bana gore anca eziq olarak nitelendirilen her$eyin atack oldugunu du$unen ki$iler kullanir..+0 kekurinin yerine gorev yuzugu takicaksin en kotu..rol varsa o da olur ama belli ki yokalabiliceksen +1 dual kekuri yaparsan en azindan $uan ki halinden ii olur..ama atack def mana hp resist hepsinin dengesi istersen..

sana $oyle bir char oneririm;
    +7 dual shard idare eder zamanla +8 md fln alirsin
    +7 rogue chitin pad pauldron
    +8 rogue fp boots gaunlets
    kafalik dd15 olsa guzel olur ama server logos oldugu icin cok saglam adamlar yoktur diye du$unuyorm yani dd olmazsa pek bi$ey kaybetmezsin..dd15 bulamazsan +8 rogue fp helmet oneririm
    takilar icin
    +9 dex belt ideal
    +1 kekuri ring yanina gorev yuzugu ya da rol
    +9 dex kupe yanina gorev kupesi ya da eme,re
    pendant olarak pp kullanabilirsin ama benim icin hp,mp atackdan onemli dersen wp kullan..
    dedigim gibi yaparsan +0 kekuri ring ve dex9 kupe ustune biraz bi$eyler katip pp alabilirsin gibi

benim onerilerim bunlar...boss kese kese artik gerisi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 11 Mayıs 2007; 0:23:26 >

• Hardeath ' a KatıLıyorum...
    Sana SöyLeyeceğim Tek Şey Np ' yi Bırak GeneLLikLe Boss KovaLa
  • +7 chıtın set yap kolluk yada boot a healt bas kekurının yerınede gorew takısı tak yeter zaten ezıq cz sınde ne olbılırkı en fazla dual 8 md lı adam wardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bılemezsın -- 11 Mayıs 2007; 9:00:24 >
  • Saolun yorumlarınız için yapmaya çalışacağım ;)
  • bence shardlardan birini +8 md takılardan kolyeyi pp ve belti elf belt yapabilirsin ii olur
  • Görev Neck i yerine pp al kekuriler yerine de görev yüzügü kullan
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.